Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
@kesasd güncellemeyi yayınlayacak ama küçük bir sorunla uğraşıyor.
Onu halletmeden yayınlamak istemiyor. Normalde güncelleme hazır.
Sorunun çözümünü araştırıyor.
O da hallolunca güncelleme hemen mağazaya gönderilecektir.
Zaten kendisi de buradan bizi bilgilendirecektir.
Güncelleme içeriği nedir. Minor bug fixed mi :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme içeriği nedir. Minor bug fixed mi :D

Yeni eklenen bazı özellikler var bildiğim kadarıyla.
Bunun yanı sıra görsel değişiklikler ve performans iyileştirmeleri de olacak.

Maxicep WP GDR1 diyebiliriz :kıskıs:

Aslında güncelleme çok uzun süredir hazır ama bir sorunun çözümü yüzünden beklemedeyiz.
O sorun çözülmeden de yayınlanmayacak gibi görünüyor.
Bekleyelim bakalım.

• Beğen
Tepkiler: emz ve ogzhnoTr
Bay H

Bay H

Üye
20 güne kadar Windows Phone 8.1 Update 1 ön izleme yayınlanır diye tahmin ediyorum. Pek çoğumuz daha Lumia Cyan güncellenmesini almadan yeni sürüme atlayacak sanırım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
20 güne kadar Windows Phone 8.1 Update 1 ön izleme yayınlanır diye tahmin ediyorum. Pek çoğumuz daha Lumia Cyan güncellenmesini almadan yeni sürüme atlayacak sanırım
Tahmin konusunda Özgür Abi çok iyi son günlerde yana ona da bi sormak lazım :ehe
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Yeni eklenen bazı özellikler var bildiğim kadarıyla.
Bunun yanı sıra görsel değişiklikler ve performans iyileştirmeleri de olacak.

Maxicep WP GDR1 diyebiliriz :kıskıs:

Aslında güncelleme çok uzun süredir hazır ama bir sorunun çözümü yüzünden beklemedeyiz.
O sorun çözülmeden de yayınlanmayacak gibi görünüyor.
Bekleyelim bakalım.
Ya benim ısrarla bir isteğim olmuştu şu mesaj gönderme tuşunu en sola alalım mesajlarda olduğu gibi :) çoğu zaman karıştırıyorum geri tuşuyla yerini :) en azından bunu kullanıcı isteğine bağlı bir seçeneğe bağlayamazmı? Programın ayarlar kısmına o alttaki dizilimin kullanıcıya bırakılması gibi bir özellik gelse iyi olurdu

PureFood

PureFood

Üye
Abi hızlı gitmiyor muyuz. Yani abartı değil mi. Anlamlandıramadım.

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Güncelleme alamadan güncelleme verirler mi yav ? Ağustosun başına kadar verirler sanırım cyanı

neyle gönderildiyse gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim tahminlerim hiç tutmadı bu güne kadar. :D o yüzden ben diyorum ki güncellemeyi vermekten ya vaz geçtiler yada çok gecikecek. :P

Dumanla gönderildi.

• Beğen
emz

emz

Üye
Arkadaşlar bana sorarsanız çoğu arkadaşın dediği gibi oldu. Öncelikle 925'e verildi ve nabız yoklandı. Ardından da çok cezbetmeyince yavaştan sorunları bahane ettiler ve yeni özelliklerle birlikte yayınlama kararı aldılar. Ve büyük ihtimalle de GDR1 ya da ondaki bazı özellikler bununla gelebilir. Öne çekip ilgiyi arttırmak istediler. Bakıp hep birlikte göreceğiz. Ama bu nedenle bir süre daha beklememiz gerekecek. Uzayabilir yani. Ağustos sonu falan olabilir ;)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
Bay H

Bay H

Üye
Abi hızlı gitmiyor muyuz. Yani abartı değil mi. Anlamlandıramadım.

Aslında abartı demek biraz yanlış olur çünkü kullanıcı deneyimini ellerinden geldiği kadar hızlıca artırmaya çalışıyorlar :)

PureFood

PureFood

Üye
Aslında abartı demek biraz yanlış olur çünkü kullanıcı deneyimini ellerinden geldiği kadar hızlıca artırmaya çalışıyorlar :)
Ama bir yandan kullanıcılara ellerindeki mevcut yazılımı dağıtamadılar. Hani biri tam tamamlanmadan diğerini sunmak da ilginç sanki.

dakamon

dakamon

Üye
Acaba kamera algoritmalarını mı düzeltiyorlar çunku 925 sahipleri cyan da bir farkın olmadığını hatta bazı problemlerin daha belirgin hale geldiğini söylemişti cyan da.

skynet

Üye
Amberdeki kamera performansını istiyorum abi başka bir şey değil.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bana sorarsanız çoğu arkadaşın dediği gibi oldu. Öncelikle 925'e verildi ve nabız yoklandı. Ardından da çok cezbetmeyince yavaştan sorunları bahane ettiler ve yeni özelliklerle birlikte yayınlama kararı aldılar. Ve büyük ihtimalle de GDR1 ya da ondaki bazı özellikler bununla gelebilir. Öne çekip ilgiyi arttırmak istediler. Bakıp hep birlikte göreceğiz. Ama bu nedenle bir süre daha beklememiz gerekecek. Uzayabilir yani. Ağustos sonu falan olabilir ;)

Sana katılabilirim bu açıdan bakmamıştım sanıyorum ki kimse bu açıdan bakmadı bu teori doğru olabilir hatalar olabilir ama düzeltilmeyecek kadar değil uzun sürmez di bu kadar

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Diğer ülkelerde lumia 1520 ye güncelleme verilip bu ülkede vermiyorlarsa, bu hata düzeltme değildir, başka bir şeydir. Kimse savunmasın.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Diğer ülkelerde lumia 1520 ye güncelleme verilip bu ülkede vermiyorlarsa, bu hata düzeltme değildir, başka bir şeydir. Kimse savunmasın.
Türkiye'yi o kadar çok seviyorlar ki tüm ülkeleri bizim için deneme tahtası olarak kullanıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, ndrcnr, osmanmert94 ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Hata düzelir böyle uzun sürmez

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Tacettinn

Üst Alt