Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Şu haritalar ne işe yarıyor anlamadım güncelleme ile geldi ama here maps her işi yapıyor haritaların özelliği nedir anlamadım ne işe yarıyor yaramıyorsa neden geldi

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Haritalar uygulaması micro nun here maps Nokia nın unutmayalım ki Nokia olmayan Windows Phone cihazlarda var. Neden telefonda hem kapasite kontrolü hem de akıllı depolama var zannediyorsunuz

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Büyük (mega) interaktif kutular kesinlikle işe yarar olacaktır hem ayrı bir hava katacağına da inanıyorum.

925'e geldi ama sende 8.1 beta kurulu olduğundan güncelleme yapamıyorsun üst sayfalardaki yazışmalara bakarsan önce 8.0'a dönüp akabinde 8.1+cyan güncelleyebilirsin.
nasıl yani dönüp akabinde anlamdım ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
nasıl yani dönüp akabinde anlamdım ?
8.1 betası yüklü olan kullanıcılara Cyan güncellemesi bir süreliğine durduruldu . Ancak 8.1 update 1 yani GDR1 güncelleştirmesi haftaya geliyor betalar için . Bu güncellemenin Cyan ile gelecek yenilikleri de kapsadığı söyleniyor . Ama yok ben illa şu an Cyan yüklemek istiyorum diyorsan 8.0'a geri dönüp güncelleştirmeleri kontrol et dersen yükleyebilirsin .

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
8.1 betası yüklü olan kullanıcılara Cyan güncellemesi bir süreliğine durduruldu . Ancak 8.1 update 1 yani GDR1 güncelleştirmesi haftaya geliyor betalar için . Bu güncellemenin Cyan ile gelecek yenilikleri de kapsadığı söyleniyor . Ama yok ben illa şu an Cyan yüklemek istiyorum diyorsan 8.0'a geri dönüp güncelleştirmeleri kontrol et dersen yükleyebilirsin .
peki nasıl donerim wp 8.0

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar şimdi Cyan ile Manuel Brightness geldi mi?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşta 925 var yükledi Cyan ama bulamadık.

luckysleven

luckysleven

Üye
Besinci kez soruyorum preview uzerinden 8.1 ve cyan yukleyenlere ne olacak ???? : ) ek guncellememi gelecek ne olacak ? Gdr1 mi gelecek ? Bende suanda hic bir degisiklik yok preview nasilsa simdide ayni

dakamon

dakamon

Üye
Besinci kez soruyorum preview uzerinden 8.1 ve cyan yukleyenlere ne olacak ???? : ) ek guncellememi gelecek ne olacak ? Gdr1 mi gelecek ? Bende suanda hic bir degisiklik yok preview nasilsa simdide ayni
Hiç bir şey olmayacak. Cyan yüklediyseniz şanslısınız. Şimdi sırada gdr1 in previev güncellemesi var. Onu bekleyin.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

henüz belli değil ya 8 e dönceksiniz yada microsoft tekrar güncelleme verecek
Hiç bir şey olmayacak. Cyan yüklediyseniz şanslısınız. Şimdi sırada gdr1 in previev güncellemesi var. Onu bekleyin.
8.0 dan geçenlerle dp den geçenlerdeki cyan lar farklı

• Beğen
braayn

braayn

Üye
-------------------
BitLocker sorunundan dolayı çökme durumları olmasaydı; Geliştirici ön izleme sürümü olarak Windows Phone 8.1 yükleyen kullanıcılar rahatlıkla Lumia Cyan ve GDR1 gibi tüm güncellemeleri ayrım olmaksızın alacaktı. Ancak geçici olarak; Microsoft, Preview for developers kullanıcılarının Nokia Firmware güncellemesini almasını engelledi.

Özetle: Lumia 925, 630, 930 ve 1520 sahibi olup Lumia Cyan güncellemesini çoktan yüklediyseniz, GDR1′i düşünmeden kurabilirsiniz. Fakat cihazınız için henüz Cyan gelmediyse; GDR1 yüklediğinizde geri dönmeniz gerekebilir. Tabi ki bu durum yine sizin insiyatifinizdedir, GDR1′in Lumia Cyan (WP8.1 final sürümü) ile gelen tüm iyileştirmeleri toplayarak geldiğini belirtmeden geçmeyelim.

Her ne kadar kesin olmasa da Geliştirici ön izleme sürümüne gelecek olan GDR1 güncellemesi ile BitLocker sorununun çözülüp Cyan güncellemesine oluşturduğu engelin kaldırılması beklenebilir.
Arkadaşta 925 var yükledi Cyan ama bulamadık.
evet benim arkadaşda da 925 var onda da gelmedi ekran görüntüsünü çekip şimdi yolluyorum

• Beğen
braayn

braayn

Üye
alıntı evet

parlaklık profili bu 1520 e geldi ama arkadaşın 925'ine gelmedi.925 kullanıpda cyanı yükleyenlerin hepsinemi gelmedi yoksa gelen varmı bilinmez ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bende androiddeki gibi sandım parlaklık ayarını keşke ondaki gibi olsa

ArMaGeDdOn_87

Üye
Parlaklık profilini manuel ayarlama İOS ve android deki gibi değilmi ?

braayn

braayn

Üye
yok deil ama ilerde olur die tahmin ediyorum

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benzer ayarın klavye yüksekliği içinde yapılmasını istiyorum..

Dumanla gönderildi.

Üst Alt