General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

efsaneas

Üye
Ben tablet bize verildigi zaman hemen o gun root attim bugun tablet kardesim tarafindan yanlisikla fabrika ayarlarina dondu su anda hic biseye girmiyo root atcam ama useniyomTableti rootladiginizda vpn free yi indirmeyi unutmayinCogu zaman vpn free yi acmadiginizda sitelere girmiyo

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşın dediği doğru maalesef ama vpn freeyi önermem dnset die bir uygulama var hiç beklemeden atıonuz dnsSORULARINIZI BEKLİYORUM GÖRDÜKÇE CEVAP VERECEĞİM İNŞ. FACEBOOKUM YOK SKYPE IM VAR

efsaneas

Üye
1 gbdi gecersen atiyo cok rahat kullanabiliyom 1 yil kullandim hic yuz ustu birakmadi

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
dnset daha temiz

efsaneas

Üye
Tmm tablete root atarsam bi dererim
Onerin icin sagol

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol kardeşim

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bu "guncellemeler kontrol ediyor" işlemini nasıl durdururum acaba ?

Cpt-Soap

Üye
BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
aynn bilgisayarcıda anlamaya bilir ama gider bu konun linkini verirsen o da okur yapar belki

Cpt-Soap

Üye
kardeş bence sen internet cafeye git orda yap15 dkklıık bile yeter altı üstü lolipop parası :D

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
kardeş bence sen internet cafeye git orda yap15 dkklıık bile yeter altı üstü lolipop parası :D
kardes bende sans yok nedenini sorarsan burdaki internet cafelerde USB kablo vb. taktırmıyorllar yoksa coktan bi sekilde rootlardım.

Cpt-Soap

Üye
kardes bende sans yok nedenini sorarsan burdaki internet cafelerde USB kablo vb. taktırmıyorllar yoksa coktan bi sekilde rootlardım.
o zaman bi arkadaşının evine falan git ayrıca taktrımazlar diye bişi yok 1 lira ekstra ver bak nasıl taktırıyolar :D

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
o zaman bi arkadaşının evine falan git ayrıca taktrımazlar diye bişi yok 1 lira ekstra ver bak nasıl taktırıyolar :D
arkadaşımın birinde var ama oraya gitmek istemiyorum dediğini yapabilirim bi ara uğrarım :-) ya şu tableti mebten kurtarsaydım bi /yaw okullar açıldığında full kısıtlama ge hiçlir birşey yükleyemeyiz o zamanda sinirden hocalarla kavga çıkarırım :-)

The Shadow

The Shadow

Üye
@BATTALGAZA :tşk: Arkadasin tabletini rootladim burdaki yontemle %100 calisiyor :oke: Yalniz ben PolicyDealerService, EBA SSO, MpGpsTest, MPTP, Cockpit Installer bi de 1-2 tane daha uyg. vardi sanirim engelleyici olarak tespit ettigim icin onlari da sildim baska yerlerde falan gordum kernel butunlugu bozuldu tarzindan hatalar alanlar varmis nedeni bu uygulamalardir buyuk ihtimal eklersen konuya bu sorunu yasayanlara yardimci olabilir belki :oke:

Cpt-Soap

Üye
@BATTALGAZA :tşk: Arkadasin tabletini rootladim burdaki yontemle %100 calisiyor :oke: Yalniz ben PolicyDealerService, EBA SSO, MpGpsTest, MPTP, Cockpit Installer bi de 1-2 tane daha uyg. vardi sanirim engelleyici olarak tespit ettigim icin onlari da sildim baska yerlerde falan gordum kernel butunlugu bozuldu tarzindan hatalar alanlar varmis nedeni bu uygulamalardir buyuk ihtimal eklersen konuya bu sorunu yasayanlara yardimci olabilir belki :oke:
hocam onları silmeye gerek yok zaten :Dhele bi alıyim tableti 1 ay kkaldı :D

Cpt-Soap

Üye
Eminmisin ? Silmeden once guncellemeler guncelleyici olmadigi halde kontrol ediliyor yaziyodu :D Ve en ufak bi seyde ana ekrana atiyodu :)
bilmiyorum şuan tablet elimde değil yeni rom ve kernel atmayı denediniz mi

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bu arada google playda ki root programlarına baktım hepsi engellenmiş ya ayarlarda "kullanicilar" dan yeni kullanıcı cihaz yönetimi gelmeden eklesek keşke

Takipçi Satın Al

Üst Alt