Oo mert reiz seni buralarda gormek ne guzel"Uyarı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızya erişilemiyor."
![]()

Simdi de bana geldi o belasen nasil calistin bolumun neydi puan nasil geldi bi anlatsana
![]()
Sayisaldim. 
teşekkürler atakanİsa abi hakketti diğerlerini bilmiyorum(asigasi)
Bahadır abiyi söylemeye gerek yok sonuna kadar ayın üyesi olmayı hakketti(Bahadır_fb)
seni de ayın üyesi olarak görürüz inşallah
benimle derdi olan imalı değil de direk bana söylemesini tercih ederim 
4 sene önce modluk yapıyordum güzel günlerdi başka bi forumdateşekkürler atakanseni de ayın üyesi olarak görürüz inşallah
![]()
bu arada kusura bakma nickinde s yi unutmuşum 
sağlık olsun4 sene önce modluk yapıyordum güzel günlerdi başka bi forumdabu arada kusura bakma nickinde s yi unutmuşum
![]()

eskiden böylemiydi hey gidi gunler heySon zamanlarda 2-3 mesaj yazanlar yönetici ya da ayın üyesi oluveriyor.![]()

Abi sana demedim. Anlamasi gereken anlar zaten seni biliyoruz.teşekkürler atakanseni de ayın üyesi olarak görürüz inşallah
![]()

40000 cok da kotu degil hayirlisi olsun ama ciddi anlamda cevaplarsan sevinirim@Türe mesela 11den 12ye gectigin yaz nasil calistin kac soru cozdun ??
bende sana birşey demedimAbi sana demedim. Anlamasi gereken anlar zaten seni biliyoruz.![]()
genel olarak yazdım
zaten mesajda da smiley ler var