İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
tatile çıkmadan önce DC-16 şarj ünitesini de almış bulunmaktayım. malum gün ortası 820min beni yarı yolda bırakacağından şüphem yok, bu da destek olsun ona :)

Hocam kaca aldin nereden aldin ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hocam kaca aldin nereden aldin ?
valla Ümraniye/Meydan Mediamarkt'dan aldım 50₺ye aldım içime de oturmadı değil, geçen aylarda 40₺ idi almamıştım şimdi lazım olacak diye gittim geçen zaman içinde ineceğine zamlanmış :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Dolby kulaklık özelliği ne işe yarıyor?

El arabasıyla gönderildi.

Orhun_1907fb

Üye
Herkese iyi günler.Kötü bir android deneyimimden sonra dün lumia 1320 aldım , yalnız daha önceden pcde bile olsa hiç win8 kullanmadığımdan biraz zorluk çekiyorum :) Arkadaşlar bu win8 de ram temizleme işlemi nasıl oluyor , yada arka planda hangi programlar çalışıyor onları nasıl kapatabiliyoruz ve nerden görebiliyoruz?

efege

Üye
Merhaba arkadaşlar.1 yıldır 920 kullanıyorum. İnternet ile alakalı bir şey yaptığımda telefon çok ısınıyor ve şarjı su gibi gidiyor. Bunu onlemenin yolu var mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Merhaba arkadaşlar.1 yıldır 920 kullanıyorum. İnternet ile alakalı bir şey yaptığımda telefon çok ısınıyor ve şarjı su gibi gidiyor. Bunu onlemenin yolu var mı?
Bluetooth ve Nfc : Kapalı olacak.
Şebeke: 2G olacak (3G tam şarj düşmanıdır)
Ekran parlaklığı : Orta yada düşük seviyeye ayarlanacak.
Arka plan görevlerini komple engellenecek.
Bir de batarya kalibrasyonu yapınız. Halen devam ediyor ise yeni pil taktırın.
Herkese iyi günler.Kötü bir android deneyimimden sonra dün lumia 1320 aldım , yalnız daha önceden pcde bile olsa hiç win8 kullanmadığımdan biraz zorluk çekiyorum :) Arkadaşlar bu win8 de ram temizleme işlemi nasıl oluyor , yada arka planda hangi programlar çalışıyor onları nasıl kapatabiliyoruz ve nerden görebiliyoruz?
Wp8.0 da geri tuşuna basılı tut. Ekran ufalacak. Açık oyun , program varsa X ile kapatabilirsiniz.

Arka plan uygulamaları kapamak içinde Menü> Ayarlar> Bildirimler + Eylemler menüsü altında ilgili uygulamaları tıklayın bildirimleri kapatabilirsiniz.

luckysleven

luckysleven

Üye

Ram temizleme androide lazim olur ancak biz unuttuk onlari : )

• Beğen
Tepkiler: skynet, Aybin.Kilic ve YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Biraz önceki kimdi.herkesi ekliyorum falan.
920 kullanıcılar kulübü ne işti

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Orhun_1907fb

Üye
Anladım , peki arkadaşlar bana hala 8.1 güncellemesi gelmedi bu konuda yapabileceğim bir şey varmı.

Ve birde telefonum dün gece 12 de full %100 şarjdı sabaha kadar hiç kurcalamadım 10 15 dk 3g açtım , sabah 7 den bu zamana kadar wifi açık 1 saatlik bir dizi izledim , + kurcalamalar falanda var bişeylr indirip yüklüyorum yeni olduğundan şarj şuan %49 gösteriyor normalmidir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
LG'nin yaptığı gibi klavyenin yükseklik ayarını elle değiştirebilsek Harika olurdu. Mesela klavyenin üst kısmından parmakla aşağı doğru kaydırarak klavyeyi esnetmek suretiyle daha az yer kaplayan bir klavyeye sahip olabiliriz. Bence klavye gereksiz uzun ve mesaja ayrılan alan çok az. @papakudioflu @bulutsuzgece

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve YkPkY
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bluetooth ve Nfc : Kapalı olacak.
Şebeke: 2G olacak (3G tam şarj düşmanıdır)
Ekran parlaklığı : Orta yada düşük seviyeye ayarlanacak.
Arka plan görevlerini komple engellenecek.
Bir de batarya kalibrasyonu yapınız. Halen devam ediyor ise yeni pil taktırın.
Wp8.0 da geri tuşuna basılı tut. Ekran ufalacak. Açık oyun , program varsa X ile kapatabilirsiniz.

Arka plan uygulamaları kapamak içinde Menü> Ayarlar> Bildirimler + Eylemler menüsü altında ilgili uygulamaları tıklayın bildirimleri kapatabilirsiniz.
Düzelteyim: Windows Phone 8 de bildirimlere ancak uygulama içinden izin veriliyorsa ulaşabilirsin. Bildirimler + Eylemler bölümü 8.1 ile gelecek bir özellik :)
Anladım , peki arkadaşlar bana hala 8.1 güncellemesi gelmedi bu konuda yapabileceğim bir şey varmı.

Ve birde telefonum dün gece 12 de fu ll %100 şarjdı sabaha kadar hiç kurcalamadım 10 15 dk 3g açtım , sabah 7 den bu zamana kadar wifi açık 1 saatlik bir dizi izledim , + kurcalamalar falanda var bişeylr indirip yüklüyorum yeni olduğundan şarj şuan %49 gösteriyor normalmidir.
Daha yeni aldıysanız telefonu batarya kendini toparlar bir kaç şarja. Batarya için kalibrasyon konusunu aratırsanız bulabilirsiniz. Kalibrasyon da toparlar eğer memnun değilseniz.

Invoke

Invoke

Üye
Ram temizleme androide lazim olur ancak biz unuttuk onlari : )

Ram temizleme androide lazım olmaz.

Ve birde telefonum dün gece 12 de fu ll %100 şarjdı sabaha kadar hiç kurcalamadım 10 15 dk 3g açtım , sabah 7 den bu zamana kadar wifi açık 1 saatlik bir dizi izledim , + kurcalamalar falanda var bişeylr indirip yüklüyorum yeni olduğundan şarj şuan %49 gösteriyor normalmidir.

Batarya normaldir, ekran parlaklığı vs etkiler tabi.
8.1 gelecek, biz de bekliyoruz. :D

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

@papakudioflu :haha:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Nokia 635 ile cortana show yapmış.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Farkında mısınız 3 - 4 gündür uygulama güncellemeleri baya yavaşladı hatta durdu.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Tüm Windows Phone ailesinin bayramı kutlu olsun :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, bulutsuzgece, YkPkY ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
Sağ ol, senin de. :D

Orhun_1907fb

Üye
Bugün ufak tefek 15 kadar güncelleme geldi bana.

Üst Alt