Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

ofds1905

Üye
@ofds1905 bu gibi durumlar hic ugrasmayin telefoncuya verin box ile kursunlar. @jereax pcye gecince gappssiz surumu yapabilirim.
Emre Hocam daha evvel belki 100e yakin rom kurdum ancak 1-2 aydir kurmuyordum g-wonderi kurayim dedim sorun oldu aslinda izah etseniz yapabilirim.

Enes

Enes

Üye
Emre Hocam daha evvel belki 100e yakin rom kurdum ancak 1-2 aydir kurmuyordum g-wonderi kurayim dedim sorun oldu aslinda izah etseniz yapabilirim.
Ben pek anlamam bu rom işlerinden hatta hiç anlamam. Ancak ben bile yaptıysam kurmayı 100 e yakın kuran birisi neden kuramasın ki :)

ofds1905

Üye
Ya orjinal turkiye sistemi kurunca cwm recovery vb. her sey kapandi cwm kuramiyorum

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Sistemin calistigina gore terminal emulator ile cwm kurabilirsin

ofds1905

Üye
Kardeslerim,hocalarim ben de sizden böyle taktik istiyorum.Mesela benim telefonum rootlu değil herhalde. bana sirasi ile ne yapmam gerekiyor izah ederseniz memnun olacağim.

jereax

Üye
once cwm kurman lazim sonra rom bu kadar basit :D
az şarj yiyen performans ayari soyleyecek ??

halil1230

Üye
peki spot telefonuma yüklersem imei silinir mi

ofds1905

Üye
Kardeşlerim şu an odinle cwm yüklüyorum 28dk oldu recovery.img de takılıyor.Usb kabloyu çıkarmaya korkuyorum lütfen yardım edin bilginiz var mı ?Sorun çözüldü romu kurdum.Bir sorum olacak piyasadaki romlar içerisinde en iyisi bu mu ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Ekstralari da kurarsan sanirim evet

jereax

Üye
emre sarjin az gitmesi icin hangi islemcyi falan kullaniyim bisey oner kactir pil icin ayar istiyorum

ofds1905

Üye
Arkadaşlar cm10 için 416mblık kernel var mı ?

ofds1905

Üye
Hocam ben touchwiz kullanmak istemiyorum cm10 orjinal arayüz ve durum çubuğu kurmak istiyorum link verebilir misiniz?

karaoglan94

karaoglan94

Üye
Telefonda hata veriyor

eneshappy

eneshappy

Üye
An itibariyle nfs most wanted i indirdim ve oynadim . Sifir kasma mukemmel oynanabilirlik. Tekrar tekrar soyluyorum bu rom bi harika dostum ;)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve -Emre

wonderoguz

Üye
emre hocam rom muthiş de bende tek sıkıntı whatsapp dan fotoraf atarken hafıza dolu dıo ama 5 gb yer var nasıl cözebilirim

eneshappy

eneshappy

Üye
emre hocam rom muthiş de bende tek sıkıntı whatsapp dan fotoraf atarken hafıza dolu dıo ama 5 gb yer var nasıl cözebilirim
Aa aynen ayni hatayi bnde aldm bugn res atinca iki uc fotograf atabiliorum sonra ayni hatayi tekrar verdi :(

Üst Alt