Windows 8'li bir PC'de para hilesi yapabilirsin, Facebook hesabınla giriş yapıp hileyi yaptıktan sonra Windows Phone'una da hesabınla giriş yaptıktan sonra tüm para hesabında olduğunu göreceksin. Hileyi PC'ye Cheat Engine programıyla uygulayabilirsin, internette anlatımlar mevcut.Beyler asphalt 8 de hile deneyenler olumlu sonuç verdimi mesela aklıma geldi günlük ödül veriyorya onu günü ileri alıp hep girsek işe yararmı
Windows 8'li bir PC'de para hilesi yapabilirsin, Facebook hesabınla giriş yapıp hileyi yaptıktan sonra Windows Phone'una da hesabınla giriş yaptıktan sonra tüm para hesabında olduğunu göreceksin. Hileyi PC'ye Cheat Engine programıyla uygulayabilirsin, internette anlatımlar mevcut.
Güncellemeler yapıldığı için girilen sayılar değiştiriliyor ve uygulama ile program arası hızlı geçiş yapmak gerekiyor hileyi yaptıktan sonra.Biliyorum hocam zaten denedim 8.1 pcmde de bi turlu olmadı cheat engine ile. Ben beceremedim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Güncellemeler yapıldığı için girilen sayılar değiştiriliyor ve uygulama ile program arası hızlı geçiş yapmak gerekiyor hileyi yaptıktan sonra.
En son yaptığımda olmuştu, sayı değişmiş olabilir ve yeterince hızlı geçiş yapmalısın uygulamaya deneyince tekrar yazarım.İnternete en son düşen sayı 1000 ama olmadı.
Denedim Cheat Engine 6.4 sümüne güncellenmiş eğer bu sürümü kullanıyorsan olmaz, ya değişen sayıyı bulacaksın ya da 6.3 sürümünde deneyeceksin.İnternete en son düşen sayı 1000 ama olmadı.
Tamamdır çözümü buldum, aslında yabancı kullanıcılar da böyle yapıyormuş araştırmayınca olmuyor.6.3 de deniuom zaten![]()
Tamamdır çözümü buldum, aslında yabancı kullanıcılar da böyle yapıyormuş araştırmayınca olmuyor.
1. Asphalt8'i açıyoruz kariyerden rastgele bir bölüm oynuyoruz hangisi olduğu farketmez.
2. Oyun bitiminde toplanan ödüller yazarken sağ taraftaki listede birinciliğe kaç para/jeton verdiğine bakıyoruz ve o sayıyı not alıyoruz.
3. Oyunun bölüm başlangıç ekranına tekrar geliyoruz, Cheat Engine'yi açıp not aldığımız o sayıyı ilk kez taratıyoruz.
4. Sonra oyuna geçip devam edip birinci konumunda finish önünde durduruyoruz.
5. Tekrar Cheat Engine'yi açıp sayıyı tekrar taratıp soldaki listenin tümünü kopyalayıp alt kutuya alıyoruz.
6. Alt bölümde tümünü seçip Value başlığı altındaki sayıya çift tıklayıp istediğimiz sayıyı yazıyoruz.
6. Hızlıca oyuna geçiş yapıyoruz ve oyuna dön butonuna tıklıyoruz işlem tamam.
Cheat Engine 6.4'ü indirmelisin.
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821recovryle bağladım guncel yazlımı ındırıor bnmkı 920 1.47 gb inıdıor ve bıtınce tekrar 1.47 ındırıor ne yaptımsa olmadı sıldım tekrar kurdum sebebı ne dır bunun yahu bı turlu 8.0 a donemedım
Hangi cihaz?telefonun arka kısmındaki NOKIA yazısının bir kaç harfinin düşmesi (soyulması, yapışkanı bitmiş galiba) ile karşılaşan var mı![]()
Lumia 720.Hangi cihaz?
Hiç duymadım.Lumia 720.
masanın üzerinde sürekli çevirmeme rağmen sapasağlam.Lumia 720.
abicim teşekkur ederım oldu sonunda 8.0dayımC:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821
Klasörüne bakın 11 tane yazılım dosyası olacak onları indirmişse, yükleme yapması lazım eğer yükleme yapmıyor sürekli indirme döngüsüne giriyorsa (şayet tüm dosyaları indirdiyse) interneti kapatıp tekrar deneyin, programın kendini çevrimdışı moda alması lazım akabinde yükleme işlemini yapmaya başlar.
Bunlar olmuyorsa:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Navifirm'e kodu yazıp yazılımı indirip yukarıdaki belirtilen dizine atın.
Ya da buradaki:
Siteye ürün kodunu yazarak cihaz yazılımını indirebilirsin.(İndirilen dosyaların başında sayı olabilir, RM koduna kadar silmek gerekiyor yoksa program yazılımı tanımıyor.)
Bu programı da deneyebilirsin çevrimdışı çalışabiliyor, yazılımı indirdikten sonra kurar aynı Recovery Tools gibi.