Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
selam arkadaşlar benim telefonda prewiew 8.1 yüklü 8.0e dönmek istiyorum ama pcde vista kurulu nasıl dönebilirim ?
ahh ahh canım adaşım bende de vista var ne kötü bir sistem değilmi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
12 gün daha bekleyeceğim sabır sabır sabır :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence MS çalışanı iki kişi şöyle konuşuyordur. "Abi bi güncellemeyi toparlayıp yayınlayamadık betaların üzerine yaa." "Boşveeeer, nasıl olsa tarih vermedik beklesinler işleri ne."

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, skynet, kraliletisim ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence MS çalışanı iki kişi şöyle konuşuyordur. "Abi bi güncellemeyi toparlayıp yayınlayamadık betaların üzerine yaa." "Boşveeeer, nasıl olsa tarih vermedik beklesinler işleri ne."
ciddiyetsizlik diyebilirim tarih verilmedi diyorlar ya borçlunun alacaklıya ödeme yapmaması gibi tarih belli değil ne zaman olursa öderim gibi ne zaman canım isterse yayınlarım

The Benefit

The Benefit

Üye
Bazı arkadaşlar böyle savunup duruyordu. Neyse ki genel anlamda yayınlandı; fakat tüm cihazlara gelmedi. Bu sebeple artık gecikti onlar bile diyebiliyor. Bakalım Ms ne zaman diyecek bir şeyler..

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Tepkilerinizde haklısınız ama adamlar isterse bir anda güncelleme vermeyi kesebilirler. Sonuçta onların eline bakıyoruz. Sakin olmak herkes için daha hayırlısı yani.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tepkilerinizde haklısınız ama adamlar isterse bir anda güncelleme vermeyi kesebilirler. Sonuçta onların eline bakıyoruz. Sakin olmak herkes için daha hayırlısı yani.

Olurmu ya biz onlara mahkumuz gibi konuşmuşsun

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
Tepkiler: emz ve suyunsesi

zbahadir

Üye
arkadaşlar dün 1020'ye software recovery tool ile 8.0 kurayım dedim.fw indi yükledim.telefonu açtım bi baktım cyan olmuş.telefon almanyadan geldiği için t-mobile romu var.global rom yüklemek istiyorum nasıl yapcam

Direk indir kur şeklinde olduğu için son FW(Cyan) yüklüyor. Bir yeden 8.0 için olan FW'yi indirip NSR ile yükleyebilirsiniz. Ben o şekilde yapıyorum zaten yükleme esnasında neyi yüklediğinizi görüyorsunuz. Ekli sürüm 3051.40000 şeklinde başlıyor. 3051.50000 ile başlayan Cyan oluyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu görüşe gram katılmıyorum. Eğer güncellemeleri keserlerse windowsphone tarafından kazanılacak paraları da kesmiş olurlar. Kendi bindikleri dalı kesmek gibi birşey bu. :) Ben hiçte onların eline bakmıyorum. Canımı sıkarsa çat diye gider başka telefon kullanırım. :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu görüşe gram katılmıyorum. Eğer güncellemeleri keserlerse windowsphone tarafından kazanılacak paraları da kesmiş olurlar. Kendi bindikleri dalı kesmek gibi birşey bu. :) Ben hiçte onların eline bakmıyorum. Canımı sıkarsa çat diye gider başka telefon kullanırım. :D
Aynen çok haklısın,eskisi gibi kimse seçeneksiz değil,seçenek çok artık.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Direk indir kur şeklinde olduğu için son FW(Cyan) yüklüyor. Bir yeden 8.0 için olan FW'yi indirip NSR ile yükleyebilirsiniz. Ben o şekilde yapıyorum zaten yükleme esnasında neyi yüklediğinizi görüyorsunuz. Ekli sürüm 3051.40000 şeklinde başlıyor. 3051.50000 ile başlayan Cyan oluyor.
8.0 fw bulamadım.care suite de giriş yapamadığım için indiremedim işte.8.0 rom indirebileceğim bi link varmı..

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Olurmu ya biz onlara mahkumuz gibi konuşmuşsun

Hah işte onu diyorum. Yani güncellemeyi kesemezler. Keserlerse kendi zararlarına. Er ya da geç gelecek bu güncelleme. Ben sadece sakin olunması kanaatindeyim. Sinirlenmenin kimseye faydası yok. Yoksa kimse bu telefonları kullanmak zorunda değil. Verdiğim örnek sadece adamlar dönebilir, onu belirtmek içindi

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Yok arkadaş 1320 e verecekleri yok bunların analarına sövmek farz

• Beğen
Tepkiler: Panzergrenadier
BaySerkan

BaySerkan

Üye
arkadaşlar dün 1020'ye software recovery tool ile 8.0 kurayım dedim.fw indi yükledim.telefonu açtım bi baktım cyan olmuş.telefon almanyadan geldiği için t-mobile romu var.global rom yüklemek istiyorum nasıl yapcam
Navifirm'den Türkiye global rom'u indirip Nokia Software Update ile telefona yüklemelisin Recovery Tool her durumda son sürümü (cyan)yüklüyor ..

KenanK

KenanK

Üye
Navifirm'den Türkiye global rom'u indirip Nokia Software Update ile telefona yüklemelisin Recovery Tool her durumda son sürümü (cyan)yüklüyor ..

Peki nsu ile rom kurulumu yapılabiliyormu ? l920 ye italya romu kurma gibi bir planım varda artık başka turlu verecekleri yok.

skynet

Üye
Bence bu hafta içinde gelecektir biraz daha sabredin

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence diğer firmalarla Nokia arası uçurum oluyor yada ms nin neyse

Üst Alt