Windows Phone 8.1 Update 1 için Ağustos ortalarını işaret ediyorlar.
Özgür Abi senin bir tahminin acaba var mı
@bulutsuzgece

Yeniden geleceğe dönmem lazım
Arabası gelemedi bir türlü ama kaykayı geliyor abi, onu kullan.Yeniden geleceğe dönmem lazım

Arabası gelemedi bir türlü ama kaykayı geliyor abi, onu kullan.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Beyler 820, 920 ve 1320 arasında kaldım bi' yardım edin hele. Bi' de aşağı yukarı fiyatlarını da belirtirseniz sevinirim hadi öptüm bye ^^
Üstadım yanlışlıkla geçmişe yolculuk olmasın sakın, gelirsen ben geçmişte bir yerlerdeyimYeniden geleceğe dönmem lazım

aynen ya ben de tatile çıkmadan gelsin diye umuyordum hep ama sağlık olsun. bu arada tatilde Bozcaada'ya gelecek olan var mı?Hay ben bu windowsphone'un gelmişini geçmişini.Hapsetti beni yaaa. Zamandan soyutladı namussuz.
Cuma günü tatile çıkıyorum, şu resmi 8.1'li Cyan'ı Cumaya kadar verebilseydi...

memleket havasını ben Eylül'de alacağımMemleketimin temiz havasında fu ll dinlenmeye gidiyorum.Gerçek tatile.

Hocam bence o tarihlerde gelmesi imkansızdan daha imkansız. Bana kalırsa o tarihte anca Cyan verirler.Windows Phone 8.1 Update 1 için Ağustos ortalarını işaret ediyorlar.
Özgür Abi senin bir tahminin acaba var mı
@bulutsuzgece
Cyan güncellemesi sadece Lumia kullanıcılarını ilgilendiren bir durum. Buna bakarak güncellemenin o tarihte gelebilmesine imkansız demek yanlış bir görüş olacaktır.Hocam bence o tarihlerde gelmesi imkansızdan daha imkansız. Bana kalırsa o tarihte anca Cyan verirler.
Hay ben bu windowsphone'un gelmişini geçmişini.Hapsetti beni yaaa. Zamandan soyutladı namussuz.
Cuma günü tatile çıkıyorum, şu resmi 8.1'li Cyan'ı Cumaya kadar verebilseydi...

benim başıma hiç gelmedi bir ihtimal önceki sıfırlamayı silip yeniden deniye bilirsin ancak o zaman tüm yedek silinir, birde bölgeyi değiştirip deneyin belki farkı olur oda olmadı soft reset atıp tekrar deneyin aklıma başka çözüm gelmiyorArkadaşlar, Lumia 920'mde WP 8.1 Preview for Developers kullanıyorum. Bugün cihazın hafızasındaki tüm verileri bilgisayara taşıdım. hafızada hiçbirşey kalmamasına rağmen 9 GB dolu gösteriyor. Ben de hazır verileri kopyalamışken telefonu formatlayayım dedim. Uygulama ve ayarları yedeklemek istedim ancak Yedekleme kısmına girdiğimde şok oldum. "Son yedekleme: yaklaşık bir ay önce" yazıyor. yani cihaz uzun zamandır yedekleme yapmıyormuş. kendim yedeklemek istedim. mobil veri ve wi-fi ile denedim ancak %97'ye geldikten sonra şu hatayı veriyor: "Ayarlarınızı yedeklemede bir sorun oluştu. daha sonra yeniden deneyin." yardımlarınızı bekliyorum. sorun daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. arattım ama bulamadım.
@papakudioflu @bulutsuzgece
Bu sefer inşallah sorunsuz ve eksiksiz bir uygulama yayınlarlar.Foursquare Swarm uygulamasının çok yakında geleceği belirtiliyor. Daha önce yapılan açıklamalarda da yaz sonlarına doğru gelebileceği belirtiliyordu.