Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
aynen yok yani adım sayar veya usb menüye dahil edildide ne oldu ? kamera aynı değişmedi ama kamera bu defa gdr1de düzelecektir.

YkPkY

YkPkY

Üye
Hadi 1320 ciler gözünüz aydın.
ülkeler sırayla dağıtmaya başladı

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye

Yeterlimi?
Sayfa dolmasın diye gerisini vermiyorum

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bu ülkelerde zaten aktifti

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu ülkelerde zaten aktifti

Daha ister misin :|

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Tamam da geçen gün wpcentral da yayınlandı zaten çoğu ülkede yayınlandığı, örneğin belçikada o günden beri hala yayınlanmadı, senin gosterdiklerin zaten önceden yayınlanan ülkeler

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Cyan kaç mb ?

efege

Üye
920 ye ne zaman gelir

QuaLityDamage

Üye

Daha ister misin :|

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Önemli olan türkiye ye ne zaman gelicek 2015 de gelir heralde

BelaMonte

BelaMonte

Üye
cyan güncellemesi sayesinte İE de ubload desteği gelmiştir. Facebookta ie den resim ubload edebiliyorum. Mesaj günderilen yazan yerde solda fotoğraf işareti var, ona basarak... Bir daha sırf ubload etmek için messenger gibi programlar indirmeme gerek kalmayacağım :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
cyan güncellemesi sayesinte İE de ubload desteği gelmiştir. Facebookta ie den resim ubload edebiliyorum. Mesaj günderilen yazan yerde solda fotoğraf işareti var, ona basarak... Bir daha sırf ubload etmek için messenger gibi programlar indirmeme gerek kalmayacağım :)

Onun IE veya Cyan ile alakası yok sanırım.
Facebook uygulamasına gelen güncelleme ile halledildi diye hatırlıyorum :hmmm

TurboCall

TurboCall

Üye
WP kullanan birbirinden farklı pek çok cihaz, çok sayıda model var.
Farklı test süreçlerinden geçiyorlar.
Dolayısıyla aynı anda tamamlanmaları ve aynı anda verilmeleri çok zor oluyordur muhtemelen.

Şu anki düzen de çok kötü değil aslında ama modeller arasındaki süre farkını minimuma indirseler daha iyi olur.
Yani güncellemeyi ilk alan model ile son alan model arasında 15 günden fazla olmamalı bence.
Test süreci bu kadar uzun sürecekse, kullanıcılara bu kadar erken duyurup bekletmenin gereği yok.
Testleri tamamla, sonra 1er ya da 2şer gün arayla ver, öyle değil mi?

Güncellemeler Apple cihazlarüzerinde defalarca deneniyor farklı model ekran ebatı vs konusundan değil tabii ama bunun haberi vardı.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben şunu merak ediyorun youtubede bir kaç video izledim bir ara miracast (wifi ile ekran paylaşma veya project my screen) diye adrandırılan özellik ben tam sürümde ekstra bir aparat olmadan direk tv ye wifi ile bağlanabilceğini sanıyordum ama seyrettiklerimin hepsinde tv ye usb tarzı bir arapat takıp onunla paylaşım yapıyorlar bunu biz nereden bulacabiliriz şimdi

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
ben şunu merak ediyorun youtubede bir kaç video izledim bir ara miracast (wifi ile ekran paylaşma veya project my screen) diye adrandırılan özellik ben tam sürümde ekstra bir aparat olmadan direk tv ye wifi ile bağlanabilceğini sanıyordum ama seyrettiklerimin hepsinde tv ye usb tarzı bir arapat takıp onunla paylaşım yapıyorlar bunu biz nereden bulacabiliriz şimdi
Nokia nın play to uygulaması o işe yaramıyor muydu? Yanlış hatırlıyor da olabilrim çünkü hiç wifi ye bağlı bir tv ile aynı ortamda bulunmadım :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
8.1+Cyan yükleyen arkadaşlar;kamerada iyileştirme varmı ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 8,1 prew aca ne zaman gelir 8e dönmek istemiyorum

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Üst Alt