Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
işte hocam bunu milletimiz anlamıyor. yüklüyor daha bir gün olmadan ram çok fazla şurası böyle burası böyle şarjı iyi değil şurası iyi değil. ben her zaman diyorum romun oturması lazım. 1-2 gün kullanım ile rom bellimi olur sen isini biliyorsun [emoji6]
En büyük hata o hocam ;) ram de 500 600 arası sıfır kasma. Hiç bakmıyorum bile nedir bu ram takıntısı anlamış değilim :D

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve Aziz04

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
En büyük hata o hocam ;) ram de 500 600 arası sıfır kasma. Hiç bakmıyorum bile nedir bu ram takıntısı anlamış değilim :D
yani kasma takılma hata olmadığı sürece rakamların önem yoktur. birde şu var telefonu rahatlatmak amaçlı günde bir kere yada iki günde bir kere yeniden başlatın çok iyi geliyor roma yeniliyor kendini rahatlıyor

• Beğen
Tepkiler: Anroid
Kontrol

Kontrol

Üye
yani kasma takılma hata olmadığı sürece rakamların önem yoktur. birde şu var telefonu rahatlatmak amaçlı günde bir kere yada iki günde bir kere yeniden başlatın çok iyi geliyor roma yeniliyor kendini rahatlıyor
Telefonu fırlattım bi muhabbete. Günlük 2 3 kere reset atıyor zaten manuel resete gerek yok :D

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve Aziz04
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Anroid ve Kontrol
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Bundan iyisi Şamda kayısı hesabı kesinlikle tavsiye edilir kasma donma yok şimdiye kadar costum ve stocklar içinde en iyisi benim için,arkadaşlar romda ultra güç tasarrufu var mıdır acaba ben sadece güç tasarrufu gördüm apk yada mod şeklinde bunu yükleyebilir miyim

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
İmzamı değiştirmemin vakti geldi sanırım :)
Rom muhteşem...

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve serdar431
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
İndiriyorum şimdi yarı yolda bırakmaz demi :)

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Bundan iyisi Şamda kayısı hesabı kesinlikle tavsiye edilir kasma donma yok şimdiye kadar costum ve stocklar içinde en iyisi benim için,arkadaşlar romda ultra güç tasarrufu var mıdır acaba ben sadece güç tasarrufu gördüm apk yada mod şeklinde bunu yükleyebilir miyim
ultra güç tasarrufu yok dostum o sadece benim bildiğim 4.4.2 romlarında var 4.3 te yok. moda olarak varmı bilmiyorum ingilizcen varsa yada bulabilirsen xda forumunu bir araştır
İndiriyorum şimdi yarı yolda bırakmaz demi :)
yok hocam niye bıraksın yükleyipte memnun olmayan görmedim :D büyük konuşuyorum bu romu deneyen başka rom kkullanamaz değiştirse bile tekrar dönüp dolaşıp bu roma gelir :D çok gördüm ufacık sorunlara takılıp başka roma geçip tekrar buna gelenleriO kadar görsellik ve performansa rağmen başka hangi rom bu değerleri verebilir...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anroid, morki05, cahilmuallim ve 1 kişi daha

ofurkan

Üye
Hocam şu sonradan flasladığımız zip içinde temalar filan var o temaları sonradan nasıl değiştiriyoruz ayarlarda yok galiba

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şu sonradan flasladığımız zip içinde temalar filan var o temaları sonradan nasıl değiştiriyoruz ayarlarda yok galiba
ayarlardan değişmiyor onlar kardeş. ana ekranda iken sol seçenek tuşuna bas tema ayarla de oradan seç

• Beğen
Tepkiler: ofurkan

mesutozturk-06

Üye
Merhaba arkaşalar benim telefonda v2 yüklüyken telefon boşta dururken şarj hiç düşmüyodu hatta gece sabaha kadar en fazla yüzde 1 düşüyordu v3.1 i yükledikten sonra boşta dururken bile şarj azalıyor bunun sebebi ne olabilir

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkaşalar benim telefonda v2 yüklüyken telefon boşta dururken şarj hiç düşmüyodu hatta gece sabaha kadar en fazla yüzde 1 düşüyordu v3.1 i yükledikten sonra boşta dururken bile şarj azalıyor bunun sebebi ne olabilir
v2.0 de hangi kernel kullanıyordun bunda hangi kernel kullanıyorsun ?

mesutozturk-06

Üye
v2.0 de hangi kernel kullanıyordun bunda hangi kernel kullanıyorsun ?
v2de stock kernel yüklüyordum ram sorunu için ama v3.1de normal şekilde romu yüklüyorum hiçbir değişiklik yapmıyorum

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Aziz04

Aziz04

Üye
kernel olarak bu v2 için verdiğiniz stock kerneli yükleyecem değilmi
Hocam biraz riskli bir işlem siz önceden efs yedeğinizi alın ne olur ne olmaz. Ben bu değişiklik yüzünden imei kaybına uğradım geçen

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam biraz riskli bir işlem siz önceden efs yedeğinizi alın ne olur ne olmaz. Ben bu değişiklik yüzünden imei kaybına uğradım geçen
hocam böyle diyon korkutuyorsun insanları :D sonra romu yüklemekten çekiniyorlar imei gidecek diye

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
hocam böyle diyon korkutuyorsun insanları :D sonra romu yüklemekten çekiniyorlar imei gidecek diye
Hayır rom yükleyince imei kesinlikle gitmiyor :) Çok fazla kernel değiştirmesinler eğer öyle yaparlarsa imei gidebilir benimki öyle uçmuştu yoksa rom yükleyince imei gitmiyor bu konuda rahat olsunlar

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hayır rom yükleyince imei kesinlikle gitmiyor :) Çok fazla kernel değiştirmesinler eğer öyle yaparlarsa imei gidebilir benimki öyle uçmuştu yoksa rom yükleyince imei gitmiyor bu konuda rahat olsunlar
böyle diyelim daha iyi olur [emoji2] birisi yorum yapmıştı önceki yorumlarda imei gittiği yazılmış yüklesemmi acaba diye [emoji2]. biz gereken uyarıyı yaptık hocam millet imei deyince korkuyor yedek aldıktan sonra korkmanin bir anlamı yok

• Beğen