Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

lost68

lost68

Üye
Abi en yakın arkadaşıma aldırttım ilk çıktığında. ona da beta kurduk kafamız rahat. Ama performans olarak çok fark var. Ram farkını ortaya fazlasıyla koyuyor. Çok fark ediliyor :(

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
iltifat mı ettin sövdün mü anlamadım valla :bilmem: 525'i adam yerine saymıyacaklar zaten hindistana eylül de gelecekmiş :D

• Beğen
Tepkiler: emz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Lumia 920den haber var mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hiç umudum yok yarın geleceğine eylüle sarkar gibi duruyor buraya da yazıyorum eski modellere wp9 güncellemesinide vermeyecekler bir takım bahaneler üreterek.
O konuda kısmen yanlış bilgiye sahipsiniz. Wp8 çekirdeği (kernel) değişmediği sürece kısıtlamalı da olsa güncellemeleri almaya devam ederiz. Neticede kullandığımız cihazların kapasitesi belli.
Ha köklü değişiklikler yapıp kerneli değiştirirlerse o zaman tüm wp8li cihazların sonu wp7 li Lumia 800-900 ler gibi olur.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
MixRadio

MixRadio

Üye
ooo beyler hayırlı olsun darısı benim başıma :D

jepaq

Üye
iki sorum var arkadaşlar..

1-güncelleme için ne kadar boş yer olması gerekiyor
2-telefonu unlock etmemiştim.. 8.1'den sonra unlock edebiliyor muyuz aynı yöntemlerle

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
iki sorum var arkadaşlar..

1-güncelleme için ne kadar boş yer olması gerekiyor
2-telefonu unlock etmemiştim.. 8.1'den sonra unlock edebiliyor muyuz aynı yöntemlerle

Cevap 1 : Tahmini olarak indirme ve yükleme için 1gb civarında boş yer yeter gibime geliyor.
(Telefonu sıfırlamak en güzel çözüm yoludur.)

Cevap 2 :
Aybin arkadaşımın 2.cevabı şöyle 8.1de unlok olmuyor 8.0 da yapda geç

Son düzenleme:
The Benefit

The Benefit

Üye
1320 kullanıcısı olarak ben de 8.0'dayım hala.. Yani tepki falan olmayınca herhalde bizim daha çok zamanımız var diye düşündüler. Bu kadar da olmaz arkadaş. Bazıları yazmış 525 gözükmüyor, şu telefon üvey evlat mı falan... kabul edilebilir şey değil bunlar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Aybin arkadaşımın 2.cevabı şöyle 8.1de unlok olmuyor 8.0 da yppda geç

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

siyahsancak

siyahsancak

Üye
lumıa 620 geldimi beyler

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar biraz kafam karıştı da kusura bakmayın sıcaklar Prev developers yüklü 8,1 ve gdr1 yüklü 920 ye cyan gelince yükleyemiyecem herhalde öyle anladım WP8 e dönmem gerekiyor dönmezsem normalden ne kadar sonra alırım yada benim durumdaki arkadaşlar ne zaman alır diyelim ben ve benim gibileri aydınlatalım

efege

Üye
920 ciler bekliyorrrrrr

emz

emz

Üye
iltifat mı ettin sövdün mü anlamadım valla :bilmem: 525'i adam yerine saymıyacaklar zaten hindistana eylül de gelecekmiş :D

Açıkça yazmak gerekirse adı geçmediği için black de 620 üvey evlat seçilmişti ancak şimdi bu seçildi.
Diğeri ise ram gerçekte fark ediyor. İki telefonu yanyana koyup multitasking veya başka işlerde o tıklayınca geçiyor, bende yükleniyor, sürdürülüyor. Daha hiç beklemedi o. O konuda tam alınacak cihazmış alt sınıfta. Keşke daha erken çıksaydı onu alırdım :)

• Beğen
Tepkiler: lost68
emz

emz

Üye
Hayırlı oldu 520 kullanıcıları :D Artık bende salı günü telefonu 8.0 a dönüp geçerim hemen. Bayağı bekledik. Umarım değer :)

skynet

Üye
Konuyla zerre alakası yok ama merak ettim bu reklam kimliği ne işe yarıyor ve kapatmalı mıyım ?
Yani gereksiz bir şey mi :)

Tencereyle gönderildi.

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
1320 e bugun gelsin dişimi kıracam görün bakın 2 tele geldi 3 hafta daha gelmez.Seri seri yollasalar bu kadar yavaşlık olmaz 1320 için her ülkeye yayınlandı bizim ülkede yok aynı samsung en son türkiyeye getiriyorlar.

The Benefit

The Benefit

Üye
1320 e bugun gelsin dişimi kıracam görün bakın 2 tele geldi 3 hafta daha gelmez.Seri seri yollasalar bu kadar yavaşlık olmaz 1320 için her ülkeye yayınlandı bizim ülkede yok aynı samsung en son türkiyeye getiriyorlar.
En sondan ziyade uzun sürmesi asap bozucu. Diğer ülkeler almış. Hala bekliyoruz ve belki daha da bekleyeceğiz.

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
En sondan ziyade uzun sürmesi asap bozucu. Diğer ülkeler almış. Hala bekliyoruz ve belki daha da bekleyeceğiz.

Valla telefonu sırf bu yüzden satıcam kıyamıyorum cok güzel alet sinirleniyorum heryere geldi sen gel 520 e ver güncellemeyi ee ozaman aynı anda ver.

Üst Alt