Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
geldi

Yönetici tarafından düzenlendi:
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bende lumia 925 var cyan güncellemesini yükleyemedim denetlediğimde sistem güncel diyor güncelleme iptalmi oldu şuanda 925ler için

zbahadir

Üye
Live Lock Screen uygulaması yayınlandı.

zbahadir

Üye
Baktım ama nerede paylaşılmış göremedim. Gerek görülürse konu silinebilir :)

zbahadir

Üye
Orijinal adıyla aradığım için görememişim kusura bakmayın.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
WİNDOW P. 8 de AÇILMIYOR MU!!???? :( :( :( :( :( :( :( :(

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kilit ekranı için ayrı konu açılmış tamam gördüm ...biz doğal olarak gelişmeleri bu konu üzerinden takip ettiğimiz için diğer konulara bakmadık... neyse bekleyenlere hayırlı uğurlu olsun...

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ben döndüm daha sağlıklı olur diye.

Nokia by Microsoft Lumia 920 ile roketlendi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Geçen gün telefonu sıfırlamıştım göz atma sürekli eski surum olarak yukleniyor ve glance da bildirimler gozukmuyordu, şimdi baktım başlangıç ve temada 3 kutucuğu açma kapama olayı yok ama ekranda 3 kutucuk var sıfırlarken neyi yanlış yaptım acaba şu final sürümü gelsede düzelir belki

skynet

Üye
Geçen gün telefonu sıfırlamıştım göz atma sürekli eski surum olarak yukleniyor ve glance da bildirimler gozukmuyordu, şimdi baktım başlangıç ve temada 3 kutucuğu açma kapama olayı yok ama ekranda 3 kutucuk var sıfırlarken neyi yanlış yaptım acaba şu final sürümü gelsede düzelir belki

Zaten 1320 -1520'de o seçenek yok :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Şu göz atma olayını da bi çözemedim bi benmi yaşadım acaba neden oluyor anlamadım

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Gece sordum cevap veren olmadı tekrar soruyorum

Güncelleme bi ara verildi ondan sonra bir hata oldu gerekçesiyle güncelleme geri çekildi. Şu an bazı ülkelerde tekrar dağıtılmaya başladığı söyleniyor. Türkiye de henüz aktif değil. Eğer ilk gelen cyan ı yüklemediyseniz ( geri çekilen ) biraz daha bekleyeceksiniz.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben kilit ekranı'nı yükledim biri hoşuma gitti kendi seçtiğin resmi koyabilmen güzel fakat ben canlı kilit ekranını kaldıramadım komple sildim daha çok çeşit bekliyorum + türkçe

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Güncelleme bi ara verildi ondan sonra bir hata oldu gerekçesiyle güncelleme geri çekildi. Şu an bazı ülkelerde tekrar dağıtılmaya başladığı söyleniyor. Türkiye de henüz aktif değil. Eğer ilk gelen cyan ı yüklemediyseniz ( geri çekilen ) biraz daha bekleyeceksiniz.

Teşekkür ederim. Yüklememiştim ilk geleni telefon bende değildi kaçırdık ilk geleni

Üst Alt