Besinci kez soruyorum preview uzerinden 8.1 ve cyan yukleyenlere ne olacak ???? : ) ek guncellememi gelecek ne olacak ? Gdr1 mi gelecek ? Bende suanda hic bir degisiklik yok preview nasilsa simdide ayni
-------------------
BitLocker sorunundan dolayı çökme durumları olmasaydı; Geliştirici ön izleme sürümü olarak Windows Phone 8.1 yükleyen kullanıcılar rahatlıkla Lumia Cyan ve GDR1 gibi tüm güncellemeleri ayrım olmaksızın alacaktı. Ancak geçici olarak; Microsoft, Preview for developers kullanıcılarının Nokia Firmware güncellemesini almasını engelledi.
Özetle: Lumia 925, 630, 930 ve 1520 sahibi olup Lumia Cyan güncellemesini çoktan yüklediyseniz, GDR1′i düşünmeden kurabilirsiniz. Fakat cihazınız için henüz Cyan gelmediyse; GDR1 yüklediğinizde geri dönmeniz gerekebilir.
Tabi ki bu durum yine sizin insiyatifinizdedir, GDR1′in Lumia Cyan (WP8.1 final sürümü) ile gelen tüm iyileştirmeleri toplayarak geldiğini belirtmeden geçmeyelim.
Her ne kadar kesin olmasa da Geliştirici ön izleme sürümüne gelecek olan GDR1 güncellemesi ile BitLocker sorununun çözülüp Cyan güncellemesine oluşturduğu engelin kaldırılması beklenebilir.
Arkadaşta 925 var yükledi Cyan ama bulamadık.
evet benim arkadaşda da 925 var onda da gelmedi ekran görüntüsünü çekip şimdi yolluyorum