Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
sizler sağolun,arkadaşlar siz bios güncellemesi yapabildinizmi winflash ile..benim bios sürümü 300,ama 305 yapamadım
Winflaşa gerek yok bios dosyasını flaşa at biosa gir biyerde easy flaş gibi birşey var ona gir anlarsın gerisini ;)

TeKnoArda

Üye
Daha bir hafta olmadı, eski laptobun bataryasını fişte kullana kullana öldürmüştüm. Bunda %100 dolunca çekiyorum.

emre_doner

emre_doner

Üye
GTA 4 oynayan var mı ? kaldırabilir mi,ona göre indireceğim

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
The Shadow

The Shadow

Üye
Şu anda daha kimse çalıştıramadi oyunun kaldırmadığından değil de loading ekranında oyun kalıyor oyun içine girmiyor. Sen istersen indir belki sendeki çalışır. Bendeki ripdi
Ripler çoğunlukla hata dolu oluyor zaten. İso bulmak lazım :) Bi de bu oyun için verilen hiç patch falan yok mu :hmmm

TeKnoArda

Üye
Benim için önemli olan GTA 5' in çalışması :ehe

panzerius

Üye
ben torrentten en sağlam olanından iso olarak indirdim yine açmıyor. Eğer bilgisayarında hala yüklü olan varsa BIOStan VRAM değerini yükseltip bir öyle denesin. Belki PES 2013 gibi bir sorun vardır

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan

TeKnoArda

Üye
kayıp %0,38 gösteriyor bugün. 1 günde bu kadar olmaz ki ya :duvar2:

emre_doner

emre_doner

Üye
gta 4 ten vazgeçtim battlefield 3 indiriyorum.oynayan var mı,iyi mi ?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
840m ekran kartının 740m den farkı nedir bilen var mı
3210m i5 işlemci mi daha iyi yoksa sizin 4200u işlemcisi mi nette U işlemciler güç tasarrufu yaptığı için performans vermez diyorlar

• Beğen
Tepkiler: liamgallagher

TeKnoArda

Üye
840M daha performanslıdır. U işlemciler oyun için yeterlidir fakat profesyonel render gibi birşeyler yapıyorsanız yetersiz gelebilirler.

• Beğen
liamgallagher

liamgallagher

Üye
@Tr_SERGEN buradan bakmanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
cgokhans

cgokhans

Üye
Bf3 güzel oyun indirmeye değer call of duty gibi atmosferi var oyun sarıyor:)
bulabilirseniz multisini bulun 34 gb yer kaplıyor ama manyak süper oluyor :) üç gündür sıcaklardan oyunda oynadığım yok :( antalya 40 ı buluyor oda sıcaklığı :(

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bulabilirseniz multisini bulun 34 gb yer kaplıyor ama manyak süper oluyor :) üç gündür sıcaklardan oyunda oynadığım yok :( antalya 40 ı buluyor oda sıcaklığı :(
Aynen burasıda çok sıcak ya zor oluyor çalışması . Şu an codmw2 inme aşamasında olduğu için akşamları film izliyorum:)

• Beğen
Tepkiler: panzerius ve liamgallagher
ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
Arkadaşlar pcdepo.comdan 4gblık modeli alan varmı acaba?Alanlardan hdd'si ses çıkarmayan bir arkadaş hdd'sinin hangi marka ve bilgisayarın seri nosu kaçla başlıyor söyleyebilir mi acaba?Benimki toshiba hdd seri no :E3N ile başlıyor ve sessiz ortamda olduğum için internete girerken bile kazınma sesi gibi sesler geliyor.Bazı arkadaşlar değiştirmiş ses geldiği için ama yeni gelenlerde de ses varmış.O yüzden bende sorunsuz olan seri varsa o seriyle değiştirmek istiyorum ona göre talep oluşturacağım.Hdd ise TOSHİBA MQ01ABF050.

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Arkadaşlar pcdepo.comdan 4gblık modeli alan varmı acaba?Alanlardan hdd'si ses çıkarmayan bir arkadaş hdd'sinin hangi marka ve bilgisayarın seri nosu kaçla başlıyor söyleyebilir mi acaba?Benimki toshiba hdd seri no :E3N ile başlıyor ve sessiz ortamda olduğum için internete girerken bile kazınma sesi gibi sesler geliyor.Bazı arkadaşlar değiştirmiş ses geldiği için ama yeni gelenlerde de ses varmış.O yüzden bende sorunsuz olan seri varsa o seriyle değiştirmek istiyorum ona göre talep oluşturacağım.
konuyu incelersen herkezin aldığını görürsün ilk sayfayı incele :oke:

• Beğen
Tepkiler: panzerius
ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
konuyu incelersen herkezin aldığını görürsün ilk sayfayı incele :oke:
Hocam o kriter belirtmek için yani büyük ihtimal takip ediyorlardır konuyu.Sizdede varmış aynı bilgisayar sizde böyle sorun var mı?Mesela bugün birisinin mesajını gördüm gittigidiyordan almış seri e3n ama hdd samsung ses yokmuş bilgisayarda.Ama özellikle pcdepo olmasına dikkat ediyorum.

Üst Alt