Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Eskidi ama

wonderoguz

Üye
emre hocam 3 uncü soruşum bi cevap ver whatssapp daki hafıza dolu sorunu gideerilebilirmi ??

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Giderilemez. Whatsappla ilgili bi durum ayni hatayi arkadasimin teli de veriyor. Whatsapp cozerse cozer

Enes

Enes

Üye
whatsapp durduruldu
touchpal keyboard durduruldu
vb. hatalar vermeye başladı

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
recovery aç wipe cache advanced/wipe dalvik cache yap. normalde böyle bir hata vermesi imkansız. bir uygulamanın veya senin bir hatan olmuş olabilir.

lavasoft95

Üye
@-Emre hocam bu roma cm11deki gibi tam ekran uygulamalarda açılabilen bildirim çubuğu ekleyebilir misiniz ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Smart statusbar kurun simdilik isinizi gorur

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95

wonderoguz

Üye
emre hocam yeni rom çalışmalarınız varmı

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hayir yok

Enes

Enes

Üye
bu acıd sound engineyi nasıl kurcaz ben anlamıyorum kii :)

-Oruc

-Oruc

Üye
cm11 de yazi stilini nasil degistirebilriim

proxima171

Üye
Bu romu çok beğenmiştim fakat cm11 e geri dönmüştüm. Şimdi Shadow Fight 2 yi oynayabilcek rom arıyorum. Cm11 ve G-Wonder' da kasıyor. Bu romda deneyeneniz var mı ?

ofds1905

Üye
Arkadaşlar bana tamamen şarj dostu bir rom soyler misiniz?Performans onemli degil.

proxima171

Üye
Arkadaşlar bana tamamen şarj dostu bir rom soyler misiniz?Performans onemli degil.
Bu rom normal şartlarda şarjı en iyi giden rom, 2. olarak cm11 20140721 sürümü var şu anda kullandığım.

emrah166

Üye
Bugun romdan su hatayi aldim durduk yere kendi ekranini kapatip acti en sonundada reset atti acaba neden?

ofds1905

Üye
Hocam ekranda güvenli mod yaziyor ve hic gitmiyor neden acaba?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Cihazi kapatip acin guvenli mod kapanir yanlislikla acmissinizBu rom asla durduk yere hata vermez ve reset atmaz. Kurdugunuz bir uygulama veya kullanici kaynakli bir hatadan yapmis olabilir. Cwm ile wipe cache , advanced/wipe dalvik cache yapin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bysalih41
metinmikail

metinmikail

Üye
kardeşim stock cm10 yeşil kamera sorunu vardı bundada devam ediyomu

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hayir o sorun bu romda yok 2 tane kamera var bu romda