İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 Update 1 için Ağustos ortalarını işaret ediyorlar.

Özgür Abi senin bir tahminin acaba var mı :kıskıs:

@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ogzhnoTr ve bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi, beats ve 1 kişi daha

kemal l925

Üye
Yokmu pardon kardeş

beats

beats

Üye
Yeniden geleceğe dönmem lazım :kıskıs:

Arabası gelemedi bir türlü ama kaykayı geliyor abi, onu kullan. :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arabası gelemedi bir türlü ama kaykayı geliyor abi, onu kullan. :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hemen bunlardan bir tane alıp 15 Ağustos'a doğru yola çıkıyorum.
Sonucu yazarım buraya birkaç gün içinde :cool

GDR1 esas dağıtımı başlar mı bilmiyorum ama geliştirici önizleme olarak o tarihlerde muhtemelen verilmeye başlanır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve beats

Berkkk2375

Üye
Beyler 820, 920 ve 1320 arasında kaldım bi' yardım edin hele. Bi' de aşağı yukarı fiyatlarını da belirtirseniz sevinirim hadi öptüm bye ^^

1320 alma zaten. 920 zaten 820 nin üst modeli alabiliyorsan zaten üst model al 920 1320 alma ama eksikleri var

Uygulamaaaaa

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hay ben bu windowsphone'un gelmişini geçmişini. :zong: Hapsetti beni yaaa. Zamandan soyutladı namussuz. :trip: Cuma günü tatile çıkıyorum, şu resmi 8.1'li Cyan'ı Cumaya kadar verebilseydi...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hay ben bu windowsphone'un gelmişini geçmişini. :zong: Hapsetti beni yaaa. Zamandan soyutladı namussuz. :trip: Cuma günü tatile çıkıyorum, şu resmi 8.1'li Cyan'ı Cumaya kadar verebilseydi...
aynen ya ben de tatile çıkmadan gelsin diye umuyordum hep ama sağlık olsun. bu arada tatilde Bozcaada'ya gelecek olan var mı? :islik

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Memleketimin temiz havasında full dinlenmeye gidiyorum. :) Gerçek tatile.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Windows Phone 8.1 Update 1 için Ağustos ortalarını işaret ediyorlar.

Özgür Abi senin bir tahminin acaba var mı :kıskıs:

@bulutsuzgece
Hocam bence o tarihlerde gelmesi imkansızdan daha imkansız. Bana kalırsa o tarihte anca Cyan verirler.

Bay H

Bay H

Üye
Hocam bence o tarihlerde gelmesi imkansızdan daha imkansız. Bana kalırsa o tarihte anca Cyan verirler.
Cyan güncellemesi sadece Lumia kullanıcılarını ilgilendiren bir durum. Buna bakarak güncellemenin o tarihte gelebilmesine imkansız demek yanlış bir görüş olacaktır.

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar, Lumia 920'mde WP 8.1 Preview for Developers kullanıyorum. Bugün cihazın hafızasındaki tüm verileri bilgisayara taşıdım. hafızada hiçbirşey kalmamasına rağmen 9 GB dolu gösteriyor. Ben de hazır verileri kopyalamışken telefonu formatlayayım dedim. Uygulama ve ayarları yedeklemek istedim ancak Yedekleme kısmına girdiğimde şok oldum. "Son yedekleme: yaklaşık bir ay önce" yazıyor. yani cihaz uzun zamandır yedekleme yapmıyormuş. kendim yedeklemek istedim. mobil veri ve wi-fi ile denedim ancak %97'ye geldikten sonra şu hatayı veriyor: "Ayarlarınızı yedeklemede bir sorun oluştu. daha sonra yeniden deneyin." yardımlarınızı bekliyorum. sorun daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. arattım ama bulamadım.
@papakudioflu @bulutsuzgece

Berkkk2375

Üye

Gun içinde vereceğini açıkladı ama hangi gun :zong: :sirit:

Uygulamaaaaa

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar, Lumia 920'mde WP 8.1 Preview for Developers kullanıyorum. Bugün cihazın hafızasındaki tüm verileri bilgisayara taşıdım. hafızada hiçbirşey kalmamasına rağmen 9 GB dolu gösteriyor. Ben de hazır verileri kopyalamışken telefonu formatlayayım dedim. Uygulama ve ayarları yedeklemek istedim ancak Yedekleme kısmına girdiğimde şok oldum. "Son yedekleme: yaklaşık bir ay önce" yazıyor. yani cihaz uzun zamandır yedekleme yapmıyormuş. kendim yedeklemek istedim. mobil veri ve wi-fi ile denedim ancak %97'ye geldikten sonra şu hatayı veriyor: "Ayarlarınızı yedeklemede bir sorun oluştu. daha sonra yeniden deneyin." yardımlarınızı bekliyorum. sorun daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. arattım ama bulamadım.
@papakudioflu @bulutsuzgece
benim başıma hiç gelmedi bir ihtimal önceki sıfırlamayı silip yeniden deniye bilirsin ancak o zaman tüm yedek silinir, birde bölgeyi değiştirip deneyin belki farkı olur oda olmadı soft reset atıp tekrar deneyin aklıma başka çözüm gelmiyor

Bay H

Bay H

Üye
Foursquare Swarm uygulamasının çok yakında geleceği belirtiliyor. Daha önce yapılan açıklamalarda da yaz sonlarına doğru gelebileceği belirtiliyordu.

narnia16

narnia16

Üye
Foursquare Swarm uygulamasının çok yakında geleceği belirtiliyor. Daha önce yapılan açıklamalarda da yaz sonlarına doğru gelebileceği belirtiliyordu.
Bu sefer inşallah sorunsuz ve eksiksiz bir uygulama yayınlarlar.

beats

beats

Üye
Rubino bu defa derin bir yaraya parmak basmış, çok geç olmadan Lumia 925'in halefi gelmeli diyor ve ekliyor:
  • 5" Full HD ekran (LCD ya da Amoled Göz Atma'yı vermeli),
  • Snapdragon 801 ya da 805 dört çekirdekli işlemci,
  • 16 ya da 20 MP Pureview kamera,
  • 32 GB dahili hafıza ya da 16 GB dahili hafıza ve microSD desteğiyle birlikte,
  • Qi kablosuz şarj,
  • İnceliği sağlayın.
Diyerek sanırım artık o da sıkılmış olacak ki, Lumia 935 olabilecek cihaz için öneride bulunmuş. Bu defa bir çok kullanıcının istediği ama bir türlü tam olarak gelemeyen cihazdan bahsetmiş.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt