BUNU 9305 e yüklesem olur mu?
her şey çok güzel çok beğendim ellerinize sağlık hemen yüklemek istedim de bu cwm ve odinden yüklemeyi pek beceremeyen birisi olarak "şuraya atınız buraya atınız" gibi yapılması gerekenleri nasıl yapacağımı anlayamadığım için yükleyemedim![]()

ARKADAŞLAR ÖNCE TELİ ROOTLADIM SUPERSU FALAN GÖRÜNDÜ CWM YÜKLEDİM WİPE DATA FACTORY DALVIK VS HERPSİNİ SIRAYLA YAPTIM SONRA HAFIZA KARTINA ATIIĞIM ROMU INSTALL ZIP YAPMADAN REBOOT SYSTEM NOW DEDİM BAYA Bİ AÇILIŞ EKRANINDA KALDI SİNİR OLDUM BİDAHA WIPE FİLAN YAPTIM TELEFONDA AÇILMIYOR PCDE GÖRSE ATICAM ROM DOSYASINI AMA RESETLEDİĞİM İÇİN HAFIZA KARTINDA DA HİÇBİRŞEY YOK NAPCAM BİLMİYORUM YARDIM EDİN..AÇILMIYOR DEDİĞİM S3 AÇILIŞ EKRANINDA ÇOK UZUN SÜRE ÖYLECE KALIYOR DOWNLOAD MODUNA FALAN ALDIM HERŞEYİ DENEDİM AMA AÇILMIYOR USBYİ GÖRMEDİĞİNDEN ROMUDA YÜKLEYEMİYORUM ARAFTA KALDIM GİBİ BİRŞEY ODİNLE DE BİRŞEYLER DENEDİM OLMADI EN AZINDAN ODİNDE GÖRÜYOR BELKİ ORDAN DÜZELTEBİLİRİM TELEFONU BİLEN LÜTFEN YAZSIN BİRŞEYLER ŞUNU YAPAYIMDA DAHADA BULAŞMIYACAM BU İŞLERE ÇOK PİŞMAN OLDUM![]()
![]()
Onunla ilgili bilgim yok kardeşim 1.sayfada geçiyor diye biliyorum konusu bi kontrol et.wifi sorunum var ustam bunun için bir çözüm var mı acaba tşkler
S3 kullanıyorum hafıza kartı yokki ??Kardesim yapacağın bişey var bu romu yuklemen için telefonundaki hafiza kartini adaptörüne takcaksin sonra bilgisayarına tak romu indirip karta attiktan sonra telefona tak tekrar sonra fu ll wipelari yaptıktan romunu kur açılır korkma kardeşim dediğimi yaparsan hallolur.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hafıza kartin olmadığı için megawipe yapınca telefona attığın romu da sildi haliyle ya hafiza kartı bulacaksın yada telefona Odinle stock rom yukleyeceksin sonra romu megawipe YAPMADAN romu kuracaksin.S3 kullanıyorum hafıza kartı yokki ??
tamam usta stock romla hallettim mega wipe yapında rom gidiyor tekrar aynı şeyi yapacam mega wipe yapmadan kuraacam romu yaparsam gidiyor romromu yükleyemedim bi yardımcı olun status 7 ınsatallation aborted yazıyor netten baktım çözümlere denedim olmadıEDIT: PhiLZTouch ile yükledim oldu..Hafıza kartin olmadığı için megawipe yapınca telefona attığın romu da sildi haliyle ya hafiza kartı bulacaksın yada telefona Odinle stock rom yukleyeceksin sonra romu megawipe YAPMADAN romu kuracaksin.
tamam usta stock romla hallettim mega wipe yapında rom gidiyor tekrar aynı şeyi yapacam mega wipe yapmadan kuraacam romu yaparsam gidiyor romromu yükleyemedim bi yardımcı olun status 7 ınsatallation aborted yazıyor netten baktım çözümlere denedim olmadıEDIT: PhiLZTouch ile yükledim oldu..
Kardeş v3.1 i yuklesen daha iyi olurdu 4te takilmalar var romda onu 4.1 e yukseltebilirsin onuda ota updatere girceksin download edeceksin dosya inecek sonra bi uyarı cikcak cancel diceksin inen download dosyasini telefonun hafizasinda ota klasorunde içinde olur zaten rom kurar gibi hiç bir wipe yapmadan kuracaksin üstüne wipe cache sonra reboot system now tıkla telefonun 4.1 e yükselmiş olacak.HALLETTİM KARDEŞİM AMA ŞU GÜNCELLEMEYİ NASIL YAPCAZ OTA UPDATER DOWNLOAD YAPTIM DİREK YÜKLENCEK Mİ BENİM 4.0 EN SON SÜRÜ 5.0 MIŞ
Kardeş v3.1 i yuklesen daha iyi olurdu 4te takilmalar var romda onu 4.1 e yukseltebilirsin onuda ota updatere girceksin download edeceksin dosya inecek sonra bi uyarı cikcak cancel diceksin inen download dosyasini telefonun hafizasinda ota klasorunde içinde olur zaten rom kurar gibi hiç bir wipe yapmadan kuracaksin üstüne wipe cache sonra reboot system now tıkla telefonun 4.1 e yükselmiş olacak.
kardeşim en son sürüm 5.0 a güncelledim şu ana kadar herşey gayet güzel duvarkağıdı değiştirmedi ayrıca tarayıcıdan bir tane daha var muhtemelen farklı bir özelliği vardır..
kardesim yokluğumda konu ile ilgilendigin icin cok tesekkur ederim. ben yurtdisina ciktigim icin bu aralar takip edemiyorum internet yokNasıl 5e güncelledin otadan mı yoksa 5i indirip yeniden mi kurdun ?
yoklugumu aratmiyorsun sagol varol [emoji6]