luckysleven
Üye
tatile çıkmadan önce DC-16 şarj ünitesini de almış bulunmaktayım. malum gün ortası 820min beni yarı yolda bırakacağından şüphem yok, bu da destek olsun ona![]()
Hocam kaca aldin nereden aldin ?
tatile çıkmadan önce DC-16 şarj ünitesini de almış bulunmaktayım. malum gün ortası 820min beni yarı yolda bırakacağından şüphem yok, bu da destek olsun ona![]()
valla Ümraniye/Meydan Mediamarkt'dan aldım 50₺ye aldım içime de oturmadı değil, geçen aylarda 40₺ idi almamıştım şimdi lazım olacak diye gittim geçen zaman içinde ineceğine zamlanmışHocam kaca aldin nereden aldin ?

Arkadaşlar bu win8 de ram temizleme işlemi nasıl oluyor , yada arka planda hangi programlar çalışıyor onları nasıl kapatabiliyoruz ve nerden görebiliyoruz?Konum : Kapalı olacak (lazım olduğu zaman açın)Merhaba arkadaşlar.1 yıldır 920 kullanıyorum. İnternet ile alakalı bir şey yaptığımda telefon çok ısınıyor ve şarjı su gibi gidiyor. Bunu onlemenin yolu var mı?
Wp8.0 da geri tuşuna basılı tut. Ekran ufalacak. Açık oyun , program varsa X ile kapatabilirsiniz.Herkese iyi günler.Kötü bir android deneyimimden sonra dün lumia 1320 aldım , yalnız daha önceden pcde bile olsa hiç win8 kullanmadığımdan biraz zorluk çekiyorumArkadaşlar bu win8 de ram temizleme işlemi nasıl oluyor , yada arka planda hangi programlar çalışıyor onları nasıl kapatabiliyoruz ve nerden görebiliyoruz?
Herkese iyi günler.Kötü bir android deneyimimden sonra dün lumia 1320 aldım , yalnız daha önceden pcde bile olsa hiç win8 kullanmadığımdan biraz zorluk çekiyorumArkadaşlar bu win8 de ram temizleme işlemi nasıl oluyor , yada arka planda hangi programlar çalışıyor onları nasıl kapatabiliyoruz ve nerden görebiliyoruz?
Düzelteyim: Windows Phone 8 de bildirimlere ancak uygulama içinden izin veriliyorsa ulaşabilirsin. Bildirimler + Eylemler bölümü 8.1 ile gelecek bir özellikKonum : Kapalı olacak (lazım olduğu zaman açın)
Bluetooth ve Nfc : Kapalı olacak.
Şebeke: 2G olacak (3G tam şarj düşmanıdır)
Ekran parlaklığı : Orta yada düşük seviyeye ayarlanacak.
Arka plan görevlerini komple engellenecek.
Bir de batarya kalibrasyonu yapınız. Halen devam ediyor ise yeni pil taktırın.
Wp8.0 da geri tuşuna basılı tut. Ekran ufalacak. Açık oyun , program varsa X ile kapatabilirsiniz.
Arka plan uygulamaları kapamak içinde Menü> Ayarlar> Bildirimler + Eylemler menüsü altında ilgili uygulamaları tıklayın bildirimleri kapatabilirsiniz.
Daha yeni aldıysanız telefonu batarya kendini toparlar bir kaç şarja. Batarya için kalibrasyon konusunu aratırsanız bulabilirsiniz. Kalibrasyon da toparlar eğer memnun değilseniz.Anladım , peki arkadaşlar bana hala 8.1 güncellemesi gelmedi bu konuda yapabileceğim bir şey varmı.
Ve birde telefonum dün gece 12 de fu ll %100 şarjdı sabaha kadar hiç kurcalamadım 10 15 dk 3g açtım , sabah 7 den bu zamana kadar wifi açık 1 saatlik bir dizi izledim , + kurcalamalar falanda var bişeylr indirip yüklüyorum yeni olduğundan şarj şuan %49 gösteriyor normalmidir.
Ram temizleme androide lazim olur ancak biz unuttuk onlari : )
Anladım , peki arkadaşlar bana hala 8.1 güncellemesi gelmedi bu konuda yapabileceğim bir şey varmı.
Ve birde telefonum dün gece 12 de fu ll %100 şarjdı sabaha kadar hiç kurcalamadım 10 15 dk 3g açtım , sabah 7 den bu zamana kadar wifi açık 1 saatlik bir dizi izledim , + kurcalamalar falanda var bişeylr indirip yüklüyorum yeni olduğundan şarj şuan %49 gösteriyor normalmidir.

teşekkürler seninde bayramın kutlu olsunTüm Windows Phone ailesinin bayramı kutlu olsun

lumiada 635 diye bir cihazdamı ne zaman çıktı bu yaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu![]()