Berkkk2375
Üye
arkadaşlar kimse karşılaşmadı mı daha önce?? tavsiyesi olan da mı yok ya?
Ben yedekleme yapmıyorum hiç
Uygulamaaaaa
arkadaşlar kimse karşılaşmadı mı daha önce?? tavsiyesi olan da mı yok ya?
Silme ihtimalleri yani telefonu sıfırlama ihtimali yüzde 95 diyim ben. Çünkü alırkende sorarlar eğer akıllı adamlarsa bakın telefonu sıfırlayabiliriz yada fortmatlayabiliriz diye söylemeleri lazım. Cihaz uyumluluğu için bence formatlarlar parça değişimi olacağı için.arkadaşlar kardeşimin 620si şarj olmuyor acaba servise göndersek içindekileride silerler mi
Satya Nadella, Windows OS'lerin birleştirlmesi konusunda:
"This means one OS that covers all screen sizes." demiş, yani tüm ekran boyutlarını kapsayan tek işletim sistemi anlamına gelir demiş. Bekleyip görelim nasıl bir şey çıkacak.
zaten oyle bir zamana geldik ki amiral gemi denilen telefonlar eskiden çok iyi dediğimiz bilgisayarlardan daha performanslı çalışıyorlar daha yüksek özelliklileri var.
win 8 bile çalıştırır bu 1520 
Beyler dün itibariyle Tel uçtu ve camını kırdım ent 440 tl fiyat verdi kasa ile beraber 600 lira tutuyor ne bokk yememi önerirsiniz sıfırı 1000 lira zaten acaba teleservice kaç para fiyat çeker bilmiyorum onlar telde fiyat vermiyor
Yazmayı unutmuşum lumia 920 sanırım tamirli olmasındansa l925 fln alayım yaz sonuna offSenin model ne bilmiyorum ama 925 16 Gb semin dediğin gibi 1000 Tl tamirli bir ürün yerine orjinal olması daha iyi fark az nede olsa
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Yazmayı unutmuşum lumia 920 sanırım tamirli olmasındansa l925 fln alayım yaz sonuna off
Olabilir bu PC'de de oluyor genellikle işlemci yavaşlığı sebep oluyor yani donanımsal, çünkü videoyu açınca direkt çalıyorsun ve arkaplanda hem indirme hem de medya işlemi başlıyor ileri atınca işlemler aniden duruyor ve önceki işlemler yeniden başlıyor.İnternette Video izlerken sesi fu ll kısıp ileri aldığımızda pat pat diye sesler geliyor sizdede oluyor mu ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bende çok oluyor o ama video göre ve programa göre değişebiliyor önceden pek yok gibiydi ilk moliplayerda başlamıştı hala arada oluyor çözüm yok gibi, hoparlör patlamış gibi sanki sinir oluyorum onaİnternette Video izlerken sesi fu ll kısıp ileri aldığımızda pat pat diye sesler geliyor sizdede oluyor mu ?
Beyler dün itibariyle Tel uçtu ve camını kırdım ent 440 tl fiyat verdi kasa ile beraber 600 lira tutuyor ne bokk yememi önerirsiniz sıfırı 1000 lira zaten acaba teleservice kaç para fiyat çeker bilmiyorum onlar telde fiyat vermiyor
Bide oyun oynarken smart televizyona aktaran bi program var mı yani play to nun oyunda olanı vide falanda olursa daha iyi olur mesela bi youtube programı vardı izlediğğmizi hemen aktarıyordu ama 20 hakkımız vardı o progrsmda
ekranı tamamen yansıtıyor tabiki oyunlarıda yansıtıyor ancak hızı konusunda bir şey diyemem çok yavaştırNokia beamer oyunlarıda aktarabiliyor mu ?
ayarkardan bölge ye girdim türkiye yazıyor ..peki bölge seçi nerde yapıyoruz
bölge ayarı türkiye yazıyor ..telefonlar ayarlarından genel bölge ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor şuan sizde 8.0 mı 8.1 betamı var
EKSTRA bilgiler kısmında Lumia Black yazıyor .. sence guncellemenın gelmesı için ne yapmam gerekıyorbeta olupta alanlar var, sizin bölge tr de iken gelmiş olması lazım eğer bir sorun çıktı ise priew programı tekrar girip açık olduğunu daha sonra güncellemeyi tekrar kontrol edin ve şuan sizde eksta bilgiler kısmında ne yazıyor