Sonu 895 kardeşim ama betadan cyana geçtimDostlar; 8.0 Black'ten direk 8.1 Cyan'a geçen L925 kullanıcısı herhangi biri şu IS sürümünü yazabilir mi acaba?
(Ayarlar-Hakkında-Daha Fazla Bilgi - İS Sürümü : 8.10.12393.890 mı?)
Teşekkürler dostum. o halde preview'ler 895'le bitiyor, diğerleri 890 öylemi?Sonu 895 kardeşim ama betadan cyana geçtim
Peki özgür abi bu iphone aynı anda tüm cihazlara nasıl vermeyi başarıyor rahat 100 milyondan fazla iphone kullanıcısı ve güncelleme alan vardır. Koskoca MS bunu nasıl beceremiyor acaba?Serverlarda deprem olur.
"Hepsi" ihtimali çok zayıf.
Bir gün içinde en fazla 2 veya 3 modele birden aynı anda verebilirler belki.
Ancak daha güncelleme bekleyen 9 tane model var.
Prewievler 895 ama diğerlerini hiç bilmiyorum kardeşimTeşekkürler dostum. o halde preview'ler 895'le bitiyor, diğerleri 890 öylemi?

Buna da şükredelimPrewievler 895 ama diğerlerini hiç bilmiyorum kardeşim![]()

Peki özgür abi bu iphone aynı anda tüm cihazlara nasıl vermeyi başarıyor rahat 100 milyondan fazla iphone kullanıcısı ve güncelleme alan vardır. Koskoca MS bunu nasıl beceremiyor acaba?
Serverlar dayanmaz demiştin de ona takılmıştım ben.WP kullanan birbirinden farklı pek çok cihaz, çok sayıda model var.
Farklı test süreçlerinden geçiyorlar.
Dolayısıyla aynı anda tamamlanmaları ve aynı anda verilmeleri çok zor oluyordur muhtemelen.
Şu anki düzen de çok kötü değil aslında ama modeller arasındaki süre farkını minimuma indirseler daha iyi olur.
Yani güncellemeyi ilk alan model ile son alan model arasında 15 günden fazla olmamalı bence.
Test süreci bu kadar uzun sürecekse, kullanıcılara bu kadar erken duyurup bekletmenin gereği yok.
Testleri tamamla, sonra 1er ya da 2şer gün arayla ver, öyle değil mi?
8.0 a dönüş yapıp cyanı kurdum menuler oldukça yavaş şuanda ve kamera performansı aynı birde kamerada ayarlar kısmında oldukça donarak geliyor mesela video ayarlarını fps düşürmek için tıkladığımda aşağıya doğru açılan menü o akadar salaş ve biçimsiz geliyorki yani ne diyim bilemedim . 8.1 betadaki menüler arası geçiş hızı daha iyidi .Cyanla çekilen resim kaydediliyor kısmı biraz daha kısaltılmış kamerayı açtığımız ilk anda kısalmış görülüyor adım sayar 12 adım atmama rağmen 18 gösteriyor .Oturma odasından mutfağa 3 defa gidip geldim 87 adım dedi harcadığım kaloride bu yanlış veriye göre doğruyu yansıtmıyor. Uzun lafın kısası Cyan dan beklediğim kamera performansını bulamadım pil iyileştirmesi yapılmış.1520 nin pili zaten iyidi kameradan umduğumu bulamayınca başka baharlara kaldı ..
Arz ederim

Peki özgür abi bu iphone aynı anda tüm cihazlara nasıl vermeyi başarıyor rahat 100 milyondan fazla iphone kullanıcısı ve güncelleme alan vardır. Koskoca MS bunu nasıl beceremiyor acaba?

ştım senin ve özgür abinin anlattıklarını bende çok iyi biliyorum serverlar dayanmaz demişti ona istinaden sordum.İphonenin toplasan kaç çeşit cihazı varki.3-4-5,yani 5 kere uğraşıyor.
Nokia,şimdiki sahibiyle Ms tavşan gibi doğuruyor.
O yüzden de yetiştiremiyor.
E birde geçtiğimiz zamanlarda da Nokia dünyanın adamını işten çıkardı,symbian muhabbeti.
E yeni yetmelerlede bu kadar oluyor şimdi.
Her tavşanın rengi aynı değilki
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
O yüzden sormamı
ştım senin ve özgür abinin anlattıklarını bende çok iyi biliyorum serverlar dayanmaz demişti ona istinaden sordum.

benimki 899 l1520nin o nasıl olcakPrewievler 895 ama diğerlerini hiç bilmiyorum kardeşim![]()
925 ve 1520 nin model farkından olabilir ama yine de net bir bilgim yok açıkçasıbenimki 899 l1520nin o nasıl olcak
Arkadaşlar bende apple ipad mini var. Geçen sene sonbaharda IOS 7 yayınlandığında apple iki gün kilitlendi. Akşam saat 8 de yayınlandı ama ben gece boyu indirmedim. Ertesi gün akşam çok zor bir şekilde inmişti. Onlarında çöküyor. Merak etmeyin o konudaAyrıca Apple server çöktüğünü kabul etmiş ve kilitlendiğini açıklamıştı. İşte MS bunu engellemeye çalışıyor ama aralıklar çok. Bunu aharlarsa iyi olur.
![]()