Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Yok, bir sonraki güncelleme ile gelecek.
şimdi attan inip esege binmiş gibi olduk klasorleme çok iyiydi ne anladık ki bu işten prewieew etkin edip guncellemeyi buldu şimdi onu yuklesek bu sefer tekrar deneme surume gececegiz bu nasıl iş yayardımlarınız için çok tesekkurler ne yapalım şarj için orjinalde kalalım biraz daha bekleyelm umarım yakında verirler klasorlemr işimizi çok kolaylaştırıyordu iyiydiarkadaşlar son bir soru şuan bende 8.1+cyan yüklü ve ben prewiev etkin edilip güncelleme buldu yüklemeye hazır bunu nasıl iptal edeceğiz tekrar prewiew kapattım ama hala görünüyor ilerleyen zamanda gdr2 yayınlandığında güncellemeyi görürmüyüm şuanki yazılım güncellemesinde deneme sürüm yüklenmeye hazır öylece duruyor

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Sensation

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
şimdi attan inip esege binmiş gibi olduk klasorleme çok iyiydi ne anladık ki bu işten prewieew etkin edip guncellemeyi buldu şimdi onu yuklesek bu sefer tekrar deneme surume gececegiz bu nasıl iş yayardımlarınız için çok tesekkurler ne yapalım şarj için orjinalde kalalım biraz daha bekleyelm umarım yakında verirler klasorlemr işimizi çok kolaylaştırıyordu iyiydiarkadaşlar son bir soru şuan bende 8.1+cyan yüklü ve ben prewiev etkin edilip güncelleme buldu yüklemeye hazır bunu nasıl iptal edeceğiz tekrar prewiew kapattım ama hala görünüyor ilerleyen zamanda gdr2 yayınlandığında güncellemeyi görürmüyüm şuanki yazılım güncellemesinde deneme sürüm yüklenmeye hazır öylece duruyor
Preview For Developers uygulamasını açın. Onay tikini kaldırın ve uygulamayı kapatın. Telefonu da bir yeniden başlatın. Güncelleme kontrolü yapın bir kez daha.
Gdr2 gelince sitede haberini görürsünüz. Pfd aktif edip güncelleme kontrolü yapmanız yeterli gelecektir.

Ecnyz123

Üye
-. Düzeltilmiştir

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
Bence Bi klasörleme için stabiliteden olmak saçma

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet, osmanmert94 ve 1 kişi daha
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
1320 8.0 döndüm gelmezse 2 güne sövecem

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
The Benefit

The Benefit

Üye
Daş atacak biri vardı. Ona ne oldu?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Krnl386

Krnl386

Üye
Güncelleme gerçekten çok uzadı, gerekçeleri nedir bilinmez ama. Artık gelsede benim için farketmez. 820 Telefonumu sattım, 6300 kullanıyoruz şimdilik. 4 aya kadar 1320 alıyorum. o zamana tüm güncellemeler de gelmiş olur.

Rainesto

Rainesto

Üye
Tahminimce bu hafta içi 620 veya 920 için gelecek

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920 için gelmezse daşı hazırladım daşııı :bleh::bleh::bleh:

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
Dejavuex

Dejavuex

Üye
o arkadaş nerde sahi çok gülüyodum ona :D

• Beğen
Tepkiler: The Benefit ve emz
Panzergrenadier

Panzergrenadier

Üye
Güncelleme gerçekten çok uzadı, gerekçeleri nedir bilinmez ama. Artık gelsede benim için farketmez. 820 Telefonumu sattım, 6300 kullanıyoruz şimdilik. 4 aya kadar 1320 alıyorum. o zamana tüm güncellemeler de gelmiş olur.

Bence 1320 yerine 830 modelini alın :) bu telefon lanetli hala güncelleme alacak yazık gerçekten afrika kıtasındaki ülkelerin tamamına yakını almış güncellemeyi biz 3.sınıf bile değiliz 5.sınıftayız.

• Beğen
lost68

lost68

Üye

Taşları Topladım.Elimde 170 tane taş var ihtiyaç halinde gönderebilirim :)

• Beğen
Dejavuex

Dejavuex

Üye
güncelleme gelmezse ms kapılarına dayanalım bu taslarla :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
920 için gelmezse daşı hazırladım daşııı :bleh::bleh::bleh:

Taşları Topladım.Elimde 170 tane taş var ihtiyaç halinde gönderebilirim :)
sakin olun arkadaşlar taş falan boş iş

Anket - MS Türkiye'nin Windows Phone Hizmeti - MaxiCep

Hak veriyorum. O zaman mail adresini paylaşın. Yeni bir konu açın adresi yazın ve tüm forum kullanıcıları bir tane kendi istediği tarzda bir tanede sabit mesaj yazsın. Bir mesaj belirleyelim herkes onu yollasın. İsteyen başka bir mesaj daha yollasın. İşte o zaman etkili olur. Şuradan 200 mail çıksa zaten yeterince sesimiz duyulur. Bence bunu yapmalıyız :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Son düzenleme:
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Beyler kapıda ödemeli kargo yollayacam benim teli büyük ihtimal direk tel kutusunlamı yollamalıyım birşey gerekiyormu ? başka yoksa direk kargocuya verip adresi söyleyip kapıda ödemelimi diyecem eğer böyleyse ben parayı nasıl alacam ? birde telin faturasını vermem lazımmı satın alana

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
evet bunları verirsen daha iyi olur ptt ile kontrollu isterler yada memleketten alıcı bul

Üst Alt