BelaMonte
Üye
8 yüklüydü, 8.1 cyan geldi işteNe yüklüydü, ne geldi?![]()

8 yüklüydü, 8.1 cyan geldi işteNe yüklüydü, ne geldi?![]()

8 yüklüydü, 8.1 cyan geldi işte![]()

Sormak için biraz erken biliyorum ama beta'dan bir farkı var mı?EVET BEYLER 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ, ÖNCE DEN (TIPKI ÖN İZLEMEDE Kİ GİBİ) KÜÇÜK BİR GÜNCELLEMEYİ YAPACAKSINIZ, SONRA ASIL GÜNCELLEME GELECEK. KUAN KÜÇÜK GÜNCELLEMEYİ YAPIYORUM!! (heyecanıma bakmayın beyler evde çığlık attım güncelleme geldi diye, evdekiler deli olduğumu düşündü) (not:wp8 den 8.1 e geçicem, yoksa heyecanlanmazdım)
Sormak için biraz erken biliyorum ama beta'dan bir farkı var mı?
Farkları bekliyoruz.EVET BEYLER 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ, ÖNCE DEN (TIPKI ÖN İZLEMEDE Kİ GİBİ) KÜÇÜK BİR GÜNCELLEMEYİ YAPACAKSINIZ, SONRA ASIL GÜNCELLEME GELECEK. KUAN KÜÇÜK GÜNCELLEMEYİ YAPIYORUM!! (heyecanıma bakmayın beyler evde çığlık attım güncelleme geldi diye, evdekiler deli olduğumu düşündü) (not:wp8 den 8.1 e geçicem, yoksa heyecanlanmazdım)
Sormak için biraz erken biliyorum ama beta'dan bir farkı var mı?
O 300 küsür dosyayı indirdi şuan çarkların başında, farkı olursa direk yazacağım.Farkları bekliyoruz.

nasıl yha bende l1520 deniyorum ama güncel diyor çözemedim bu işiyazıyor halen sana ne geldi çözemedim[TBODY] [/TBODY]
Lumia 1520 Country variant 1028.3562.1402.0001 Not applicable Available Under testing
Güncelleme gelince bu siteye bende baktım, orada gözükmüyor bende anlamadım.nasıl yha bende l1520
deniyorum ama güncel diyor çözemedim bu işi
yazıyor halen sana ne geldi çözemedim[TBODY] [/TBODY]
Lumia 1520 Country variant 1028.3562.1402.0001 Not applicable Available Under testing
nasıl yha bende l1520 deniyorum ama güncel diyor çözemedim bu işi
yazıyor halen sana ne geldi çözemedim[TBODY] [/TBODY]
WP8.1 Preview yüklü ise gelmez.

WP8.1 Preview yüklü ise gelmez.

Bu kesin bilgi dimi boşu boşuna beklenti içine girmeyeyim o zaman
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Sırf bunun için wp 8 e dönmeyi düşünüyorum ama uygulamaları tekrar kurmak ayarlamak gözümü korkutuyor![]()

Açıkçası ben Preview sürümden memnunum.
Cyan'ın getireceği gözle görülmeyen ufak tefek değişiklikler için tekrar sıfırlayıp onca şeye uğraşamam.
Batarya performansı da şu an için bana yetiyor.
GDR1'i bekliyorum ben.
Cyan o arada Preview'li cihazlara da gelir belki.
Gelmezse de yolu açık olsun, çok lazım değil![]()
Ya benim ms den en çok beklediğim şey şu uygulama güncellemelerini yüklerken programın tamamını indirme olayından vazgeçmesi . 1.5 gb lık oyunu her seferinde tamamen indirmek çok zor geliyor .