Eminmisin 40-50 ben g2 de bile full ayarlda 30 fps yi zor aliyorum ayrica tablet bendede var normal ayalrda 35 fps civari oynatiyorsabırsızlanıyorum hocam almak için gta sa en yüksek ayarda 40-50 fps oynatıyor :d
Beleşe alcaz![]()
40-50 fps mi ? Z2 degil bu cihaz.sabırsızlanıyorum hocam almak için gta sa en yüksek ayarda 40-50 fps oynatıyor :d
Beleşe alcaz![]()
Bekle en yükseğe alip fps ye bakacağım fotoyu buraya atarımHocam bilmiom arkiler öle dedi onlar da sallamış anlaşılan ama en yüksekte 30 kesin![]()
Fps ye bakmak icin kullandigin programin adi ne ?fu ll ayarlarda 20-25 fps arasi aliyor
Bu programi kullaniyorum bastan söyleyeyim kitkatda bazen fps yi gostermiyorFps ye bakmak icin kullandigin programin adi ne ?
Acar. GPU su uyumlu oyuna gore.Hocam 20-25 te idare eder peki mc5 açarmı
TesekkurlerBu programi kullaniyorum bastan söyleyeyim kitkatda bazen fps yi gostermiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mc5 açıyor ve bu ayarda 25 fps elde ediyorHocam 20-25 te idare eder peki mc5 açarmı
Digerlerini acar da asphalt 8 de zorlanabilir gibi.tableti alcam eylülde :d peki mc5 yüksek ayar ve dead trigger 2 yüksek ayar oynarmayım ve asphalt 8 i ?![]()
Asphalti full ayarda denemedim ama oynatir dead trigger 2 ise cok fazla kasiyor full ayarda oynaman imkansiz yanitableti alcam eylülde :d peki mc5 yüksek ayar ve dead trigger 2 yüksek ayar oynarmayım ve asphalt 8 i ?![]()
Benim tablet valla 3-4 aydir rootlu onceden direk tablete indiriyordum ama engelleme felan gelince rootladim pc den felan atiyorum dosyalariHocam valla tam aradğım tabletoyunları blootuth ile mi yüklediniz bu sayfadaki yöntemi yapmadıysanız
tablet elime gelsin bu sayfadaki yönetmi uyguluycam inş olur ardından hmn asphalt 8 vs mc5 yüklicemBenim tablet valla 3-4 aydir rootlu onceden direk tablete indiriyordum ama engelleme felan gelince rootladim pc den felan atiyorum dosyalari