General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

Cpt-Soap

Üye
sabırsızlanıyorum hocam almak için gta sa en yüksek ayarda 40-50 fps oynatıyor :d
Beleşe alcaz :D

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
sabırsızlanıyorum hocam almak için gta sa en yüksek ayarda 40-50 fps oynatıyor :d
Beleşe alcaz :D
Eminmisin 40-50 ben g2 de bile full ayarlda 30 fps yi zor aliyorum ayrica tablet bendede var normal ayalrda 35 fps civari oynatiyor

Cpt-Soap

Üye
Hocam bilmiom arkiler öle dedi onlar da sallamış anlaşılan ama en yüksekte 30 kesin :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Full ayarlarda 20-25 fps arasi aliyor

Cpt-Soap

Üye
Hocam 20-25 te idare eder peki mc5 açarmı

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow

Cpt-Soap

Üye
tableti alcam eylülde :d peki mc5 yüksek ayar ve dead trigger 2 yüksek ayar oynarmayım ve asphalt 8 i ? :D

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
tableti alcam eylülde :d peki mc5 yüksek ayar ve dead trigger 2 yüksek ayar oynarmayım ve asphalt 8 i ? :D
Asphalti full ayarda denemedim ama oynatir dead trigger 2 ise cok fazla kasiyor full ayarda oynaman imkansiz yani

Cpt-Soap

Üye
Hocam valla tam aradğım tablet :D oyunları blootuth ile mi yüklediniz bu sayfadaki yöntemi yapmadıysanız

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Hocam valla tam aradğım tablet :D oyunları blootuth ile mi yüklediniz bu sayfadaki yöntemi yapmadıysanız
Benim tablet valla 3-4 aydir rootlu onceden direk tablete indiriyordum ama engelleme felan gelince rootladim pc den felan atiyorum dosyalari

Cpt-Soap

Üye
Benim tablet valla 3-4 aydir rootlu onceden direk tablete indiriyordum ama engelleme felan gelince rootladim pc den felan atiyorum dosyalari
tablet elime gelsin bu sayfadaki yönetmi uyguluycam inş olur ardından hmn asphalt 8 vs mc5 yüklicem :D

cankaplannn

Üye
Romu bulan varmi ?

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
Bizim tabletin herhalde romu daha çıkmadı eğer çıkarsa bu konuya eklerin beylerAsphalt kasmiyor rahat oynanabiliyorRootu beceremesseniz skypeden arayabilirsiniz konusuruz skype adi
Ahmetfrkekn

cankaplannn

Üye
Ben bisey sorcam ben simdi internetten farkli bir rom bulsam yuklesem sorun olurmu ?
Battal Android Hakkinda bilgin varsa facebookunu verirmsn ?

Bi baknz.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt