i9070 advance 4.4.4 SlimKat

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Factory reset ve wipelri mi yapmam gerek benim telefonda cwm yuklude su anda adim adim anlatir misin
bak şimdi yedek almak istediklerini al sonra fabrika ayarlarına dön cihazı kapat recoveri mod ile
wipe/advanced wipe/dalvik cache,system,cache,data ve cdcart hepsini işaretler ama rom hafıza kartında olsun telefonun dahili hafızası da silinecek sonra geri çıkıp instal kısmından romu kur ilk deneme başarısız olursa tekrar dene cihaz açılınca tekrar fabrika ayarlarına dön ve son çıkan gapps ı kur benim kullandığım bu;

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
bak şimdi yedek almak istediklerini al sonra fabrika ayarlarına dön cihazı kapat recoveri mod ile
wipe/advanced wipe/dalvik cache,system,cache,data ve cdcart hepsini işaretler ama rom hafıza kartında olsun telefonun dahili hafızası da silinecek sonra geri çıkıp instal kısmından romu kur ilk deneme başarısız olursa tekrar dene cihaz açılınca tekrar fabrika ayarlarına dön ve son çıkan gapps ı kur benim kullandığım bu;
Tamam sagol hafiza kartindakilerde silinecek mi ve rehber de ? Birde telefonun tum yedegini nereyr alabilirim

Son düzenleme:
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Hayır silinmez recoveri modda en altta ona dokunma ! ama yükleme işin bitince bicimlendir iyi olur eski romdan kalıntı kalmasın

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Son düzenleme:
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Yok onu istemiyorum sagol hafixa kartini dahili yapmak uzun is yapamam
Dostum yukledim sagol bu performance kontrol a erisim yetkisi verdim ama bu ne ise yariyor bizim ayar vermemize gerek var mi ?
uzun iş derken neresi uzun sadece bir tuşla hafıza kartı dahili hafıza oluyor 'nova thor 'uygulaması ile neyse
şimdi bu performans uygulaması bir çok kişinin yapmak isteyip de yapamadığı bir uygulama bizim önümüze tepside baklava gibi geldi, uygulama sistem ile paralel çalışıyor bizim işlemci 1 ghz bu uygulama ile 1.2 ghz yapabiliyoruz tabi içinde geliştiriciler için bir kaç uygulama var ama bizim için değil , şimdi bize düşen çok büyük oyunlar var mesela mk5 gibi o zaman işlemciyi yükselt kasma olmasın , bu tip grafik yüksek olan oyunlar ile işin yoksa hiç elleme o kendini ayarlar ayrıca pil sıcaklığı recoveri mod wipe data ve carce filan yedekleme var dediğim gibi çok fazla kurcalama içerisini :) iyi bir uygulama otomatik duruma göre kendini ayarlıyor

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
uzun iş derken neresi uzun sadece bir tuşla hafıza kartı dahili hafıza oluyor 'nova thor 'uygulaması ile neyse
şimdi bu performans uygulaması bir çok kişinin yapmak isteyip de yapamadığı bir uygulama bizim önümüze tepside baklava gibi geldi, uygulama sistem ile paralel çalışıyor bizim işlemci 1 ghz bu uygulama ile 1.2 ghz yapabiliyoruz tabi içinde geliştiriciler için bir kaç uygulama var ama bizim için değil , şimdi bize düşen çok büyük oyunlar var mesela mk5 gibi o zaman işlemciyi yükselt kasma olmasın , bu tip grafik yüksek olan oyunlar ile işin yoksa hiç elleme o kendini ayarlar ayrıca pil sıcaklığı recoveri mod wipe data ve carce filan yedekleme var dediğim gibi çok fazla kurcalama içerisini :) iyi bir uygulama otomatik duruma göre kendini ayarlıyor
Duruma gore kendininayarliyorsa tamam sıkıntı yok ya hafiza kartini dahili hafiza olarak gosterince ne oluyor peki?

hgaziyilmaz

Üye
Duruma gore kendininayarliyorsa tamam sıkıntı yok ya hafiza kartini dahili hafiza olarak gosterince ne oluyor peki?
Kendimden örnek vereyim. Telefonun dahili hafızası 3.91 gb. Harici hafıza 16gb. Oyundu uygulamaydı vs. telefonun dahili hafızasına kuruluyor. Bir süre sonra doluyor. Ancak SDlink ve gl2sd gibi uygulamalarla bazı uygulamaları harici karta taşıyabiliyorsun. Novathor daki depolama alanlarını değiştir seçeneği 16 gb.harici hafızayı dahili hafızaya çeviriyor. Hafıza sıkıntısı ortadan kalkıyor.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yine bir düzeltme gelmiş build15 bu kes sadece romu telefona atın ve hiçbir şey yapmadan recovery mod ile kurun (ayarlarınız ve veriler filan değişmez sadece rom değişecek)

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
E gelen yenilikler neler ?
Bu arada dostum ben build 15 i yukledim bana gore guzel senin goruslerin nedir birde performance control kalkmis dikkatini cekti mi ?
evet o zaten kendi başına root yetkisi alıp kendi duruma göre hareket ettiği için ana menüde olmasına gerek yok yada bizim müdahale etmemize gerek yok kaldırılması iyi olmuş ama bende 2 sefer cihaz oyun oynarken reset attı inş devamı gelmez yada biz direk üstüne kurduğumuz için mi oldu diyeceğim ama sanmıyorum eğer devamı gelirse sıfırdan tekrar kuracağım yada bir öncekine geri dönerim

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
evet o zaten kendi başına root yetkisi alıp kendi duruma göre hareket ettiği için ana menüde olmasına gerek yok yada bizim müdahale etmemize gerek yok kaldırılması iyi olmuş ama bende 2 sefer cihaz oyun oynarken reset attı inş devamı gelmez yada biz direk üstüne kurduğumuz için mi oldu diyeceğim ama sanmıyorum eğer devamı gelirse sıfırdan tekrar kuracağım yada bir öncekine geri dönerim
Aynen bende sikinti yol build 14 batarya fazla harcarken build 15 daha tasarruflu ve daha akici bende gayet guzel
Aynen bende sikinti yol build 14 batarya fazla harcarken build 15 daha tasarruflu ve daha akici bende gayet guzel
Birde bu carbonrom varmis onu biliyor musun yine 4.4.4 carbon rom floo008 inmis oda

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Birde bu carbonrom varmis onu biliyor musun yine 4.4.4 carbon rom floo008 inmis oda
Ben hafıza kartını dahili olarak kullandığım için olabilir kernel ve romu takrar kurdum inş daha olmaz çünkü rom çok güzel neyse
Carbon romu da çok kullandım iyi bilirim onda daha fazla özellik var o da çok güzel ama ekranda uyanma sorunu vardı ön sensör iyi çalışmıyordu
Şimdi ne oldu bilmiyorum belki düzelmiştir macare arıyorsan yükle nasıl olsa sende işi öğrendin :)

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Ben hafıza kartını dahili olarak kullandığım için olabilir kernel ve romu takrar kurdum inş daha olmaz çünkü rom çok güzel neyse
Carbon romu da çok kullandım iyi bilirim onda daha fazla özellik var o da çok güzel ama ekranda uyanma sorunu vardı ön sensör iyi çalışmıyordu
Şimdi ne oldu bilmiyorum belki düzelmiştir macare arıyorsan yükle nasıl olsa sende işi öğrendin :)
Eyvallah sagol cok sikilirsam bu surumden bakarim :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar radio güncellendi 19.08.2014

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar build16 dün akşam yayınlandı ufak tefek sorunlar giderilmiş galiba bem memnun kaldım sizde yükleyin direk recoveri ile hiç bir şey yapmadan yükleyin ve işlemci kontrolü de eklenmiş hadi kolay gelsin

hgaziyilmaz

Üye
slimkat romlarına yetişemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
slimkat romlarına yetişemiyorum :)
valla bunda sıkıntı çıkmaz ise daha güncelleme yapmam çünkü güncelledikce bozuluyor neyse bir de siz hava durumu olarak ne kullanıyorsunuz
ben cm11 i kullanıyorum bu daha iyi tavsiye ederim , ilk sayfaya ekledim linki

Son düzenleme:

Üst Alt