Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

s0lembum

Üye
Greenify hakkında rom sahibine danış o bilir. Gayet kullanışlı. Oyun pek yüklemem. Bilmiyorum oyın performansını.

wonderoguz

Üye
yaa kurdum fakat ufak ufak kasmalar oluy ekran değiştirirken kilit aaçarken falan kasma oluyor normalmı buu yoksa sadece bende mi oluyo

s0lembum

Üye
Kilit açarken bende de kasıyor ama gezinmede sorun yok.

wonderoguz

Üye
peki kardeşim cok teşekür ederim cevapladığın için aklımdaki diger soruları kullanarak oğrenicez artık.. ama bu mesaj yazarken titremeyi kapatabiliyomuyuz son sorum buu

murattopdagi

murattopdagi

Üye
peki kardeşim cok teşekür ederim cevapladığın için aklımdaki diger soruları kullanarak oğrenicez artık.. ama bu mesaj yazarken titremeyi kapatabiliyomuyuz son sorum buu
klavye ayarlarından yapabilirsin dostum. Ayarlarda dil ve giriş bölümünde.

wonderoguz

Üye
çook saolunn butun romlarda bi şunu bulamadım :) bu arada romm harıka ellerine sağlık emre kardeşimsd kartı telefonun hafızası olarak kullanıyo ya ben şimdi farklı bi sd kart taktığımda nolucak

• Beğen
Tepkiler: -Emre

s0lembum

Üye
Bi programla yapılıyo o önceki yorumlara bak.Greenify+donation linki verebilecek var mı

wonderoguz

Üye
Yaa şimdi pc ye bağlıyorum ama telefonu görmüyo yaa

s0lembum

Üye
Yarın konu sorarsın o halleder iyi gecelerherkese

wonderoguz

Üye
yaa fotorafı veya baska bişeyi kopyalayıp fıle manager den external_sd de atamazmıyım şimdi hem pc ye baglanmıyo hedme bi uygulamayı sd karta taşyamıyorum

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm10 romu duzenlemis biri olarak @emre nin duzenledigi bu rom cm10 romlarinin en iyisi diyebilirim ufak tefek hatalar tabiki olur hata olmassa surum yukseltneye ihtiyac olmaz

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar dediginiz hatalarin hicbiri bende yok. Her gun usb +otg kullaniyorum. Kilit ekrani ve diger tum bolumler gayet akici ve herhangi bi bozulma yok. Sdkart yer degistirmeyi anlatacagim

wonderoguz

Üye
Telefonun hafizasi i sd kart yaparsam sonra sd karti cikaarsam ne tur sorunlar olusur.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun hafızası micro sd kart. yer değiştirip kartı çıkarırsan sorun olmaz.

wonderoguz

Üye
Hocam bn internetten fotoraf falan indirip baska bi sd karta atiyorum fakat burda yapamiyorumRomu en bastan flaslasam sd karti hafiza olarak kullanir dimi

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
evet

eneshappy

eneshappy

Üye
Ya uff snapchat yine ayni seyi yapiyor ya :'(

-Emre