Galaxy S4 i9500 4.4.2 Root

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar root uygulamasını yükledim.Süpersuda yüklendi fakat şöyle bir hata veriyor. ''Eger siiteminiz Android 4.3.e yükseltiyseniz,cihazınızı manuel olarak root lamalısınız gerekmektedir.'' şeklinde hata alıyorum.Silinen albümlerim için rootlama gerekiyormuş.Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

Telefon ayarlar bölümünde android sürümü 4.4.2 gözükmektedir.
Cihazıniz i9500 ise

yukardaki linkteki dosyayı odinden tekrar kurun büyük ihtimalle 4.3 root dosyasini 4.4.2ye flasladiniz

grknglc

Üye
Cihazıniz i9500 ise

yukardaki linkteki dosyayı odinden tekrar kurun büyük ihtimalle 4.3 root dosyasini 4.4.2ye flasladiniz

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.supersu şuan açılmaktadır. Silinen resimleri alma işlemi için önerebileceğiniz bir yöntem varmıdır? bırkac program buldum fakat pc den telefonu gormuyor.
kusura bakmayın zahmet veriyoruz izlere.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.supersu şuan açılmaktadır. Silinen resimleri alma işlemi için önerebileceğiniz bir yöntem varmıdır? bırkac program buldum fakat pc den telefonu gormuyor.
kusura bakmayın zahmet veriyoruz izlere.
diskdigger undelete programına bir göz atabilirsiniz. google play store da mevcut

masacre4588

Üye
mobil odin ile rootlanirmi

eren3546

eren3546

Üye
sagolasın sayende teli rotladım şuan s4 ucak gibi oldu ..

heathrow

heathrow

Üye
Kararlılık güncellemesi gelmişti 4.4.2 için.

Buradaki root dosyası eski sanırım.

Son güncelleme için root dosyası var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: palpolisi

sefacvdr

Üye
cümleten s.a 4-5 ay önce migrosdan s4 ı9500 aldım 15 gün önce telefondan sebeke gitti garntiye yolladım uygunsuz yazılım yuklemişsiniz diye telefonu garanti dişi bıraktılar ama telefona hiç ellenmedı sımdı telefoncuya verdım yapılmasıda çok zor dedı telefonu rootlasak imeil sorunu duzelırmı yada telefoncunun yapması kolaylaşır mı yada nasıl kullanabilirim bu telefonu daha sıfır telefon

heathrow

heathrow

Üye
cümleten s.a 4-5 ay önce migrosdan s4 ı9500 aldım 15 gün önce telefondan sebeke gitti garntiye yolladım uygunsuz yazılım yuklemişsiniz diye telefonu garanti dişi bıraktılar ama telefona hiç ellenmedı sımdı telefoncuya verdım yapılmasıda çok zor dedı telefonu rootlasak imeil sorunu duzelırmı yada telefoncunun yapması kolaylaşır mı yada nasıl kullanabilirim bu telefonu daha sıfır telefon
Son güncel romu yükleyin, son yazılım yani. Sammobile.com'dan indirebilirsiniz. Yazılım ile oynamadığına emin misin?

takersa123

Üye
Abiler o menüdeki saati nasil yapiyoruz widgeti yani hava durumudur nedir, dönerseniz sevinirim :)

palpolisi

palpolisi

Üye
4.4.2 romunu paylaşmıştım şimdi ise root yapmayı göstereceğim

İŞLEMLER İ9500 4.4.2 İÇİNDİR !!

1- root dosyasını indirin ve boş bi klasöre çıkartın içindekileri
2-cihazınızı download modda açın (seskısma+homebutton+powerbutton)
3-1.adımda vermiş olduğum root dosyasının içindeki ''Odin v3.07'' yi açın
4-cihazı usb ile bağlayın ve odinde PDA kısmına 1.adımda klasöre çıkarttığınız dosyasını koyun
6-starta basın ve bekleyin reset yazısını görünce telefonunuzu çekebilirsiniz telefonunuz birkaç saniye içinde açılacaktır. Root yüklenmiştir

------------------------------TÜRKÇE VİDEO ANLATIM-------------------------------
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Knoxu devre dışı bırakmak isteyenler Titanium Backup Pro uygulaması ile knox ve bileşenlerini sistemden temizleyebilirler :oke:
hacı onca nokia telefona hack yaptık cube tableti root ladık s4 root olmuyo bi türlü indirdim yaptım olmadı succeed 0/ failed 0 yazıyo niye olmuyo ya ps3 kolu takmak için root yapmam lazım

takersa123

Üye
tamam teşekkür ettim

asdxasas

Üye
tşk

Son düzenleme:
murro_16

murro_16

Üye
root işini bir türlü çözemedim o yüzden de korkuyorum denemeye . video da açılmıyor bu arada .

palpolisi

palpolisi

Üye
S4 root yapabilen varmı arkadaşlar

murro_16

murro_16

Üye
Rootladım ve cm11 kurdum s4 e karnel falan kurmadımsadece gapps kurdum amakamerada falan bazen hata alıyorum ve diyanetin kuran uygulamasında da hata alıyorum dosyalar inmiyor diyor napsam bilemedim. Stock rom kurmaya da korkuyorum tel. Suudi Türk romunu kursam sorun olur fln die ve imei gider falan die

palpolisi

palpolisi

Üye
murro 16 nasıl rootladın.cm 11 den karnel den anlamam

murro_16

murro_16

Üye
murro 16 nasıl rootladın.cm 11 den karnel den anlamam
hocam root dosyasını odinde seçtim download modda s4ü açıp odin görünce de starta bastım rootlandı . ama pişman oldum hergün ayrı bi sorun cm11 de

palpolisi

palpolisi

Üye
cm 11 neyin nesi ya normal root yokmu

sineld

Üye
Teşekkürler, belittiklerinizi yaparak, cihazımı başarılı bir şekilde root'ladım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt