Telefon Tavsiyesi Lumia kullanicilari bakarsa sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Lumia kullanicilari bakarsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar android tabanlı sistemden sıkılmış olmamdan dolayi wp ye geçmeyi düşünüyorum degisiklik olur benim için de suan elimde 1000 tl var 1 ay kadar daha beklersem bütçem 1,300 e çıkabilir. Oyun oynamam kolay kolay ama interneti çok kullanırım sosyal ağlar, forumlar vs birde fotoğraf çekmeyi seven birisiyim. Bana bunlara göre önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnterneti ve kamerayı çok kullanıyorsan ekranı en az 4,5 inç, kamerası orta veya üzeri kalitede, bataryası uzun ömürlü bir cihaz olmalı.

Özet: Lumia 920 (900TL), 925(16GB=1000TL, 32GB=1150TL) veya 1320 (900TL)'den birini almalısın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ysnkytp
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kamerayı seviyorsan ve bütçen 1300ü geçmeyecekse @bulutsuzgece arkadaşımıza L1320 hariç katılıyorum. Ancak biraz daha fazla bekleyebilirim diyorsan yeni çıkmak üzere olan cihazları da gör derim.

Dumanla gönderildi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
1320yi birgün kullanma fırsatım oldu hızı boyutu süper yalnız kamera facia

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
İnterneti ve kamerayı çok kullanıyorsan ekranı en az 4,5 inç, kamerası orta veya üzeri kalitede, bataryası uzun ömürlü bir cihaz olmalı.

Özet: Lumia 920 (900TL), 925(16GB=1000TL, 32GB=1150TL) veya 1320 (900TL)'den birini almalısın.
920 o kadar ucuzladı mı ya yarıya düşmüş resmen hocami

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
925 al derim

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Lumia 925 - 32GB" :anlas:

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve ysnkytp
RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
925 in 32 gb ini bulabilirsem iyi olur

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L925 32gb kesinlikle 16 alma sakın hafıza bir yerden sonra yetmiyor, şuan belki gözüne büyük gibi gelsede

• Beğen
RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
32 gb aramaya basliycam

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
925 32 gb almalısın kesinlikle memnun kalacaksın. :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt