Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
3.0 a geri mi dönmeliyizkardeş bide şey sorcam bu android de yedeklemeyi nası yapcaz resimler,videolar vs.falan bi program biliyo musuncwm ile yaptım işe yaramadı anlamadım neden yaramadı?
kesin donmeniz gereken birsey yok size kalmis. yapimciya bildirildi sorunlar bir cozum bulacaktir. resim video yedeklemesini anca manuel olarak yaparsin. cihaz hafizasindan karta yada pcye tasiyarak yaparsin.

morki05

morki05

Üye
Merhaba ben den bir tavsiye halen v3.1 kullanıyorum kasma takılma yok gayet stabil şarj kullanıma göre 16- 18 saat gidiyor rom oturdu şu ana kadar kullandığım en sorunsuz rom diyebilirim bazı romlar zamanla kasmalar yaşanırken şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Önemli bir güncelleme değişiklik olmadığı sürece devam edeceğim. Sağol serdar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ben den bir tavsiye halen v3.1 kullanıyorum kasma takılma yok gayet stabil şarj kullanıma göre 16- 18 saat gidiyor rom oturdu şu ana kadar kullandığım en sorunsuz rom diyebilirim bazı romlar zamanla kasmalar yaşanırken şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Önemli bir güncelleme değişiklik olmadığı sürece devam edeceğim. Sağol serdar
sende sagol kardesim. bencede 3.1 de devam et 4.1 bekledigimiz gibi cikmadi.

mr_luci

Üye
3.1 e geri dönüş işlemine başlıyorum arkadaşlar. 4 versiyonu ciddi sorunlu sürekli takılıyor

morki05

morki05

Üye
3.1 e geri dönüş işlemine başlıyorum arkadaşlar. 4 versiyonu ciddi sorunlu sürekli takılıyor
İyi yaparsın tavsiye ederim v3.1 uzun süre devam et ayrica yeni rom çıksın bir bakalım [emoji6]

secan325

Üye
Arkadaşlar romu pazar günü yükledim 3gün oldu. Rom denildiği gibi kasıyodu . Günde 2 kere teli kapayıp açtım. Bugün rom oturdu artîk sanırım f16 gibi oldu. Parmaklar yetişemiyo hızına. Tavsiyem hemen vazgeçmeyin.

morki05

morki05

Üye
İyi ozaman. Fakat yapımcısı da hatalar olduğunu kabul etmiş

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar romu pazar günü yükledim 3gün oldu. Rom denildiği gibi kasıyodu . Günde 2 kere teli kapayıp açtım. Bugün rom oturdu artîk sanırım f16 gibi oldu. Parmaklar yetişemiyo hızına. Tavsiyem hemen vazgeçmeyin.
ben konuyu açtığım ilk günden beri bunu anlatmaya çalışıyorum işte [emoji2] romu yüklüyorlar daha 1 gün bile geçmeden ram fazla şarj çabuk bitiyor şurası söyle burası böyle hemen karşı atağa geçiyorlar. ben hep diyorum 1~2 gün içinde bir romun ne olduğu belli olmaz özellikle efextreme. Arap atı gibi sonradan açılıyor [emoji2][emoji2][emoji2]

Sk.Safak

Üye
valla arkadaşlar çıktığı ilk gün yükledim hala kullanıyorum. arada bir sıkıntı yaşadım ama son iki gündür sıkıntı falan kalmadı gayet stabil çalışıyorum. teli fazlasıyla kullandığım için olabilir belki ama benim şarj da 16 saat kadar gidiyor. bugün extra bir durum var sabahı çıkaracak kadar şarj var içinde :)14 saat oldu güzel de kullandım. yaklaşık bir saat internet (internet gün içinde sürekli açık push mailler için ama bu bir saat webde gezindim) ve bir buçuk saat kadar görüşme yapmış olmama rağmen şu anda %47 :) ben 3.1'i uzun soluklu kullanmadım o yüzden ikisini karşılaştıramayacağım ama 4.1'i kullanmaya devam edeceğim kesin. hele de son iki gündür yüzümü güldürüyorken..

Son düzenleme:
by.atalay

by.atalay

Üye
valla arkadaşlar çıktığı ilk gün yükledim hala kullanıyorum. arada bir sıkıntı yaşadım ama son iki gündür sıkıntı falan kalmadı gayet stabil çalışıyorum. teli fazlasıyla kullandığım için olabilir belki ama benim şarj da 16 saat kadar gidiyor. bugün extra bir durum var sabahı çıkaracak kadar şarj var içinde :)14 saat oldu güzel de kullandım. yaklaşık bir saat internet (internet gün içinde sürekli açık push mailler için ama bu bir saat webde gezindim) ve bir buçuk saat kadar görüşme yapmış olmama rağmen şu anda %47 :) ben 3.1'i uzun soluklu kullanmadım o yüzden ikisini karşılaştıramayacağım ama 4.1'i kullanmaya devam edeceğim kesin. hele de son iki gündür yüzümü güldürüyorken..

Valla dostum v4.1 i pazar yükledim ben bugüne kadar sabrettim hiç ilerleme yok hala yerinde sayıyor bi iki saat önce tekrar v3.1 e geçtim rom bu kardesim yağ gibi kayıyor tamam rom biraz kasar belki Donar ama v4.1 te bu kasma gercekten sikintiliydi facede gezinirken bile takilmalar vardi yani daha fazla sabredemedim hatta ilginçtir ki dostum v4.1 den şu ana kadar stabilite konusunda verim alan bi seni gordum başka yok :):)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

morki05

morki05

Üye
Vallah arkadaşlar herkes hangi romda kendini rahat hissediyor ise o romda kalsın en iyi si bu bence aramızda kurupta hiç beğenmeyen birsürü kullanıcı vardır

• Beğen
Tepkiler: by.atalay
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Vallah arkadaşlar herkes hangi romda kendini rahat hissediyor ise o romda kalsın en iyi si bu bence aramızda kurupta hiç beğenmeyen birsürü kullanıcı vardır
yani kardeşim haklısın herkes rahat ettiğini kullanır kimisi v2 yi sever hatta eminim 2 kullananlar bile vardır.ben hepsinde uzun uzun kaldım tekrar 3.1 e dönme kararı aldım. herkesin kişisel tercihi [emoji6] tüm versiyonları koyduk yeni çıkanı ekleyip eski versiyonu silmedim. bence 4.1 in üstüne kesin bir rom daha yapar.

• Beğen
Tepkiler: morki05

Sk.Safak

Üye
Valla dostum v4.1 i pazar yükledim ben bugüne kadar sabrettim hiç ilerleme yok hala yerinde sayıyor bi iki saat önce tekrar v3.1 e geçtim rom bu kardesim yağ gibi kayıyor tamam rom biraz kasar belki Donar ama v4.1 te bu kasma gercekten sikintiliydi facede gezinirken bile takilmalar vardi yani daha fazla sabredemedim hatta ilginçtir ki dostum v4.1 den şu ana kadar stabilite konusunda verim alan bi seni gordum başka yok :):)

Arkadaşlar durum bu şekilde yani eksik yada fazla söylemedim. dediğiniz takılmaları da sadece ilk başta yaşadım. sebebini de gerçekten bilmiyorum. şu anda 1gün 1 saat 2dk. 5 sn olmuş telefonu şarj etmeyeli ve %38. ne deyim bilemedim. ama şunu söylemeliyim. siz 3.1 i bu kadar övdüğünüzden ona geçmeyi de düşünmüyor değilim. çok merak ettim vesselam.
Bu arada rom değiştirmek taş çatlasın yapacağınız ek ayarlar geri yüklemeler vs yarım saatinizi alan bir işlem. o yüzden çok da kafaya takmamak gerekir sanırım.

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardeş boeffle kernel mi yukliyim

Sk.Safak

Üye
efevelasquez bugün 4.4.2 yi verdi.

by.atalay

by.atalay

Üye
Aynen kararlı tam sürüm çıkınca 4.4.2 ye geçilebilir romun durumuna göre beta için heyecanlanmaya değmez diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sk.Safak

ofurkan

Üye
Romun v4.1 surumunu yukledigimden beri ikidebir yuzde 100 ram kullanimi uyarisi aliyordum ve acaip kasmalar vardi ben bunu insallah guncellemeyle bozmaz diye v2 surumunde soylemistim ama benim gibi kullananlar icin bu surum sıkıntılı v2 en iyisi bence.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Romun v4.1 surumunu yukledigimden beri ikidebir yuzde 100 ram kullanimi uyarisi aliyordum ve acaip kasmalar vardi ben bunu insallah guncellemeyle bozmaz diye v2 surumunde soylemistim ama benim gibi kullananlar icin bu surum sıkıntılı v2 en iyisi bence.
kişisel tercih ama bence en iyisi 3.1

• Beğen

ofurkan

Üye
kişisel tercih ama bence en iyisi 3.1
Evet hocam o sürümde iyi ama ondada benim ram problemim vardı kasmalar oluyodu çözememiştik hatırlarsınız
Bu arada o kitkat romu deneyen var mı ?

Son düzenleme: