Hadi canımLafı atıp kaçtınHadi 1320 ciler gözünüz aydın.
ülkeler sırayla dağıtmaya başladı
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
kaynak ?Hadi canımLafı atıp kaçtınkaynak ?
Bu ülkelerde zaten aktifti

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha ister misin
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
cyan güncellemesi sayesinte İE de ubload desteği gelmiştir. Facebookta ie den resim ubload edebiliyorum. Mesaj günderilen yazan yerde solda fotoğraf işareti var, ona basarak... Bir daha sırf ubload etmek için messenger gibi programlar indirmeme gerek kalmayacağım![]()

Onun IE veya Cyan ile alakası yok sanırım.
Facebook uygulamasına gelen güncelleme ile halledildi diye hatırlıyorum![]()
facebook uygulamasını silersem o gider mi yani?![]()
WP kullanan birbirinden farklı pek çok cihaz, çok sayıda model var.
Farklı test süreçlerinden geçiyorlar.
Dolayısıyla aynı anda tamamlanmaları ve aynı anda verilmeleri çok zor oluyordur muhtemelen.
Şu anki düzen de çok kötü değil aslında ama modeller arasındaki süre farkını minimuma indirseler daha iyi olur.
Yani güncellemeyi ilk alan model ile son alan model arasında 15 günden fazla olmamalı bence.
Test süreci bu kadar uzun sürecekse, kullanıcılara bu kadar erken duyurup bekletmenin gereği yok.
Testleri tamamla, sonra 1er ya da 2şer gün arayla ver, öyle değil mi?
Nokia nın play to uygulaması o işe yaramıyor muydu? Yanlış hatırlıyor da olabilrim çünkü hiç wifi ye bağlı bir tv ile aynı ortamda bulunmadımben şunu merak ediyorun youtubede bir kaç video izledim bir ara miracast (wifi ile ekran paylaşma veya project my screen) diye adrandırılan özellik ben tam sürümde ekstra bir aparat olmadan direk tv ye wifi ile bağlanabilceğini sanıyordum ama seyrettiklerimin hepsinde tv ye usb tarzı bir arapat takıp onunla paylaşım yapıyorlar bunu biz nereden bulacabiliriz şimdi