TTNET ten Turknet e geçeyim mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
TTNET ten Turknet e geçeyim mi ?
4 aydır TTNET kullanıyorum. ilk iki ay download hızım saniyede 800 kb a kadar ulaşıyordu. 2.aydan sonra max. saniyede 150 kb a kadar çıkabiliyor internetim. Her ne kadar müşteri hizmetlerini aradımsa da bir türlü bu sorunu halledemedim

Geçen Türknet diye bir firma aradı. Kampanyası cazip geldi. Ama kararsızım. Sizce geçip denemeye değer mi ? Sınırsız internet+telefon 59,90 liraya.. Ben ttnete 70 lira ödüyorum ve memnun değilim..

Türkneti hiç duymadım, internette araştırdım. Memnun kullanıcıları olduğu halde memnun olmayan kullanıcıları da var.. Kararsızım..

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
70 liraya 150kbps indirme hızı çok az

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve mehsevim
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Geç bence :oke:
Ttnetli olup tek sıkıntı çekmeyen tek benim galiba :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
0MG90

0MG90

Üye
150 kb indirme mi? :o
Kazıklanıyorsun dostum m.h. nasıl düzeltmiyor onu

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
150 kb indirme mi? :o
Kazıklanıyorsun dostum m.h. nasıl düzeltmiyor onu
M.h yi arayıp ayda 6-7 defa arıza kaydı bıraktım. Ama hala düzelmedi. Neden olarak Port değişikliği yazıyor arıza kaydının sonucunda ama ufacık bir portu 2 aydı nasıl takmıyorlar anlamıyorum.

Türknete geçsem mi diye biraz kararsızım

ByKatre

ByKatre

Üye
M.h yi arayıp ayda 6-7 defa arıza kaydı bıraktım. Ama hala düzelmedi. Neden olarak Port değişikliği yazıyor arıza kaydının sonucunda ama ufacık bir portu 2 aydı nasıl takmıyorlar anlamıyorum.

Türknete geçsem mi diye biraz kararsızım
banada port demişlerdi :sinir

mürteza16

mürteza16

Üye
Geç bence. :oke:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Doping Dediler İyi Puding Yediler :D
Ben Türksata Geçerdim

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
benimki ni bir düzeltemedi gittiler
Türksat nasıl peki ? hizmet kalitesi?

Ben 3 Ay Kadar Kullandım Hiçbir Sıkıntı Görmedim Sadece Verdikleri Modem Biraz Kötü Başka Modem Takınca Hiçbir Problem Olmaz Diye Düşünüyorum Bana Göre Kaliteli İnternet Satıyorlar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben 3 Ay Kadar Kullandım Hiçbir Sıkıntı Görmedim Sadece Verdikleri Modem Biraz Kötü Başka Modem Takınca Hiçbir Problem Olmaz Diye Düşünüyorum Bana Göre Kaliteli İnternet Satıyorlar
Siz şehirde mi ikamet etmektesiniz yoksa kasaba, köy, yayla gibi yerlerde mi ? Ben yaylada ikamet etmekteyim. Türksatın alt yapısı varmıdır buralara yoksa ttnetin alt yapısınımı kullanıyor acaba .. Eğer ttnetin alt yapısını kullanıyorsa hiz aynı olur bence

ByKatre

ByKatre

Üye
Siz şehirde mi ikamet etmektesiniz yoksa kasaba, köy, yayla gibi yerlerde mi ? Ben yaylada ikamet etmekteyim. Türksatın alt yapısı varmıdır buralara yoksa ttnetin alt yapısınımı kullanıyor acaba .. Eğer ttnetin alt yapısını kullanıyorsa hiz aynı olur bence
bizde köy yerindeyiz ssadece ttnet vaer sanırım ;)

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Şehirde İkamet Ediyorum Merkezde.
---
Türksat Uydunet Abone Merkezine Bir Danış Derim Danışmadan Kendine Hemen Bir Yol Çizme Bence

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve ByKatre
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben Şehirde İkamet Ediyorum Merkezde.
---
Türksat Uydunet Abone Merkezine Bir Danış Derim Danışmadan Kendine Hemen Bir Yol Çizme Bence
Aradım. bulunduğum yerde Türksatın altyapısı olmadığı için abone olamıyorum malesef.

Takipçi Satın Al

Üst Alt