baron_1818
Üye
sizler sağolun,arkadaşlar siz bios güncellemesi yapabildinizmi winflash ile..benim bios sürümü 300,ama 305 yapamadımdostum çok sağol yaaişe yaradı
![]()
sizler sağolun,arkadaşlar siz bios güncellemesi yapabildinizmi winflash ile..benim bios sürümü 300,ama 305 yapamadımdostum çok sağol yaaişe yaradı
![]()
Winflaşa gerek yok bios dosyasını flaşa at biosa gir biyerde easy flaş gibi birşey var ona gir anlarsın gerisinisizler sağolun,arkadaşlar siz bios güncellemesi yapabildinizmi winflash ile..benim bios sürümü 300,ama 305 yapamadım
Şu anda daha kimse çalıştıramadi oyunun kaldırmadığından değil de loading ekranında oyun kalıyor oyun içine girmiyor. Sen istersen indir belki sendeki çalışır. Bendeki ripdiGTA 4 oynayan var mı ? kaldırabilir mi,ona göre indireceğim
GTA 4 oynayan var mı ? kaldırabilir mi,ona göre indireceğim
Ripler çoğunlukla hata dolu oluyor zaten. İso bulmak lazımŞu anda daha kimse çalıştıramadi oyunun kaldırmadığından değil de loading ekranında oyun kalıyor oyun içine girmiyor. Sen istersen indir belki sendeki çalışır. Bendeki ripdi
Bi de bu oyun için verilen hiç patch falan yok mu 
bi 4'ü çalıştıralımdaBenim için önemli olan GTA 5' in çalışması![]()

Bf3 güzel oyun indirmeye değer call of duty gibi atmosferi var oyun sarıyorgta 4 ten vazgeçtim battlefield 3 indiriyorum.oynayan var mı,iyi mi ?

bulabilirseniz multisini bulun 34 gb yer kaplıyor ama manyak süper oluyorBf3 güzel oyun indirmeye değer call of duty gibi atmosferi var oyun sarıyor![]()
üç gündür sıcaklardan oyunda oynadığım yok
antalya 40 ı buluyor oda sıcaklığı 
Aynen burasıda çok sıcak ya zor oluyor çalışması . Şu an codmw2 inme aşamasında olduğu için akşamları film izliyorumbulabilirseniz multisini bulun 34 gb yer kaplıyor ama manyak süper oluyorüç gündür sıcaklardan oyunda oynadığım yok
antalya 40 ı buluyor oda sıcaklığı
![]()

konuyu incelersen herkezin aldığını görürsün ilk sayfayı inceleArkadaşlar pcdepo.comdan 4gblık modeli alan varmı acaba?Alanlardan hdd'si ses çıkarmayan bir arkadaş hdd'sinin hangi marka ve bilgisayarın seri nosu kaçla başlıyor söyleyebilir mi acaba?Benimki toshiba hdd seri no :E3N ile başlıyor ve sessiz ortamda olduğum için internete girerken bile kazınma sesi gibi sesler geliyor.Bazı arkadaşlar değiştirmiş ses geldiği için ama yeni gelenlerde de ses varmış.O yüzden bende sorunsuz olan seri varsa o seriyle değiştirmek istiyorum ona göre talep oluşturacağım.

Hocam o kriter belirtmek için yani büyük ihtimal takip ediyorlardır konuyu.Sizdede varmış aynı bilgisayar sizde böyle sorun var mı?Mesela bugün birisinin mesajını gördüm gittigidiyordan almış seri e3n ama hdd samsung ses yokmuş bilgisayarda.Ama özellikle pcdepo olmasına dikkat ediyorum.konuyu incelersen herkezin aldığını görürsün ilk sayfayı incele![]()