Ben döndüm daha sağlıklı olur diye.
Nokia by Microsoft Lumia 920 ile roketlendi.
Tapatalk ile mi gönderiyorsunuz şu alttaki ne ile gönderildiğini. Ben gönderemiyorum.
Windows Phone'lu bir telefonunuz olmalı ve şu uygulamayı yüklemelisiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öyle bi sorun mu vardıArkadaşlar cyan ile erişim noktası sorunu da çözümlenmiş yükleyemeyenlere duyurulur
evet bazı kullanıcılar genellikle vodafone lu olanlar internet erişimi sağlayamıyordu.öyle bi sorun mu vardı
Arkadaşlar cyan ile erişim noktası sorunu da çözümlenmiş yükleyemeyenlere duyurulur
Windows Phone'lu bir telefonunuz olmalı ve şu uygulamayı yüklemelisiniz.
Abi ne oldu bizim güncelleme? Vallahi wp den çok bunun güncellemesini bekliyorum. Ne zaman gelecek ? Program artık yetmiyor. Bir destek artıkWindows Phone'lu bir telefonunuz olmalı ve şu uygulamayı yüklemelisiniz.

Bu kadar gecikmemeliydi..
dört animasyonlu ekran kilidini nisanda tanıtıp temmuzun sonunda vermeleri biraz geç değilmi atla deve değil basit bir ekran koruyucu..bukadar bekletmedeki amaç neydi acaba
dört animasyonlu ekran kilidini nisanda tanıtıp temmuzun sonunda vermeleri biraz geç değilmi atla deve değil basit bir ekran koruyucu..bukadar bekletmedeki amaç neydi acaba
Allahdan tarih vermediler... Benim fikrim çok alengirli bir uygulama değil bu kadar bekletmeleri biraz üzücü ekran kilidinde bu kadar bekleten Ms cyanda ve diğer guncellemelerde düşünemiyorum bileTarih. Vermezlerse. İstediklerini. Yaparlar.
neyle gönderildiyse gönderildi.
Abi ne oldu bizim güncelleme? Vallahi wp den çok bunun güncellemesini bekliyorum. Ne zaman gelecek ? Program artık yetmiyor. Bir destek artık![]()
Sağ ol Özgür abi. Bunu bilmekte umutlandırıyor. En azında yakında gene uygulamaya dönerim.@kesasd güncellemeyi yayınlayacak ama küçük bir sorunla uğraşıyor.
Onu halletmeden yayınlamak istemiyor. Normalde güncelleme hazır.
Sorunun çözümünü araştırıyor.
O da hallolunca güncelleme hemen mağazaya gönderilecektir.
Zaten kendisi de buradan bizi bilgilendirecektir.