TTNET ten Turknet e geçeyim mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yukarıda belirttiğim gibi. Download yaparken max. 150kb a kadar çıkabiliyorum.

Anladım 1 Mgbt'e Tekabül Ediyor İnternetinin Hızını Paran Varsa Hızlandırt 5 Mgbt Olabilir Mesela

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Şuan şahsen ttnet kullanıyorum ve çok memnunum tabi indirme kotam doldu malasef :( Ve fatura ödenene kadar indirme hızım 0,400 kb,s ama normalde her zaman 900 kb ve üstü ama 1 mb ı aşmadı hiç ;)

TTNET alt yapısı en hızlı internet şirketi

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Pek Birşey Yok Aslında Sitesine Gir Bir Bak Sen Tahütlümü Almıştınki ?
Artık girip sormaya gerek kalmadı. Dsmartı aradım ve internetine abone oldum. Çarşamba günü modem getirilip takılacakmış.

Eğer beğenmezsem 14 gün içerisin de cayma hakkım varmış.

Hız arttıramıyorum çünkü ttneti aradığım da bana 1megabitten daha fazla hız veremiyoruz, aksi takdirde internetiniz de sürekli kopmalar meydana gelir dediler.
bi de ekstra para mı ödeyecewksin hocam yapma hesap sorun :D
Vazgeçtim zaten. Tarifemi dsmarta taşıttım .:)

ByKatre

ByKatre

Üye
Artık girip sormaya gerek kalmadı. Dsmartı aradım ve internetine abone oldum. Çarşamba günü modem getirilip takılacakmış.

Eğer beğenmezsem 14 gün içerisin de cayma hakkım varmış.

Hız arttıramıyorum çünkü ttneti aradığım da bana 1megabitten daha fazla hız veremiyoruz, aksi takdirde internetiniz de sürekli kopmalar meydana gelir dediler.
Vazgeçtim zaten. Tarifemi dsmarta taşıttım .:)
öyle mi dediler dsmart kimin altyapısını kullanıyor ;)

King_ata

King_ata

Üye
Siz şehirde mi ikamet etmektesiniz yoksa kasaba, köy, yayla gibi yerlerde mi ? Ben yaylada ikamet etmekteyim. Türksatın alt yapısı varmıdır buralara yoksa ttnetin alt yapısınımı kullanıyor acaba .. Eğer ttnetin alt yapısını kullanıyorsa hiz aynı olur bence
tüm diğer firmalar tt net altyapısı kullanmaktadır:) bildiğim kadarıyla

Takipçi Satın Al

Üst Alt