Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, ogzhnoTr ve trepcan

Aybars1979

Aybars1979

Üye
aslında işe yarıyor. geçen otobüsteyken telefonu kurcalıyordum kalabalıktı otobüs. çok güzel bir kız geldi başlangıç arka plan resmini görmüş, aa onu nasıl yaptınız bana da öğretin lütfen vs telefon numarasını verdi hala konuşuyoruz kızla :D

:blink: Su arkaplan resmini banada gonderebilirmisin belki marifet resimdedir. Ne olur nolmas bulundurmakta fayda var.

Rainesto

Rainesto

Üye
şimdi 8.1 betadan gdr1 e geçince cyanı yüklemek için geri 8.0a mı geçecez :D kafamda deli sorular

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
şimdi 8.1 betadan gdr1 e geçince cyanı yüklemek için geri 8.0a mı geçecez :D kafamda deli sorular

Hayır 8.0'a dönmeye gerek yok.
Cyan meselesini çözerler yakında.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
PureFood

PureFood

Üye
Eeee ne zaman gelir preview çok heyecanlandım :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ozggurr
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir heyecan fırtınası sarmış buraları :) ben de eski bir windows phone kullanıcısı olarak cyan'ın sorunsuz bir şekilde gelmesini temenni ederim :) bizim için de aynı şey ios8 de geçerli

• Beğen
Tepkiler: jasonwie, Rainesto ve skynet
...decode...

...decode...

Üye
Microsoft tarafından yayınlanan GDR1 görüntülerinde bir şey dikkatimi çekti yalnız:

Chat on facebook kısmı oldukça dikkat çekici. 8.0'daki facebook entegrasyonu geri mi geliyor yoksa? :hmmm

fraps34

Üye
Belki GDR2 ile gelebilir.
Joe Belfiore o konuda gelen yoğun oyların farkında olduklarını ve üzerinde çalışacaklarını söylemişti.
İnşallah gelir. Hatta gelirse sadece mobil veri açık-kapalı olarak değil, Kapalı/2G/3G/4G ayarı şeklinde gelsin.
Hocam şu forumda takdir ettiğim insanlardan birisin , yazıların oldukça kaliteli ve forumu ileri taşıyor. Beni buralarda pek sevmezler çünkü wp yi acımasız eleştiriyorum : ))

Telefonu satışa çıkarmıştım , şuan gdr1 i yükleyip ondan sonra satacağım. Gelecek yenilikleri merak ediyorum denemeden satarsam aklım geride kalır. : ))

Wp 9 da belki geri dönerim , tabi o zamana kadar android yerinde sayar mı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Esendağlı
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim anlamadığım gdr1 yükleyip de hala cyan gelmemiş olursa işleyiş düzeni nasıl olur acaba. :/ Önce 8.1.1 sonra 8.1 cyan daha sonra Fatal error. Zihnimde deli sorular
Kısmi olarak aslında wp8.1 kullanıyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam Sürüm noları bile değişmiyor gelen 8.1 de. :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Denedim. Bu telefona yüklenemez diyor

Çok ilginç.
Ben Lumia 920 Dev. Pre. kullanıyorum ve 10 gün kadar önce Recovery Tools ile işlem yaptığımda 8.0'ı geri yükledi.
Herhangi bir sorun da yaşamadım :hmmm

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 1520 cyan geldi ya, yükledim şimdi telefon mesaj yazınca hafif ısınmaya başlıyor, sadece mesaj yazarken bile şarjı gidiyor yani. Kamerayı açınca daha fazla ısınıyor daha fazla şarj gidiyor. Bataryam sabah şarjdan çektim şuan %50. Normalde Aynı kullanışta %75-50 civarı olması lazımdı.. Ve cyanda güç tasarrufunu açınca hiç bir şey fark etmiyor, ne ekranın parlaklığı azalıyor ne menü tuşlarının ışığı sönüyor. Anlamadım gitti bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Tasarruf modunda artık neyi kısıyor ki telefon? :bilmm

Rainesto

Rainesto

Üye
Gdr1 den tek beklentim klasörleme ile hızlı açılan stabil bir Xbox Music

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 cyan geldi ya, yükledim şimdi telefon mesaj yazınca hafif ısınmaya başlıyor, sadece mesaj yazarken bile şarjı gidiyor yani. Kamerayı açınca daha fazla ısınıyor daha fazla şarj gidiyor. Bataryam sabah şarjdan çektim şuan %50. Normalde Aynı kullanışta %75-50 civarı olması lazımdı.. Ve cyanda güç tasarrufunu açınca hiç bir şey fark etmiyor, ne ekranın parlaklığı azalıyor ne menü tuşlarının ışığı sönüyor. Anlamadım gitti bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Tasarruf modunda artık neyi kısıyor ki telefon? :bilmm

Daha önceki bir kaç mesajımda da belirtmiştim.
WP'de bu tarz sistem güncellemelerinden sonra şarjın tam performansını ancak 2 haftalık süreden sonra gözlemleyebiliyorsunuz.
Genellikle güncellemelerden sonraki 2 hafta içinde, güncelleme öncesine göre daha kötü oluyor.
Ancak sonra düzene giriyor ve iyileşmenin az mı çok mu olduğu daha net görülebiliyor.
Yani muhtemelen Ağustos'un 15'ine doğru ısınma ve şarj düzenini daha iyi göreceksiniz.

Gdr1 den tek beklentim klasörleme ile hızlı açılan stabil bir Xbox Music

Sızan bilgilere göre bunlar gelecek.
Sistem ilk çıktığından beri şu Xbox Müzik ve Video uygulamalarını tam kullanıcıların istediği düzene ve performansa bir türlü kavuşturamadılar.
Ancak üzerinde yoğun olarak çalışıyorlar orası belli.
Gelen yeniliklerle sistem biraz daha oturaklı hale gelirken, o uygulamalar da zamanla istenen düzeye erişecektir.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Daha önceki bir kaç mesajımda da belirtmiştim.
WP'de bu tarz sistem güncellemelerinden sonra şarjın tam performansını ancak 2 haftalık süreden sonra gözlemleyebiliyorsunuz.
Genellikle güncellemelerden sonraki 2 hafta içinde, güncelleme öncesine göre daha kötü oluyor.
Ancak sonra düzene giriyor ve iyileşmenin az mı çok mu olduğu daha net görülebiliyor.
Yani muhtemelen Ağustos'un 15'ine doğru ısınma ve şarj düzenini daha iyi göreceksiniz.

Sızan bilgilere göre bunlar gelecek.
Sistem ilk çıktığından beri şu Xbox Müzik ve Video uygulamalarını tam kullanıcıların istediği düzene ve performansa bir türlü kavuşturamadılar.
Ancak üzerinde yoğun olarak çalışıyorlar orası belli.
Gelen yeniliklerle sistem biraz daha oturaklı hale gelirken, o uygulamalar da zamanla istenen düzeye erişecektir.

İnşallah şu Xbox servislerini düzeltirler hepsi 20-30 snde açılıyor

Heimdalll

Heimdalll

Üye
klasörleme android ve ios taki gibi olursa süper olur, sabırsızlıkla bekliyorum ve artık adam akıllı bir oyun çıksın

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çok ilginç.
Ben Lumia 920 Dev. Pre. kullanıyorum ve 10 gün kadar önce Recovery Tools ile işlem yaptığımda 8.0'ı geri yükledi.
Herhangi bir sorun da yaşamadım :hmmm

Ben yukleyemedim. Bilgisayar Windows 8.1 hiçbir turlu yuklenmiyor

Üst Alt