root at ve meb uygulamalarını silArkadaşlar bu "guncellemeler kontrol ediyor" işlemini nasıl durdururum acaba ?
root atmak ićin pc yok herhangi bi bilgisayarcı yada telefoncuya götürsem atarlar mı ?root at ve meb uygulamalarını sil
bilgisayarcı belki bilgisi varsa yapabilir ama telefoncuya boşuna götürme anlamaz telefoncu.root atmak ićin pc yok herhangi bi bilgisayarcı yada telefoncuya götürsem atarlar mı ?
kardes bende sans yok nedenini sorarsan burdaki internet cafelerde USB kablo vb. taktırmıyorllar yoksa coktan bi sekilde rootlardım.kardeş bence sen internet cafeye git orda yap15 dkklıık bile yeter altı üstü lolipop parası![]()
o zaman bi arkadaşının evine falan git ayrıca taktrımazlar diye bişi yok 1 lira ekstra ver bak nasıl taktırıyolarkardes bende sans yok nedenini sorarsan burdaki internet cafelerde USB kablo vb. taktırmıyorllar yoksa coktan bi sekilde rootlardım.

arkadaşımın birinde var ama oraya gitmek istemiyorum dediğini yapabilirim bi ara uğrarım :-) ya şu tableti mebten kurtarsaydım bi /yaw okullar açıldığında full kısıtlama ge hiçlir birşey yükleyemeyiz o zamanda sinirden hocalarla kavga çıkarırım :-)o zaman bi arkadaşının evine falan git ayrıca taktrımazlar diye bişi yok 1 lira ekstra ver bak nasıl taktırıyolar![]()
Arkadasin tabletini rootladim burdaki yontemle %100 calisiyor
Yalniz ben PolicyDealerService, EBA SSO, MpGpsTest, MPTP, Cockpit Installer bi de 1-2 tane daha uyg. vardi sanirim engelleyici olarak tespit ettigim icin onlari da sildim baska yerlerde falan gordum kernel butunlugu bozuldu tarzindan hatalar alanlar varmis nedeni bu uygulamalardir buyuk ihtimal eklersen konuya bu sorunu yasayanlara yardimci olabilir belki 
hocam onları silmeye gerek yok zaten@BATTALGAZAArkadasin tabletini rootladim burdaki yontemle %100 calisiyor
Yalniz ben PolicyDealerService, EBA SSO, MpGpsTest, MPTP, Cockpit Installer bi de 1-2 tane daha uyg. vardi sanirim engelleyici olarak tespit ettigim icin onlari da sildim baska yerlerde falan gordum kernel butunlugu bozuldu tarzindan hatalar alanlar varmis nedeni bu uygulamalardir buyuk ihtimal eklersen konuya bu sorunu yasayanlara yardimci olabilir belki
![]()
hele bi alıyim tableti 1 ay kkaldı 
Eminmisin ? Silmeden once guncellemeler guncelleyici olmadigi halde kontrol ediliyor yaziyoduhocam onları silmeye gerek yok zaten![]()
Ve en ufak bi seyde ana ekrana atiyodu 
bilmiyorum şuan tablet elimde değil yeni rom ve kernel atmayı denediniz miEminmisin ? Silmeden once guncellemeler guncelleyici olmadigi halde kontrol ediliyor yaziyoduVe en ufak bi seyde ana ekrana atiyodu
![]()