dilmenibrahim
Üye
ahh ahh canım adaşım bende de vista var ne kötü bir sistem değilmiselam arkadaşlar benim telefonda prewiew 8.1 yüklü 8.0e dönmek istiyorum ama pcde vista kurulu nasıl dönebilirim ?
ahh ahh canım adaşım bende de vista var ne kötü bir sistem değilmiselam arkadaşlar benim telefonda prewiew 8.1 yüklü 8.0e dönmek istiyorum ama pcde vista kurulu nasıl dönebilirim ?
Belki olurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Başka bilgisayar şart o zamansaol arkadaşım bi inceleyim belki yarımcı olurpc vista diye program açılmıyor![]()
Üzgünüz, ertelemek zorundayız diye açıklama yapmasınlar da. Her şey beklenir, malum.12 gün daha bekleyeceğim sabır sabır sabır![]()

ciddiyetsizlik diyebilirim tarih verilmedi diyorlar ya borçlunun alacaklıya ödeme yapmaması gibi tarih belli değil ne zaman olursa öderim gibi ne zaman canım isterse yayınlarımBence MS çalışanı iki kişi şöyle konuşuyordur. "Abi bi güncellemeyi toparlayıp yayınlayamadık betaların üzerine yaa." "Boşveeeer, nasıl olsa tarih vermedik beklesinler işleri ne."
Bazı arkadaşlar böyle savunup duruyordu. Neyse ki genel anlamda yayınlandı; fakat tüm cihazlara gelmedi. Bu sebeple artık gecikti onlar bile diyebiliyor. Bakalım Ms ne zaman diyecek bir şeyler..Bence MS çalışanı iki kişi şöyle konuşuyordur. "Abi bi güncellemeyi toparlayıp yayınlayamadık betaların üzerine yaa." "Boşveeeer, nasıl olsa tarih vermedik beklesinler işleri ne."
Tepkilerinizde haklısınız ama adamlar isterse bir anda güncelleme vermeyi kesebilirler. Sonuçta onların eline bakıyoruz. Sakin olmak herkes için daha hayırlısı yani.
arkadaşlar dün 1020'ye software recovery tool ile 8.0 kurayım dedim.fw indi yükledim.telefonu açtım bi baktım cyan olmuş.telefon almanyadan geldiği için t-mobile romu var.global rom yüklemek istiyorum nasıl yapcam
Bu görüşe gram katılmıyorum. Eğer güncellemeleri keserlerse windowsphone tarafından kazanılacak paraları da kesmiş olurlar. Kendi bindikleri dalı kesmek gibi birşey bu.Tepkilerinizde haklısınız ama adamlar isterse bir anda güncelleme vermeyi kesebilirler. Sonuçta onların eline bakıyoruz. Sakin olmak herkes için daha hayırlısı yani.
Ben hiçte onların eline bakmıyorum. Canımı sıkarsa çat diye gider başka telefon kullanırım. 
Aynen çok haklısın,eskisi gibi kimse seçeneksiz değil,seçenek çok artık.Bu görüşe gram katılmıyorum. Eğer güncellemeleri keserlerse windowsphone tarafından kazanılacak paraları da kesmiş olurlar. Kendi bindikleri dalı kesmek gibi birşey bu.Ben hiçte onların eline bakmıyorum. Canımı sıkarsa çat diye gider başka telefon kullanırım.
![]()
8.0 fw bulamadım.care suite de giriş yapamadığım için indiremedim işte.8.0 rom indirebileceğim bi link varmı..Direk indir kur şeklinde olduğu için son FW(Cyan) yüklüyor. Bir yeden 8.0 için olan FW'yi indirip NSR ile yükleyebilirsiniz. Ben o şekilde yapıyorum zaten yükleme esnasında neyi yüklediğinizi görüyorsunuz. Ekli sürüm 3051.40000 şeklinde başlıyor. 3051.50000 ile başlayan Cyan oluyor.
Olurmu ya biz onlara mahkumuz gibi konuşmuşsun
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Hah işte onu diyorum. Yani güncellemeyi kesemezler. Keserlerse kendi zararlarına. Er ya da geç gelecek bu güncelleme. Ben sadece sakin olunması kanaatindeyim. Sinirlenmenin kimseye faydası yok. Yoksa kimse bu telefonları kullanmak zorunda değil. Verdiğim örnek sadece adamlar dönebilir, onu belirtmek içindiBu görüşe gram katılmıyorum. Eğer güncellemeleri keserlerse windowsphone tarafından kazanılacak paraları da kesmiş olurlar. Kendi bindikleri dalı kesmek gibi birşey bu.Ben hiçte onların eline bakmıyorum. Canımı sıkarsa çat diye gider başka telefon kullanırım.
![]()
Navifirm'den Türkiye global rom'u indirip Nokia Software Update ile telefona yüklemelisin Recovery Tool her durumda son sürümü (cyan)yüklüyor ..arkadaşlar dün 1020'ye software recovery tool ile 8.0 kurayım dedim.fw indi yükledim.telefonu açtım bi baktım cyan olmuş.telefon almanyadan geldiği için t-mobile romu var.global rom yüklemek istiyorum nasıl yapcam
Navifirm'den Türkiye global rom'u indirip Nokia Software Update ile telefona yüklemelisin Recovery Tool her durumda son sürümü (cyan)yüklüyor ..