yazıııık
--------------- Ekleme ---------------
sana da yazııııık
![]()

biliyormusun bende inanıyorum yani bir an inanasım geldi anlatamam![]()
inanası gelmiş 
yaşanan olaylara birazda dini değerlerimizle yaklaşırsak çıkış yolu muhakkak vardır ama dini değerlerimizi yok sayarak mantık üretmeye çalıştığımız vakit herşey bi yerde tıkanır kalır.
iyide sana atla diyen falan olmadı ki..benim intihar gibi bi düşüncem yok olamaz da cunku ben anneyım arkadaslar bazen buyumekte buyutmekte cok zor anlayan anlar benı anlamayanda gıt atlar der

pardon, yaş kaç??benim intihar gibi bi düşüncem yok olamaz da cunku ben anneyım arkadaslar bazen buyumekte buyutmekte cok zor anlayan anlar benı anlamayanda gıt atlar der

sen ben tabiki de yerizz.. ama onun nick inin sonuuna bak ..girls..Bayanların yaşı sorulmazBiz sorunca çanta yiyoruz ama
![]()

ben neden bu yazıyı görmedimarkadaslar hayat güzel bu kadar karamsar olmayın hayatın sadece olumsuz taraflarını görmeyin bize sunulan bu kadar seyin kıymetini bilip tadını çıkarın hayat herseye rağmen yasamaya değer acılarıyla sevinçleriyle herseyiyle arkadaslar gençsiniz simdiden böyle düşünüyosanız ohooo geleceğinizi düşünmek istemiyorum aile sorumluluğunu üstlendiğiniz zmn bugunlerinizi hatırlayıp neden diye kendinize çok soru sorup pişman olmadan önce bugunlerin tadını çıkarın ne biliyim herseyden zevk alın hayat felsefeniz yapılan hataların ardından üzülmek olmasın gelecekte bu hataları tekrarlamamak olsun dediklerimi unutmayın arkadas tavsiyesi![]()

atla diyen bendim fakat..walla..yaaa..şimdi etrafına bak.en yüksek hangi binayı görüyorsan çık.atla gitsin beee....![]()