Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

KenanK

KenanK

Üye
920 ye de gelse de bizde sıfırlayıp bir kurulum yapsak artık bah :D

enterneoll

enterneoll

Üye
EVET BEYLER 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ, ÖNCE DEN (TIPKI ÖN İZLEMEDE Kİ GİBİ) KÜÇÜK BİR GÜNCELLEMEYİ YAPACAKSINIZ, SONRA ASIL GÜNCELLEME GELECEK. KUAN KÜÇÜK GÜNCELLEMEYİ YAPIYORUM!! (heyecanıma bakmayın beyler evde çığlık attım güncelleme geldi diye, evdekiler deli olduğumu düşündü) (not:wp8 den 8.1 e geçicem, yoksa heyecanlanmazdım)
Sormak için biraz erken biliyorum ama beta'dan bir farkı var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
EVET BEYLER 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ, ÖNCE DEN (TIPKI ÖN İZLEMEDE Kİ GİBİ) KÜÇÜK BİR GÜNCELLEMEYİ YAPACAKSINIZ, SONRA ASIL GÜNCELLEME GELECEK. KUAN KÜÇÜK GÜNCELLEMEYİ YAPIYORUM!! (heyecanıma bakmayın beyler evde çığlık attım güncelleme geldi diye, evdekiler deli olduğumu düşündü) (not:wp8 den 8.1 e geçicem, yoksa heyecanlanmazdım)
Farkları bekliyoruz.

braayn

braayn

Üye
nasıl yha bende l1520 deniyorum ama güncel diyor çözemedim bu işi
Lumia 1520Country variant1028.3562.1402.0001Not applicableAvailableUnder testing
[TBODY] [/TBODY]
yazıyor halen sana ne geldi çözemedim

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 1520Country variant1028.3562.1402.0001Not applicableAvailableUnder testing
[TBODY] [/TBODY]

Galiba 8.1 previev yüklü olanlara gelmiyor arkadaşta wp 8.0 varmış
Bende lumia 925i güncelleyemedim normalde güncelleme çıktı biraz saçma bir durum ama yapacak bir şey yok

BelaMonte

BelaMonte

Üye
nasıl yha bende l1520
deniyorum ama güncel diyor çözemedim bu işi
[TBODY] [/TBODY]
Güncelleme gelince bu siteye bende baktım, orada gözükmüyor bende anlamadım.

Şuan verilerim taşınıyor...bu arada telefon normal güncellememe göre çok çok fazla ısındı (gta sa oynarmışcasına..)

Ve arkadaşlar wifi nin orada şimşek işareti deği, ok işareti var. (tıpkı pc deki mause deki ok işareti gibi)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
[TBODY] [/TBODY]

WP8.1 Preview yüklü ise gelmez.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu kesin bilgi dimi boşu boşuna beklenti içine girmeyeyim o zaman :)

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Evet Preview cihazlara Cyan güncellemesinin nasıl ve ne zaman verileceği henüz net değil.
Şu an için mecburen WP8.0'a dönmek gerekiyor.
Ancak henüz yayınlamaya başlamadan boşuna dönmeyin. [Lumia 925-1520 olanlar dönebilir]

...decode...

...decode...

Üye
bende az önce 1520'sinde 8.0 yüklü olan bir arkadaşla konuştum, ona da gelmiş güncelleme. 8.0'a geri dönmeniz gerekiyor özetle. ama bunu şu anlık güncelleme gelen telefon sahiplerinin yapmasına gerek var, bizim gibi 820-920 falan kullanan arkadaşların en azından güncelleme resmi olarak gelmeden downgrade yapmaya ihtiyacı yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Sırf bunun için wp 8 e dönmeyi düşünüyorum ama uygulamaları tekrar kurmak ayarlamak gözümü korkutuyor :D

Açıkçası ben Preview sürümden memnunum.
Cyan'ın getireceği gözle görülmeyen ufak tefek değişiklikler için tekrar sıfırlayıp onca şeye uğraşamam.
Batarya performansı da şu an için bana yetiyor.

GDR1'i bekliyorum ben.
Cyan o arada Preview'li cihazlara da gelir belki.
Gelmezse de yolu açık olsun, çok lazım değil :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
KenanK

KenanK

Üye
şahsen ben L920 ye geldiği anda, NSU ile direk sıfırlayı tertemiz kurulum yapıcam. umarım onda sorun olmaz.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ya benim ms den en çok beklediğim şey şu uygulama güncellemelerini yüklerken programın tamamını indirme olayından vazgeçmesi . 1.5 gb lık oyunu her seferinde tamamen indirmek çok zor geliyor .

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Açıkçası ben Preview sürümden memnunum.
Cyan'ın getireceği gözle görülmeyen ufak tefek değişiklikler için tekrar sıfırlayıp onca şeye uğraşamam.
Batarya performansı da şu an için bana yetiyor.

GDR1'i bekliyorum ben.
Cyan o arada Preview'li cihazlara da gelir belki.
Gelmezse de yolu açık olsun, çok lazım değil :kıskıs:

Bende memnunum aslında ama bazen bazı programlar sıkıntı çıkarıyor oyunlarda eskisine göre ısınma fazla gibi bataryanında iyileşmesi için istiyorum yoksa iyi yani inşallah bizleride fazla bekletmezler böyle yapmalarındaki amaç nedir anlamış değilim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ya benim ms den en çok beklediğim şey şu uygulama güncellemelerini yüklerken programın tamamını indirme olayından vazgeçmesi . 1.5 gb lık oyunu her seferinde tamamen indirmek çok zor geliyor .

Evet o konuyla ilgili bir şeyler yapılacaktı ama hala gelmedi.
Acaba GDR1 ya da GDR2'de o konuyla ilgili gelişme olacak mı :hmmm

Üst Alt