Ne Garip Değil Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ne Garip Değil Mi
Son zamanlarda 2-3 mesaj yazanlar yönetici ya da ayın üyesi oluveriyor. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı ve Kingmortall

-Emre

-Emre

Üye
Olabilir :hmmm ama adamlar mesaj kasiyor ayin uyesi olmak icin. Bi de nerdesin sen gormuyoruz uzun zamandir :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Malum LYS belasi vardi basimizda. :) Cok sukur kurtulduk artik buralardayiz. :good:

Revengeful

Emekli Yönetici
"Uyarı: ya erişilemiyor."

:ehe

-Emre

-Emre

Üye
Simdi de bana geldi o bela :( sen nasil calistin bolumun neydi puan nasil geldi bi anlatsana :ehe

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Simdi de bana geldi o bela :( sen nasil calistin bolumun neydi puan nasil geldi bi anlatsana :ehe

Kalemle calistim sana da tavsiye ederim :ehe Sayisaldim.
Siralamam 40.000 biraz bekledigimden kotu ama idare eder :cool

MaxipmaN

Üye
İsa abi hakketti diğerlerini bilmiyorum(asigsasi)
Bahadır abiyi söylemeye gerek yok sonuna kadar ayın üyesi olmayı hakketti(Bahadır_fb)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
-Emre

-Emre

Üye
40000 cok da kotu degil hayirlisi olsun ama ciddi anlamda cevaplarsan sevinirim :) @Türe mesela 11den 12ye gectigin yaz nasil calistin kac soru cozdun ??

Son düzenleme:
asigsasi

asigsasi

Üye
İsa abi hakketti diğerlerini bilmiyorum(asigasi)
Bahadır abiyi söylemeye gerek yok sonuna kadar ayın üyesi olmayı hakketti(Bahadır_fb)
teşekkürler atakan :) seni de ayın üyesi olarak görürüz inşallah :) benimle derdi olan imalı değil de direk bana söylemesini tercih ederim :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
teşekkürler atakan :) seni de ayın üyesi olarak görürüz inşallah :) benimle derdi olan imalı değil de direk bana söylemesini tercih ederim :)
4 sene önce modluk yapıyordum güzel günlerdi başka bi forumda :D bu arada kusura bakma nickinde s yi unutmuşum :D

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
bu malumatını üst takıma da aktarsak :ehe @EroL

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
:hmmm

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Mesaj sayısına göre yetki verilmiyor zaten :hmmm

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Abi sana demedim. Anlamasi gereken anlar zaten seni biliyoruz. :good:

• Beğen
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
40000 cok da kotu degil hayirlisi olsun ama ciddi anlamda cevaplarsan sevinirim :) @Türe mesela 11den 12ye gectigin yaz nasil calistin kac soru cozdun ??

Cok calismadim. 1 ay falan baktim sonra tatil yaptim. Ama sana tavsiyem lys saglam olsun ygs yi de en kotu 40-50 yap lys saglam ise zaten rahatlikla cekersin. Ygs ne guvenme. Bizim arkadaslar 5 binden 20 bine dustuler lys de.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
doctorrr

doctorrr

Üye
İsa abi mod olmuş hayırlı olsun hocam

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt