İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar yaptığım uygulamalar destek bekliyorum.

Müzik Kutusu

Marvel App

Galatasaray Futbol Takımı

Yorumlarınızı ve değerlendirmenizi bekliyorum. Galatasaraya takılmayın Fenerbahçe ve Beşiktaş içinde hazırlıklar sürüyor.

Uygulamaaaaa

Başarılar diliyorum, elinize sağlık.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Telefonun güç butonuna bas.Zaman geçtikçe onun hızına alışacaksın.Mağazada biçok uygulama var.En iyi uygulamalar benim en çok sevdiğim here maps,here drive ve mix radio.Telefonda kurulu geliyor.Hepsini bi güncelle.kullanıma hazır olsun :)

serinaga

serinaga

Üye
Öncelikle hayırlı olsun, zaten telefonu almışsınız tereddüt edecek bir durum yok, takın sim kartınızı ve tadını çıkarmaya bakın, zamanla ve kullanarak öğreneceksiniz bir çok şeyi, kullanmadan hiç bir şey öğrenemezsiniz, iyi günlerde kullanın ...

Geçmişten Gönderildi ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft'tan gönderilmesi kararlaştırılan 18000 personel içinde, geçenlerde videosunu paylaştığımız şişman arkadaşımız Jerry de var. Hatırlarsanız katıldığı bir yayında "inanılmaz bir şey geliyor, bekleyin" diye kullanıcıları heyecanlandıran bir yorumda bulunmuş ve herkes McLaren'i işaret ettiğini düşünmüştü.

Ancak son gelen haberlerden görüldüğü üzere, McLaren prototipi ile birlikte Jerry'nin Microsoft macerası da sona ermiş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft'tan gönderilmesi kararlaştırılan 18000 personel içinde, geçenlerde videosunu paylaştığımız şişman arkadaşımız Jerry de var. Hatırlarsanız katıldığı bir yayında "inanılmaz bir şey geliyor, bekleyin" diye kullanıcıları heyecanlandıran bir yorumda bulunmuş ve herkes McLaren'i işaret ettiğini düşünmüştü.

Ancak son gelen haberlerden görüldüğü üzere, McLaren prototipi ile birlikte Jerry'nin Microsoft macerası da sona ermiş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tom sonunda yakalamış desene abi. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kardeşim sim kartını micro sim olarak çıkartıp yada kestirip telefonunuza takıp elinizdeki canavarın keyfini çıkarın bence. Bozulur diye asla korkma andro cihazlar gibi kasma donma sorunu yok. Sadece uygun bir kılıf almanızı tavsiye ederim.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşı düzelteyim küçücük bir hatası var nano sim olacak :) alırken Nokia size kılıf vermiş olması lazım, o çok kullanışlı ve şık bir kılıf. Yeter ve de artar. Windows Phone aleminin en akıcı telefonunu almışsınız hayırlı olsun. Bu konu veya dm üzerinden her zaman yardıma hazırım :)

kartal-78

Üye
Hayırlı olsun güzel bir cihaz almışsın

luckysleven

luckysleven

Üye
Bence kisa zaman sonra sahibindende yerini alir bu telefon : ) neden diye sorarsaniz ikinci el wplerin neredeyse yarisi heves kurbani . Ama umarim keyifle kullanirsin

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hayırlı olsun güzel bir cihaz zaman zaman bende kullanıyorum prognoza var hava durumu pil diye bir uygulama var bende Bing Translator .MHRS vs vs var aslında uygulama senin zevkin ve alakalı olduğun şeyler ama harika bir cihaz almışsın

Bay H

Bay H

Üye
Selamun Aleykum
Arkadaşlar uzun süredir dokunmatik telefon araştırıyordum en sonunda Lumia1520'de karar kıldım ve geçen gün satın aldım. Fakat inanır mısınız? İçine daha hattımı takmadım halen E72 kullanıyorum. Sizden ricam bu telefon hakkında bana bir miktar bilgi verin bununla yapabileceklerim nelerdir? Mutlaka olması gereken uygulamalar v.s önerilerinizi bekliyorum. Okadar para verdim kullanayım şunu.

Öncelikle yeni telefonunuz hayırlı olsun. Uygulamalar ve oyunlar ile ilgili arkadaşlarımız beğendiklerini aşağıdaki konu altında paylaşmaktalar oraya göz atmanızı tavsiye ederim.

Tavsiye - Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar - MaxiCep

kartal-78

Üye
İ920 ye wp 8.1 güncelleme ne zaman gelir birde wp 8.1 betayı kaldırmak gerekiyormu yardım ederseniz teşekkurler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İ920 ye wp 8.1 güncelleme ne zaman gelir birde wp 8.1 betayı kaldırmak gerekiyormu yardım ederseniz teşekkurler

Bir şeyi kaldırmanıza gerek yok.
Gelen güncellemeleri beta kullanıcıları da yükleyebilecek.
Zaten aralarında çok bir fark yok.

Berkkk2375

Üye
Bir şeyi kaldırmanıza gerek yok.
Gelen güncellemeleri beta kullanıcıları da yükleyebilecek.
Zaten aralarında çok bir fark yok.

Screen shot gibi ekran videosu almamızı sağlayan bir uygulamada olacakmı

Uygulamaaaaa

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Screen shot gibi ekran videosu almamızı sağlayan bir uygulamada olacakmı

Uygulamaaaaa

Şu an için yok.
Ama öyle bir imkan gelecekti diye hatırlıyorum geliştiricilere.
Çeşitli uygulamalarda video görüntüsü kaydedilebilecek.

bersan47

bersan47

Üye
Anlayan arkadaşlar aveadan nokia lumia 525 aldım telefon açılışında nokia yazisi çıkıyor sonra avea logosu avea logosunu istemiyorum bunu kaldırmanın bir yolu yok mu

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Anlayan arkadaşlar aveadan nokia lumia 525 aldım telefon açılışında nokia yazisi çıkıyor sonra avea logosu avea logosunu istemiyorum bunu kaldırmanın bir yolu yok mu

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler

Aveadan almışsın avea logosunu istemiyorsun. Global rom yuklemen gerek. Sorun çıkarmı çıkmazmı bilemem.

neyle gönderildiyse gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
ya arkadaşlar bıktım artık (wpden değil tabikide) şöyle sevilen oyunların minecraft , nss , pou gibi oyunlar wp ye hiç çıkmayacakmı?
ÖZELLİKLE: Candy crush saga çıkmayacakmı kesin olarak @bulutsuzgece

dakamon

dakamon

Üye
Bu Nokia camera yine videomun içine etti lanet olsun Nokia sana ya bide hep bozuk çekmiş

Tost Makinası ile gönderildi.

Üst Alt