Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

by.atalay

by.atalay

Üye
kardesim yokluğumda konu ile ilgilendigin icin cok tesekkur ederim. ben yurtdisina ciktigim icin bu aralar takip edemiyorum internet yok :) yoklugumu aratmiyorsun sagol varol [emoji6]

Ne demek kardeşim senin kadar olmasada elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık :) bu arada v5.1 çıkmış biliosun diğer forumlarda yorumlar hep olumlu onunda indirme linklerini koyarsan iyi olur sende Sağol Varol ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

whitemountain

whitemountain

Üye
Aynen 5.1 yaptım da şarjı çok gidiyor ya ne yapmak lazım eski stock rom da böyleydi çok da birsey değişmedi aslında şarj açısından ne yapmak lazım bilen varmı boefla kernel var suan başka bi kernel mi yüklemek gerekUsta bu arada Ota updaterdan versiyonu download yaptım recovery modda flashladimSon olarak tema widget paketi vs vardı bilmeden hepsini secmisim bu temaları silemedim nasıl yapcaz bilen varmi bi zarari yok ama kaldirmak istiyorum paketi temalari seçmeden flashladim yinede gitmedi

by.atalay

by.atalay

Üye
Aynen 5.1 yaptım da şarjı çok gidiyor ya ne yapmak lazım eski stock rom da böyleydi çok da birsey değişmedi aslında şarj açısından ne yapmak lazım bilen varmı boefla kernel var suan başka bi kernel mi yüklemek gerekUsta bu arada Ota updaterdan versiyonu download yaptım recovery modda flashladimSon olarak tema widget paketi vs vardı bilmeden hepsini secmisim bu temaları silemedim nasıl yapcaz bilen varmi bi zarari yok ama kaldirmak istiyorum paketi temalari seçmeden flashladim yinede gitmedi
Sarji etkileyen karneldir zaten Şarj da degisiklik istiyorsan stock karnel yuklemen gerek ayrıca o paketi kaldırmak için şu anki yapılacak şey megawipe yapıp tekrar romu kurmak o zaman kesin kalkar başka yöntemi varsa onu bilemicem.

whitemountain

whitemountain

Üye
Tamam kardeşim stock rom yukleyeyim ben o zaman kerneli de recovery modda flashliyoruz dimi ayni sekilde bi de bende hafıza karti yok mega wipe yaparsam rom yükleyemiyorum kalsın çokta önemli degil.

by.atalay

by.atalay

Üye
Tamam kardeşim stock rom yukleyeyim ben o zaman kerneli de recovery modda flashliyoruz dimi ayni sekilde bi de bende hafıza karti yok mega wipe yaparsam rom yükleyemiyorum kalsın çokta önemli degil.

Karneli evet flasla wipelarin hiç birini yapma sakin sadece Karneli flasla üstüne wipe cache sonra reboot system now tıkla tamamdır.

whitemountain

whitemountain

Üye
Wipe cache neyi siliyordu bidaha ugrasmak istemiyorum uygulamalari yuklemekle filan :)Stock kernel mi önerirsin sarjin iyi gitmesi için stock orjinal oluyordu degilmi bi de sen hangi kernel kullaniyorsun bu romda

by.atalay

by.atalay

Üye
Wipe cache neyi siliyordu bidaha ugrasmak istemiyorum uygulamalari yuklemekle filan :)Stock kernel mi önerirsin sarjin iyi gitmesi için stock orjinal oluyordu degilmi bi de sen hangi kernel kullaniyorsun bu romda

Wipe cache önbellek siler sadece başka bişeyin silinmez ben boeffla karnel ile kullanıyorum memnunum Şarj konusunda değilim ama bu karnelden değil benim yan sanayi batarya kullanmamdan dolayı degistirip şarj sorununu 3000mah batarya ile halletcem.
Evet orjinal karnel oluyor anasayfada stock karnel mevcut ordan birini indirip flaslayabilirsin dediğim gibi...

whitemountain

whitemountain

Üye
tamam çok soru soruyorum kusura bakma kardeş ama benim acemilikten rehber silindi rom sonrası var mı bi programı vs unutmuşum yedeklemeyi :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
5.1 şarjı nasıl gidiyor

whitemountain

whitemountain

Üye
by.atalay

by.atalay

Üye
tamam çok soru soruyorum kusura bakma kardeş ama benim acemilikten rehber silindi rom sonrası var mı bi programı vs unutmuşum yedeklemeyi :)
Ne kusuru kardeşim Estağfurullah yedekleme programı için titanium backup uygulamasini öneririm kullanıcı uygulamalarini yedekleyebilirsin her rom kurduğunda sıfırdan yuklemene gerek kalmaz.

whitemountain

whitemountain

Üye
tamam kardeşim programı biliyorum da rehberdeki kişileri geri getirecek bi uyg varmı diye merak etmiştim..ama giden gitti artık problem değil bütün wipeları yaptım daha da geri gelmez bana ders oldu bu acemilik işte düşe düşe öğreniliyor bisiklet sürmek :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
peki kardeş oyun performansı ve temassız kontroller falan çalışıyor mu

whitemountain

whitemountain

Üye
peki kardeş oyun performansı ve temassız kontroller falan çalışıyor mu
oyun performansı gayet iyi kardeşim bugün modern combat 5 spiderman 2 vs yüksek boyutlu oyunlar yükledim hiç kasma yoktu dediğim gibi sarj sıkıntısı olmasa dört dörtlük olur herşey

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
peki temazssız kontroller falan çalışıyor mu

whitemountain

whitemountain

Üye
temassız kontrol ne oluyor anlamadım ?

deadhmachine

deadhmachine

Üye
şu anda kurdum romu şebeke hatası aldım ilk başda korkdum ama modem ve kerneli kurunca düzeldi emeğine sağlık kardeşim şuan gayet iyi ilerideki izlenimlerimi paylaşırım tekrar

• Beğen
Tepkiler: by.atalay
by.atalay

by.atalay

Üye
temassız kontrol ne oluyor anlamadım ?
Temassız kontrol s3 de çalışmaz çünkü ekranın altında sensör yok s4 te olan bi özellik mesela mesaj geldi ekrana dokunmadan parmağını ekrana yakinlastirarak mesajı acabiliosun arama gelse bu şekilde cevaplayabiliosun bu özellik bizde çalışmaz ama diğer akıllı duraklatma akıllı kaydırma gibi özellikler çalışır.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar v5.0 ve v5.1 ilk sayfaya eklendi.....
Yuklemek isteyen arkadaslar indirebilir...

• Beğen
Tepkiler: morki05, cahilmuallim ve by.atalay
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
temazssız kontroller s3 çalışıyor başka bir romda çalışıştı ben denedim;)