Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hmm sendede ısınıyor yani kardeşim eskiden internetteyken ısınmıyordu şimdi 3.1 geçtim karnel stock mu yapayım yoksa boffla iyi mi sence
morki05
Üye
Evet yaklaşık 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum ısınma android genel sorun. Bende boefla kullanıyorum memnunum. Ses ayarları için. Ve sıkıntı yok sadece daha akıcı olması içn diğer geçiş animasyonlar ayarlamanı , aradabir genel temizlik yapmanı tavsiye ederim
ferhat1905123
Üye
nasıl yapacam onu kardeşim clean masterlamı
morki05
Üye
Ben Sd maid pro kullanıyorum
ferhat1905123
Üye
hmm ne programı peki tam işlevini anlayamadım
morki05
Üye
Konuşma başlatmışsın ordan yazdım
ferhat1905123
Üye
okay
Aziz04
Üye
hhararli
Üye
3.1 yükledim ama otadan sürekli güncelleme geliyor hafıza kartına atıyorum cwm den yapıyorum yine uyarı geliyor
ferhat1905123
Üye
arkadaşlar 3 4 gündür 3.1 kullanıyorum bugün bir sorunla karşılaştim dr.driving diye bir oyun var onu oynarken biri arkadaş beni aradı ve açtım ama telefon siyah ekrana geçti ve kilitlendi gibi.bişey oldu 1 2 dk kendine gelmedi sonra sistem işlemi durduruldu hatası aldım sebebi nedir acaba
morki05
Üye
Bazen oyunlar dan sonra bende aynı sorunla karşılaştım çok sık olmazsa da , bu rom la alakası yok. Orjinal yazılımda da takılmalar kasmalar olabiliyor. S3 için çok takılmıyorum.
ferhat1905123
Üye
hm anladım kardeşim ama stock romda hiç böyle bir sorunla karsilasmadimda inş bi daha yaşamam bildiğin tel kilitleniyor acaba sebebi güç tasarrufu açık olduğu için olabilir mi
morki05
Üye
Pek takmadım araştırmadım
ferhat1905123
Üye
kardeş sammobile baktımda Germany rom çıkışmis sence almanya ron nasıldır acaba çünkü niye güncel romlar daha çok pil tasarrufu sağlıyor diye biliyorum da
morki05
Üye
Bilmem ben çok rom kullandım bunâ orjinal romda dahil daha iyisi çıkana kadar şimdilik benim işimi görüyor şarj konusunda çok iyi çok övülen romlarıda gördüm