Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
Araya bi tanede ben ekliyim bari :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bildirim alanı kötü, widgetler kötü, ikonlar kötü, duvarkağıdı kötü sol üstteki 5 nokta ne anlama geliyo anlamış deilim her haliyle en kötü ekranın desem inanır mısın :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

najanaja

najanaja

Üye
Şeffaf Olmasını Istiyorum :)

Bildirim çubuğunu hangi programla değiştirdin?
bildirim alanın kitkat la şeffaf yapabiliyosun anca. onun dışında root olmadan şeffaf yapamıyosun. yani sanırım 4.4 ten sonrası anca şeffaf yapılabiliyo.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bildirim alanı kötü, widgetler kötü, ikonlar kötü, duvarkağıdı kötü sol üstteki 5 nokta ne anlama geliyo anlamış deilim her haliyle en kötü ekranın desem inanır mısın :D
O kadarda değil aslında o 5 nokta sayfa sayısı :D
Duvar kagidi idare eder ama bende beğenmedim ama widgetler iyi bence niye begenmedin :)

GlasTes

GlasTes

Üye
Şeffaf istiyorsan launcher kullan çoğunda şeffaf statusbar mevcut :)
Kitkatsız olmuyor :(

Tablete root atılmıyor kaldım siyah renke :/

Zaten Nova Launcher kullanıyorum fark ettiysen resimde sol taraftaki normal google play değil :) Ismi ve iconu değişmiş blackmarkt

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kitkatsız olmuyor :(

Tablete root atılmıyor kaldım siyah renke :/

Zaten Nova Launcher kullanıyorum fark ettiysen resimde sol taraftaki normal google play değil :) Ismi ve iconu değişmiş blackmarkt
Onu farkettim dostum basinda b var kacmaz :)

Kitkat launcher kullanabilirsin ;)

GlasTes

GlasTes

Üye
bildirim alanın kitkat la şeffaf yapabiliyosun anca. onun dışında root olmadan şeffaf yapamıyosun. yani sanırım 4.4 ten sonrası anca şeffaf yapılabiliyo.
Aynen doğru diyorsun ama tabletime root atılmıyor [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
O kadarda değil aslında o 5 nokta sayfa sayısı :D
Duvar kagidi idare eder ama bende beğenmedim ama widgetler iyi bence niye begenmedin :)
sayfa sayısı orada gereksiz kaldırabiliyosan kaldır o gerçekten kötü görünüyor, geri kalan takılıyodum sadece :D widgetler dediğin bi tane widget var zaten oda gayet güzel :)
Şeffaf yapıcağını düsünmuyorum ama deniyim 5 dakikaya gelirm :)
hiç boşuna uğraşma hangi launcher ı kullanırsan kullan 4.4 veya üstü deilse hayatta root olmadan şeffaf yapamazsın. eminim çünkü bi önceki telefonumda çok araştırdım ve uğraştım olmuyo :D

• Beğen
GlasTes

GlasTes

Üye
Yükledim ve denedim şeffaf bildirim çubugunu açınca tepeye bildirim çubuğu yapıyor :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
sayfa sayısı orada gereksiz kaldırabiliyosan kaldır o gerçekten kötü görünüyor, geri kalan takılıyodum sadece :D widgetler dediğin bi tane widget var zaten oda gayet güzel :)
hiç boşuna uğraşma hangi launcher ı kullanırsan kullan 4.4 veya üstü deilse hayatta root olmadan şeffaf yapamazsın. eminim çünkü bi önceki telefonumda çok araştırdım ve uğraştım olmuyo :D

Olurmu ben rootlu rootsuz bildirim çubuğunu hep seffaf kulandim launcherler is görüyor bu konuda kitkat ve öncesinde :)

Bi tane widget buldum belki senin cihazda vardir ama bi dene kullanışlı birsey :)
Yükledim ve denedim şeffaf bildirim çubugunu açınca tepeye bildirim çubuğu yapıyor :)

Olmadimi anlamadim go yada next launcher kullan seffaf olması lazım :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: najanaja
GlasTes

GlasTes

Üye
Olurmu ben rootlu rootsuz bildirim çubuğunu hep seffaf kulandim launcherler is görüyor bu konuda kitkat ve öncesinde :)

Bi tane widget buldum belki senin cihazda vardir ama bi dene kullanışlı birsey :)
Fark ettiysen benim bildirim alanım yukarda değil o yüzden programlar işlemiyor root atmak gerek -_-

Üst tarafa bakarsan anlarsın dediğimi farklı bi bölüm oluşturdu ve işlevi yok ölece duruyor :/

Son düzenleme:
  • Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Fark ettiysen benim bildirim alanım yukarda değil o yüzden programlar işlemiyor root atmak gerek -_-

Üst tarafa bakarsan anlarsın dediğimi farklı bi bölüm oluşturdu ve işlevi yok ölece duruyor :/
Tablet uyumu olan bir launcher kullanirsan belki yapımcı alt panel icin birsey dusunmustur ;)
Üstte oluyorsa alttada olmasi gerekir cunku sonucta mantık ayni degilmi :hmmm

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Birde hangi launcheri kullandin?
Yani sadece arka paneli seffaf yapması lazim ekstradan panel olusturmamali

GlasTes

GlasTes

Üye
Tablet uyumu olan bir launcher kullanirsan belki yapımcı alt panel icin birsey dusunmustur ;)
Üstte oluyorsa alttada olmasi gerekir cunku sonucta mantık ayni degilmi :hmmm
Sanırım yoktur :(

Çok uzun süredir arıyorum ama bulamadım :(((((

mertcan01

mertcan01

Üye

Nova launcher + hd widget + zooper widget

Üst Alt