Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
Olurmu ben rootlu rootsuz bildirim çubuğunu hep seffaf kulandim launcherler is görüyor bu konuda kitkat ve öncesinde :)

Bi tane widget buldum belki senin cihazda vardir ama bi dene kullanışlı birsey :)

Olmadimi anlamadim go yada next launcher kullan seffaf olması lazım :)
yok kardeş benim huawei 4.0.3 tü bildiğin gibi deil baya araştırdım launcherlar kesinlikle işe yaramıyo onun dışında bi uygulama varmıdır bilmiyorum ama ben bulamadım :) beni az buçuk biliyon ben bulamadıysam yoktur :D bu ne widgeti search dediğine göre arama widgeti :) se search diyo yani sony ericson search doğrumu anladım :D eğer arama widgetiyse işime yaramaz kullanmıyom çünkü sık kullandığım uygulamalar hep elimin altında aramama gerek yok :)
Next launcher işe yarar belki denemekten zarar gelmez :)
yaramıyo :Delbette tablet farklı olabilir belki ama bulabileceğini hiç sanmıyorum kadeşim. @GlasTes

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
yok kardeş benim huawei 4.0.3 tü bildiğin gibi deil baya araştırdım launcherlar kesinlikle işe yaramıyo onun dışında bi uygulama varmıdır bilmiyorum ama ben bulamadım :) beni az buçuk biliyon ben bulamadıysam yoktur :D bu ne widgeti search dediğine göre arama widgeti :) se search diyo yani sony ericson search doğrumu anladım :D eğer arama widgetiyse işime yaramaz kullanmıyom çünkü sık kullandığım uygulamalar hep elimin altında aramama gerek yok :)
yaramıyo :D
4.2 de ise yariyordu belki senin surumle alakalidir :)

Aramada yapiyor yazdigini mesaj olarakta gönderiyor payladimda yapiyor. Görsel olarakta guzel ben beğendim :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
4.2 de ise yariyordu belki senin surumle alakalidir :)

Aramada yapiyor yazdigini mesaj olarakta gönderiyor payladimda yapiyor. Görsel olarakta guzel ben beğendim :)

dediğin gibi güzel görünüyo senimi kıracam e hadi bi deniyim :D açıkçası msj yazmıyorum arayıp konuşmayı tercih ederim :D sevmiyorum yazmayı ama senin için yükleyip bi deniycem :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
dediğin gibi güzel görünüyo senimi kıracam e hadi bi deniyim :D açıkçası msj yazmıyorum arayıp konuşmayı tercih ederim :D sevmiyorum yazmayı ama senin için yükleyip bi deniycem :)
Ben sevdim normalde kullanmıyorum bu tarz widgetleri ama bu cok amaçlı iş gorur :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
GlasTes

GlasTes

Üye
Naja peki uygulamaları tam ekran kullanmak için bir program varmı rootsuz çünkü benim tablete root ile ilgili hiçbirşey yok :/

najanaja

najanaja

Üye
Naja peki uygulamaları tam ekran kullanmak için bir program varmı rootsuz çünkü benim tablete root ile ilgili hiçbirşey yok :/
tam ekran derken sende uygulamalar tam ekran olmuyomu? bi önizleme gönderirsen bide daha iyi bilgi edinir ve yardımcı oluruz :) valla bende de 7 inç tablet var ama herşey tam ekran :) bi önizleme iyi olur :D

• Beğen
GlasTes

GlasTes

Üye
tam ekran derken sende uygulamalar tam ekran olmuyomu? bi önizleme gönderirsen bide daha iyi bilgi edinir ve yardımcı oluruz :) valla bende de 7 inç tablet var ama herşey tam ekran :) bi önizleme iyi olur :D
Tam ekran derken oyun oynarken işlev tuşları gizlensin anlamında :)

najanaja

najanaja

Üye
Tam ekran derken oyun oynarken işlev tuşları gizlensin anlamında :)
yani geri seçenekler tuşlarını kastediyosun. o oyunlarla alakalı kardeşim. benim z2 de de aynı altta sanal tuşlar var bazı oyunalrda tam ekran oluyo o tuşlar otomatik gizleniyo ama bazı oyunlarda hep orda duruyo oda gözüme batıyo rahatsız ediyo beni :) teli ilk aldığımda araştırmıştım onuda sonra oyunlarla alakalı olduğunu anladım. yani ona yapabileceğin bişey yok. ama bende bazı oyunlar tam ekran oluyo sende hiçbiri olmuyomu?

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
yani geri seçenekler tuşlarını kastediyosun. o oyunlarla alakalı kardeşim. benim z2 de de aynı altta sanal tuşlar var bazı oyunalrda tam ekran oluyo o tuşlar otomatik gizleniyo ama bazı oyunlarda hep orda duruyo oda gözüme batıyo rahatsız ediyo beni :) teli ilk aldığımda araştırmıştım onuda sonra oyunlarla alakalı olduğunu anladım. yani ona yapabileceğin bişey yok. ama bende bazı oyunlar tam ekran oluyo sende hiçbiri olmuyomu?
Markette 1-2 uygulama var sanal tuslar icin ama root gerekirmi bilmiyorum

Son düzenleme:
najanaja

najanaja

Üye
örnek 1. oyunda altta çubuk görünüyo 2. oyunda çubuk gizleniyo tabi yine alt taraf yarım kalıyo ama en azında görünmüyo :) bazı oyunlarda oda olmuyo tamamen tam ekran oluyo.

GlasTes

GlasTes

Üye
örnek 1. oyunda altta çubuk görünüyo 2. oyunda çubuk gizleniyo tabi yine alt taraf yarım kalıyo ama en azında görünmüyo :) bazı oyunlarda oda olmuyo tamamen tam ekran oluyo.

Sonunda Rootladım Çooooook Mutluyumm

• Beğen
Tepkiler: najanaja
krt23

krt23

Üye

GlasTes

GlasTes

Üye

Ufak Bir Değişiklik İcon Pack Arayışındayım :)

GlasTes

GlasTes

Üye
Beğendim özellikle arkaplan ;)

• Beğen
Tepkiler: krt23
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Ekli dosyalar