İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bun

bundan 3-4 gün önce wındıws 8.1 betasını yuklemıstım guncellemenın gelmemesı ondan kayanaklanblır mı aca guncellemeleri kontrol ettim bir sey yoktelefonunuz güncel diyo
bitlocker hatası ne oluyorkı

Cyan guncellemesini yükleyenlerde nadiren oluşan hata

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
belki WP 8.1 beta yükledim diyemi cyan gelmedi acaba

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
yani krsın gelecek demi
Alakası yok

neyle gönderildiyse gönderildi.
tamam kardesım inşallah gelir teşekkürler. Genearkadaşlar bi sorum olacaktı sımdı bnde beta 8.1 yukluydu bn biraz önce fabrıka ayarı yaptım telli açtıgımda internete baglanmıyo şimdi nden acaba

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
beyler elimde 520 var bi abimin yazlım olarak amber de kalmış Black ardından 8.1 e yukseltecem ama yuklemek için hazırlanıyor %100 de kaldı öyle ne yapmalıyım

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ne zamandır bölge abd de kullanıyordum telefonu. Bir Türkiye yapayım dedim Nokia Camera, Twitter açılmıyor :D video hala arada bir atıyor :D

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ne zamandır bölge abd de kullanıyordum telefonu. Bir Türkiye yapayım dedim Nokia Camera, Twitter açılmıyor :D video hala arada bir atıyor :D

bende çok oluyordu önceden bazı programlar abd de bazısı ise tr de açılıyordu format attıktan sonra çözülümüştü ancak bölgeyi tekrar geri değiştirirseniz sorun çözülür

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
bende çok oluyordu önceden bazı programlar abd de bazısı ise tr de açılıyordu format attıktan sonra çözülümüştü ancak bölgeyi tekrar geri değiştirirseniz sorun çözülür
peki bölge seçi nerde yapıyoruz

osmanmert94

osmanmert94

Üye

Bende de TR deyken oluyordu. Bir hard format attım düzeldi. Şimdi akıyor..

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bende de TR deyken oluyordu. Bir hard format attım düzeldi. Şimdi akıyor..

Sıkıntı yok Abd kullanırız, hard formata giremem, bilgiler, uygulamalar falan upload uzun sürer uğraşamam :D

carew89

carew89

Üye
watsapa yeni eklenen numaralar çok geç geliyor. andoidte ise eklendiği anda çıkıyor whatsapp kişilerinde. nedeni nedir arkadaslar.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
telefonlar ayarlarından genel bölge ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor şuan sizde 8.0 mı 8.1 betamı var

8.1 beta yuklu .bide başka Bi sorum olacak şimdi bnde 925 lumia war bu beta yuklu yazılım guncellemesıne baktıgım zaman Chan guncellemesi hala gelmemiş acaba neden sence betadan mı yoksa ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
8.1 beta yuklu .bide başka Bi sorum olacak şimdi bnde 925 lumia war bu beta yuklu yazılım guncellemesıne baktıgım zaman Chan guncellemesi hala gelmemiş acaba neden sence betadan mı yoksa ?
beta olupta alanlar var, sizin bölge tr de iken gelmiş olması lazım eğer bir sorun çıktı ise priew programı tekrar girip açık olduğunu daha sonra güncellemeyi tekrar kontrol edin ve şuan sizde eksta bilgiler kısmında ne yazıyor

Üst Alt