Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

The Benefit

The Benefit

Üye
Ses seda yok anlaşılan güncellemeden. Umutlar sonbahara kaldı sanırım. : ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalk ile mi gönderiyorsunuz şu alttaki ne ile gönderildiğini. Ben gönderemiyorum.

Windows Phone'lu bir telefonunuz olmalı ve şu uygulamayı yüklemelisiniz.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar cyan ile erişim noktası sorunu da çözümlenmiş yükleyemeyenlere duyurulur

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
emz

emz

Üye
Windows Phone'lu bir telefonunuz olmalı ve şu uygulamayı yüklemelisiniz.

Abi ne oldu bizim güncelleme? Vallahi wp den çok bunun güncellemesini bekliyorum. Ne zaman gelecek ? Program artık yetmiyor. Bir destek artık :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve ogzhnoTr
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bu kadar gecikmemeliydi..

braayn

braayn

Üye
dört animasyonlu ekran kilidini nisanda tanıtıp temmuzun sonunda vermeleri biraz geç değilmi atla deve değil basit bir ekran koruyucu..bukadar bekletmedeki amaç neydi acaba

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dört animasyonlu ekran kilidini nisanda tanıtıp temmuzun sonunda vermeleri biraz geç değilmi atla deve değil basit bir ekran koruyucu..bukadar bekletmedeki amaç neydi acaba

Ben sana katılıyorum tanıtımı yapılıp yada duyuru yapıldıktan sonra uzamaması gerekli tarih vermeye gerek yok

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Tarih. Vermezlerse. İstediklerini. Yaparlar.

neyle gönderildiyse gönderildi.

984657

Üye
aga onu bunu bırakında bizim güncelleme yalan oldu. umarım sorunsuz bir şekilde vakitlice tekrar güncellemeyi aktif ederler ;)

braayn

braayn

Üye
Tarih. Vermezlerse. İstediklerini. Yaparlar.

neyle gönderildiyse gönderildi.
Allahdan tarih vermediler... Benim fikrim çok alengirli bir uygulama değil bu kadar bekletmeleri biraz üzücü ekran kilidinde bu kadar bekleten Ms cyanda ve diğer guncellemelerde düşünemiyorum bile

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Abi ne oldu bizim güncelleme? Vallahi wp den çok bunun güncellemesini bekliyorum. Ne zaman gelecek ? Program artık yetmiyor. Bir destek artık :)

@kesasd güncellemeyi yayınlayacak ama küçük bir sorunla uğraşıyor.
Onu halletmeden yayınlamak istemiyor. Normalde güncelleme hazır.
Sorunun çözümünü araştırıyor.
O da hallolunca güncelleme hemen mağazaya gönderilecektir.
Zaten kendisi de buradan bizi bilgilendirecektir.

• Beğen
Tepkiler: kesasd, skynet ve ogzhnoTr
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben ayın üçünden önce gelmez diyorum benim tahminim güncelleme çalışıp çalışmadığını bilmeden yayınlıyorlar sonra geri çekiyorlar normaldir hata düzelecek fakat bu kadar gecikmez hata vardı ise daha kısa sürede düzeltilmeliydi ve tekrar verilmeliydi

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

emz

emz

Üye
@kesasd güncellemeyi yayınlayacak ama küçük bir sorunla uğraşıyor.
Onu halletmeden yayınlamak istemiyor. Normalde güncelleme hazır.
Sorunun çözümünü araştırıyor.
O da hallolunca güncelleme hemen mağazaya gönderilecektir.
Zaten kendisi de buradan bizi bilgilendirecektir.
Sağ ol Özgür abi. Bunu bilmekte umutlandırıyor. En azında yakında gene uygulamaya dönerim. :)

Üst Alt