ArMaGeDdOn_87
Üye
belli olmaz belki yarın bile verebilirler güncellemeyi,beklemedeyizAyın 17'si oldu... Salı bir şey verirler umarım.
belli olmaz belki yarın bile verebilirler güncellemeyi,beklemedeyizAyın 17'si oldu... Salı bir şey verirler umarım.
Pazar günü geliceğini sanmıyorum; ama inş. siz haklı çıkarsınız.belli olmaz belki yarın bile verebilirler güncellemeyi,beklemedeyiz
gelebilir dedim kesin bir bilgi yok,çünkü yaz sonuna kadar güncellemeleri vercez dediler,zaman azalıyoPazar günü geliceğini sanmıyorum; ama inş. siz haklı çıkarsınız.
indirme işleminden sonrası 10 bilemedin 15 dknasıl 20 dk sürdü bende şuan 1020 için aynı şeyi yapıyorum 1.59 gb dosya verisi indiriyor ve sadece onun için 1 saat sürüyor

cihazlara güncelleme geliyor,Facebook Nokia Türkiye 15-16 saat sonra Facebook da haber yapıyorNokia Türkiye bugün tatil yapıyor arkadaşlar rahatsız etmeyin![]()

Hiç hafta sonu güncelleme geldiğini görmedim henüzCiddi ciddi test işlerini haftasonları yapmadıklarını düşünmeye başladım Nokia Türkiye'nin. Beklenir yani![]()

Evet beta istiyorsanız aktif etmelisiniz ama bi klasörleme için önermem. Şarj da öyle keza.lütfen birisi detaylı bilgi verirmi bende 1020 cihazımda previev 8.1 yüklü idi malum cyan alamadık cihazı recovery tool ile bağladım 1.5 gb veri indirdi yükle dedim tamamlandı ürün yazılım düzeltme 3051.50009. 1424.0002 iş sürüm 8.10.12393 890 ve cyan oldu şimdi tekrar prewiew hesabını etkin edip tekrarmı güncelleme yapacağız biri detaylı yazsa lütfen
beta istemiyorum zaten 8.1yukluyeyim diye yaptım konu baslıgında 1020 de var 8.1 verildi biliyorum yazılım guncellemeden kontrol ettiğimde güncel yazıyorya arkadaşlar biri detaylıca şu işi anlatsın 1020 lere 8.1 yayınlandı mı yayınlanmadımı gecenin bu saatinde iyice kafam karıştıEvet beta istiyorsanız aktif etmelisiniz ama bi klasörleme için önermem. Şarj da öyle keza.
Eğer PC'den cihaz yazılımı yüklediyseniz, WP8.1+Lumia Cyan yazılımı sunucularda mevcut onu indirmiştir.beta istemiyorum zaten 8.1yukluyeyim diye yaptım konu baslıgında 1020 de var 8.1 verildi biliyorum yazılım guncellemeden kontrol ettiğimde güncel yazıyor
8.1 kurulmuş zaten ellemeyin.beta istemiyorum zaten 8.1yukluyeyim diye yaptım konu baslıgında 1020 de var 8.1 verildi biliyorum yazılım guncellemeden kontrol ettiğimde güncel yazıyorya arkadaşlar biri detaylıca şu işi anlatsın 1020 lere 8.1 yayınlandı mı yayınlanmadımı gecenin bu saatinde iyice kafam karıştı
üstadım bende prewiev 8.1 yuklu idi orjinal 8.1 e gecemiyorduk bunun için bu gün pc ye recovery tool kurdum bağladım yükleme yaptım her şey bitti yedek yuklendi evet 3051.50009.1424.0002 yazıyor bu klasor olayı 8.1 de yokmuEğer PC'den cihaz yazılımı yüklediyseniz, WP8.1+Lumia Cyan yazılımı sunucularda mevcut onu indirmiştir.
Ayarlar>Hakkında>Ürün yazılım düzeltme numarası: 3051.50009.1424.0002 ise Lumia Cyan yüklenmiştir.
bu yuklediğimiz 8.1 + cyanda klasorleme yokmu8.1 kurulmuş zaten ellemeyin.
Yok, bir sonraki güncelleme ile gelecek.üstadım bende prewiev 8.1 yuklu idi orjinal 8.1 e gecemiyorduk bunun için bu gün pc ye recovery tool kurdum bağladım yükleme yaptım her şey bitti yedek yuklendi evet 3051.50009.1424.0002 yazıyor bu klasor olayı 8.1 de yokmu
bu yuklediğimiz 8.1 + cyanda klasorleme yokmu
Hayır GDR1 (WP8.1 Update) ön izleme ile geliyor klasörleme Lumia Cyan sürümünde mevcut değil, ön izlemeyi aktif ederek kullanabiliyoruz şimdilik.üstadım bende prewiev 8.1 yuklu idi orjinal 8.1 e gecemiyorduk bunun için bu gün pc ye recovery tool kurdum bağladım yükleme yaptım her şey bitti yedek yuklendi evet 3051.50009.1424.0002 yazıyor bu klasor olayı 8.1 de yokmu
peki su anda prewievi tekrar etkin yapıp yazılım guuncellemeye baktım ve buldu şimdi ben bunu tekrar yuklesem durum ne olacak tekrar deneme surumune mi duşmuş olacağızHayır GDR1 (WP8.1 Update) ön izleme ile geliyor klasörleme Lumia Cyan sürümünde mevcut değil, ön izlemeyi aktif ederek kullanabiliyoruz şimdilik.
Evet ve ön izleme yazılımı gelirse almaya devam edeceksin. Ama Lumia Cyan sürümündeki stabiliteyi veremez.peki su anda prewievi tekrar etkin yapıp yazılım guuncellemeye baktım ve buldu şimdi ben bunu tekrar yuklesem durum ne olacak tekrar deneme surumune mi duşmuş olacağız
Şarj sizin için önemliyse yüklemenizi önermem betayı.peki su anda prewievi tekrar etkin yapıp yazılım guuncellemeye baktım ve buldu şimdi ben bunu tekrar yuklesem durum ne olacak tekrar deneme surumune mi duşmuş olacağız