teknolojibaronu
Üye
Aynen 4.3 te 38 39 bin alıyordumCihazlaki uygulama sayısına gore skor değişiyor ne kadar saçma. Düzgün bi aosp rom olsaydı bende testi çakıp ssyi verirdim![]()
4.4.2 de sıfırladı. Falan ama 34 ün üstüne çıkamadım stocktaAynen 4.3 te 38 39 bin alıyordumCihazlaki uygulama sayısına gore skor değişiyor ne kadar saçma. Düzgün bi aosp rom olsaydı bende testi çakıp ssyi verirdim![]()
4.4.2 de sıfırladı. Falan ama 34 ün üstüne çıkamadım stocktaBir keresinde 21 bin aldım ertesi gün 29784 çıktı. Hiç unutmam. Değişiyor hepAynen 4.3 te 38 39 bin alıyordum4.4.2 de sıfırladı. Falan ama 34 ün üstüne çıkamadım stockta

Olum gaza getirme benim gözüm 23000 le doymuyor o.c. yapasım geliyorSen de al sende at
Öylesine attım zaten tamam bi ara TW skorunu da atarım yeterki isteyinHafızada sadece 1.8 GB boşyer var sd kartı sattığım için herşey dahilide.

Yap gitsinOlum gaza getirme benim gözüm 23000 le doymuyor o.c. yapasım geliyor![]()
Benimde öyle iyi anlarım o histen

Cakulan carbonrom çakasım geldi yine susun lo![]()

Sonra uğraşıyom yarım saatYap gitsinBenimde öyle iyi anlarım o histen
![]()
![]()

UgrasSonra uğraşıyom yarım saat![]()
Bu kadar usengec olmayin

Yok yarın köye gitcem stock attım sakata gelmeyelim cm11 e güvenemedimUgrasBu kadar usengec olmayin
![]()
![]()

Cm nin ipiyle kuyuya inilmez zaten. Kuyuda kalirsinYok yarın köye gitcem stock attım sakata gelmeyelim cm11 e güvenemedim![]()
Aosp tercih edeydin iyidi ama 
Aosp çok saf ya biraz gösterişli olsaydı eyiydiCm nin ipiyle kuyuya inilmez zaten. Kuyuda kalirsinAosp tercih edeydin iyidi ama
![]()

Bi temayla icon paketi yetiyi banaAosp çok saf ya biraz gösterişli olsaydı eyiydi![]()

Samsungun dandik tuçvizini kullancak halimiz yokBakıyom bakıyom s3 23bin küsür nasil aldi diye rom girdi isin icine tabiya simdi s4 mini note2den performansli mı

geçir AospyiSamsungun dandik tuçvizini kullancak halimiz yok![]()

Aosp çok saf biraz gösterişli olacak rom dediğingeçir Aospyi![]()

AynenAosp çok saf biraz gösterişli olacak rom dediğin![]()

AOSPAL mi ozaman? Yada AOKP? oda olmadı carbon?Aosp çok saf biraz gösterişli olacak rom dediğin![]()
MiuiAOSPAL mi ozaman? Yada AOKP? oda olmadı carbon?