Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Bir ayrıcalığı yok sadece beklemek istemeyenler varsa italya romunu kurarak çıyana kavuşabilirler :)

Çıyan değilde SAYEN'miş.:D Vallahi ben Özgür abinin yalancısıyım :D o yüzden güzel isim demişler. ;) Ama hani bana sure ver düşün nasıl okunuyor diye de bende çiyan diyorum. O benim için sarı çiyan :ehe

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: skynet

KenanK

KenanK

Üye
çarşambaya kadar gelmez ise L920 ye Cyan artık bende italya romunu basıp geçicem yoksa böle beklemekle gelecek gibi değil yaaa

ayrıca daha önceden tecrübeli bir arkadaşta yardımcı olursa çok sevinirim, daha önce hiç rom atmadım alete..

• Beğen
Tepkiler: Ecnyz123
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
İtalya linki atsaydınız bari 920 ciler için

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Uygulama ismini verebilir misiniz ?
İtalya linki atsaydınız bari 920 ciler için

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
059Q9W5 VAR EU IT CV BLACK
059Q9W7 VAR EU IT CV WHITE
059Q9W8 VAR EU IT CV RED
059Q9W9 VAR EU IT CV YELLOW

Kodu ya da:

Sitesine yazarak da indirebiliyoruz, ama siteden indirince dosyaların başına sayı ekliyor onları RM-XXX koduna kadar siliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, skynet ve Rock Ve Roll
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Telden soğudum yeminle hade la cyan gel de tam sürüm kullanalım telde rahat etsin.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ön izleme kullananlar için öylede 8.0'dan geçecek olanlara çok özellik getiriyor :)
bende ön izleme var 8,1 Gdr 1 ama cyan banada gelmedi gelmeyecek siz önce alacaksınız herhalde

The Benefit

The Benefit

Üye
Sanki yazı tura atarak güncelleme gelecek modelleri seçmişler... günü ve zamanını da falına bakarak çıkartmışlardır.. üç vakte kadar alacaklar...

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
beyler prewiew kullanmayanlara 8.1 verildimibaşlıktaki gibi 25 20 20 25 20 20 olacak o 20de byk ıhtımallde 920 yda 620 :D

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
520'ye güncellemeyi alan var mı?

atakanakata

atakanakata

Üye
beyler bana bi yol gösterin. 8.1 gdr1 yüklü ama 8.0 a geri dönüp stabil 8.1 e geçmek istiyorum. 1020 için çıktı nasıl olsa. nasıl yaparım var mı kolay yolu?

beats

beats

Üye
beyler bana bi yol gösterin. 8.1 gdr1 yüklü ama 8.0 a geri dönüp stabil 8.1 e geçmek istiyorum. 1020 için çıktı nasıl olsa. nasıl yaparım var mı kolay yolu?

Adresteki programı PC'ye yükleyin, program yazılım indirmeyi ve cihaza yüklemeyi kendi yapıyor %30'dan daha fazla şarj başlaması için yeterli.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920ye gelmemesine anlam veremiyorum yeminle.

atakanakata

atakanakata

Üye

Adresteki programı PC'ye yükleyin, program yazılım indirmeyi ve cihaza yüklemeyi kendi yapıyor %30'dan daha fazla şarj başlaması için yeterli.

bu şekilde çıkıyor şimdi yükle dersem 8.0 a geri mi dönerim? yoksa stabil 8.1 cyan mı yüklenir?

beats

beats

Üye

bu şekilde çıkıyor şimdi yükle dersem 8.0 a geri mi dönerim? yoksa stabil 8.1 cyan mı yüklenir?
Evet Lumia Cyan yazılım sürümü o. Buradan da bakabilirsin:

Üst Alt