Haber VLC Media Player Windows Phone'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

tanyyy

Üye
pc'de açık ara bir numara. telefonda da iyi işler çıkarır umarım.

lost68

lost68

Üye
vlc yi bir tek maç izlerken kullanıyorum :)

tugaykln

Üye
Bilgisayarımda olmazsa olmazı...telefonada gelirse şahane olur.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
İnşallah bu sefer çıkartırlar hep ertlendi. Merakla bekliyoruz...

alical33

alical33

Üye
Kaç zaman oldu yapsınlar artık bi zahmet

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
beats

beats

Üye
Daniel Rubino VLC geliştiricisine; VLC halka açık beta mı ve önümüzdeki haftaya yakınımsı bekleniyor ? diye sormuş.

Geliştirici; kapalı beta olmayacağını, Windows 8 sürümü gibi olacağını ilk duyurulanın beta durumunda ağustosta olacağını belirtmiş. Ayrıca sonraki mesajında; belki ağustosta erkenden ama bundan emin olmadığını, ön yüz kısmının hazır olduğunu ama derlemede bazı küçük sorunlar olduğunu yazmış.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Daniel Rubino VLC geliştiricisine; VLC halka açık beta mı ve önümüzdeki haftaya yakınımsı bekleniyor ? diye sormuş.

Geliştirici; kapalı beta olmayacağını, Windows 8 sürümü gibi olacağını ilk duyurulanın beta durumunda ağustosta olacağını belirtmiş. Ayrıca sonraki mesajında; belki ağustosta erkenden ama bundan emin olmadığını, ön yüz kısmının hazır olduğunu ama derlemede bazı küçük sorunlar olduğunu yazmış.

Haber için teşekkürler kardeşim, eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: beats
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bir VLC birde FLİPBOARD gelemedi şu sisteme

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
1 senedir çalışılıyor ha.1 senelik program herhalde filmi kendisi seçip kendisi açar..Biz bir komut vermeden bizi algılayarak filmi durdurup,başlatır... 1 senedir 1 programa çalısmak ne demektir ya?Saçmalık gelmesin Allah rızası için rezillik bu ya..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Akhtoher

Akhtoher

Üye
1 senedir çalışılıyor ha.1 senelik program herhalde filmi kendisi seçip kendisi açar..Biz bir komut vermeden bizi algılayarak filmi durdurup,başlatır... 1 senedir 1 programa çalısmak ne demektir ya?Saçmalık gelmesin Allah rızası için rezillik bu ya..
Birazcık daha makara yapsınlar wp kullanıcıları ile yayınlarlar :P

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Beta mağazadan kaldırılmış olarak görünüyor ama son durum nedir belirsiz.
Betasından haberim yoktu ne ara yayınlandı gözden kaçmış demek ki oda gelmek üzere

beats

beats

Üye
emz

emz

Üye
Abi ben moliplayer pro ya para vermedim ve pro olmayanını indirdim marketten. Bu gelir diye beklemiştim ben de gerçi unutmuştum bile :D O derece çook oldu haberler kesileli. Neyse iyi bir şey.

beats

beats

Üye
Hazırmış, önümüzdeki günlerde mağazada olacak.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Hazırmış, önümüzdeki günlerde mağazada olacak.
Resimde dikkatimi çeken PULSE uygulamasıda gözüküyor ama oda hala Windows Phone gelmedi herhalde oda gelecek

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
512 MB RAM ve transparan live tile desteğiyle geliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz, flutewoddy, beats ve 2 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
inş. bu uygulama ya ücretsiz yada deneme sürümü olarak gelir birde sadece ücretli seçenek olarak gelirse ayıp ederler artık iyice hem o kadar beklettiler

braayn

braayn

Üye
hem muzik player hemde video player olarak kullanırım tabi ücretsiz gelmesi gerekir ...

Üst Alt