Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Orijinal adıyla aradığım için görememişim kusura bakmayın.
BelaMonte
Üye
WİNDOW P. 8 de AÇILMIYOR MU!!????
cesurpolis61
Üye
kilit ekranı için ayrı konu açılmış tamam gördüm ...biz doğal olarak gelişmeleri bu konu üzerinden takip ettiğimiz için diğer konulara bakmadık... neyse bekleyenlere hayırlı uğurlu olsun...
osmanmert94
Üye
Ben döndüm daha sağlıklı olur diye.
Nokia by Microsoft Lumia 920 ile roketlendi.
Heimdalll
Üye
Geçen gün telefonu sıfırlamıştım göz atma sürekli eski surum olarak yukleniyor ve glance da bildirimler gozukmuyordu, şimdi baktım başlangıç ve temada 3 kutucuğu açma kapama olayı yok ama ekranda 3 kutucuk var sıfırlarken neyi yanlış yaptım acaba şu final sürümü gelsede düzelir belki
Geçen gün telefonu sıfırlamıştım göz atma sürekli eski surum olarak yukleniyor ve glance da bildirimler gozukmuyordu, şimdi baktım başlangıç ve temada 3 kutucuğu açma kapama olayı yok ama ekranda 3 kutucuk var sıfırlarken neyi yanlış yaptım acaba şu final sürümü gelsede düzelir belki
Güncelleme bi ara verildi ondan sonra bir hata oldu gerekçesiyle güncelleme geri çekildi. Şu an bazı ülkelerde tekrar dağıtılmaya başladığı söyleniyor. Türkiye de henüz aktif değil. Eğer ilk gelen cyan ı yüklemediyseniz ( geri çekilen ) biraz daha bekleyeceksiniz.
dilmenibrahim
Üye
Ben kilit ekranı'nı yükledim biri hoşuma gitti kendi seçtiğin resmi koyabilmen güzel fakat ben canlı kilit ekranını kaldıramadım komple sildim daha çok çeşit bekliyorum + türkçe
Güncelleme bi ara verildi ondan sonra bir hata oldu gerekçesiyle güncelleme geri çekildi. Şu an bazı ülkelerde tekrar dağıtılmaya başladığı söyleniyor. Türkiye de henüz aktif değil. Eğer ilk gelen cyan ı yüklemediyseniz ( geri çekilen ) biraz daha bekleyeceksiniz.