Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Belirli saatler içinde izin verilen kişi ya da uygulamalardan başka bildirim, mesaj, arama vs. gelmesini engelliyor.

O sanki sistemde bir yerde vardı ama yanlış mı hatırlıyorum

İman Gücü ile gönderildi.

Sosyete16

Üye
Millet ne bu ya Haftaya çok durgun başladık ne bi haber ne bi uygulama nede bi oyun hiç bişeyden ses seda yok çok can sıkıcı oldu inşallah yakın zamanda bi hareketlilik görürüz

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve emz
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Millet ne bu ya Haftaya çok durgun başladık ne bi haber ne bi uygulama nede bi oyun hiç bişeyden ses seda yok çok can sıkıcı oldu inşallah yakın zamanda bi hareketlilik görürüz
Belkide fırtına öncesi sessizlik dir bu,kimbilir :)

• Beğen
Tepkiler: trepcan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Belirli saatler içinde izin verilen kişi ya da uygulamalardan başka bildirim, mesaj, arama vs. gelmesini engelliyor.
Bu güzelmiş iş dışında tatilde evde telefon susar biraz

dark_13

Üye
her hafta bir cihaza güncelleme gelirse yıl sonunu bulur bütün cihazların alması

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
braayn

braayn

Üye
Gdr1 in tüm modellere 1 hafta içerisinde veriliceğini hatırlıyorum ama yanlışda hatırlıyor olabilirim .

skynet

Üye
Belki yarın gelir gdr1 :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

jasonwie

jasonwie

Üye
Benim Lumia 520'de Hindistan rom'u var. Şimdi bir güncelleme geldi yüklüyorum, hayırlısı bakalım ne çıkacak :D

kraliletisim

Üye
820 için güncelleme bekliyorum daha ne kadar beklicezzz...

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Şu batarya işini halletsinler bana yeter prizin yanından ayrılamıyorum ya :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA ve Krnl386
Serhan

Serhan

Üye
@bulutsuzgece hocam 925 kullanıyorum hala cyan gelmedi birkaç saat önce gdr1 yükledim ne iş ?

skynet

Üye
Hala usb takılı iken çekilen resim vb. dosyaları usb yi çıkarıp takmadan pc'de görünmüyor :(

• Beğen
Tepkiler: KenanK

Üst Alt