neden hayat bu kadar acımasız???

Sponsorlu Bağlantılar

POWER

POWER

Üye
Yazık deme irem asıl bunu tadacaklara yazık...

ouSahin

ouSahin

Üye
yazıııık

--------------- Ekleme ---------------

sana da yazııııık
:ehe:ehe:ehe

asıl sana yazık gülme komşuna gelir başına sonra yazık yazık dersin:D

abicim işte acıma yetime... dememişler :D

iremm

iremm

Üye
ya bi saka yaptııım...

üfff inanmassanız inanmayın yaww ben inanıyorum

ouSahin

ouSahin

Üye
biliyormusun bende inanıyorum yani bir an inanasım geldi anlatamam :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
yaşanan olaylara birazda dini değerlerimizle yaklaşırsak çıkış yolu muhakkak vardır ama dini değerlerimizi yok sayarak mantık üretmeye çalıştığımız vakit herşey bi yerde tıkanır kalır.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayat ne yazık ki daima acımasız çok doğru..Ama inanın herşeyin bir çözüm yolu var..Ama sadece ölümün yok..Onun için hayatın güzelliklerini nasıl bir anda yaşıyorsak acılarınıda yaşamayı bilmeliyiz.Allah yardımcınız olsun..Dilediklerinizin gerceklesmesi dileklerimle.

mservank

mservank

Üye
yaşanan olaylara birazda dini değerlerimizle yaklaşırsak çıkış yolu muhakkak vardır ama dini değerlerimizi yok sayarak mantık üretmeye çalıştığımız vakit herşey bi yerde tıkanır kalır.

Çok haklısın Murat Abi .
Yaşamak istemiyorum çok yanlış bir düşünce .Böyle bir düşünceye sahip insan bence intiharı bile göze almıştır,dşünmüştür ,;ama unutmamak gerekir ki buradan bir an önce kurtulayım derken diğer tarafı da unutmamak gerekir.

CEREN

CEREN

Üye
benim intihar gibi bi düşüncem yok olamaz da cunku ben anneyım arkadaslar bazen buyumekte buyutmekte cok zor anlayan anlar benı anlamayanda gıt atlar der

canturgay

canturgay

Üye
dreamgirls

dreamgirls

Üye
benim intihar gibi bi düşüncem yok olamaz da cunku ben anneyım arkadaslar bazen buyumekte buyutmekte cok zor anlayan anlar benı anlamayanda gıt atlar der
pardon, yaş kaç??:islik

madem bi annesiniz, hayatın değerini de acımasızlığını da, bunlara nasıl gögüs gerilebileceğini de siz iyi bilirsiniz... bu umutsuzluk niye??

FerreT

FerreT

Üye
Bayanların yaşı sorulmaz:nono: Biz sorunca çanta yiyoruz ama :ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
e bende bi bayanım...:naughty:
ceyda__ceren bu konuda bana pm atabilirsin..:oke:
kafasına çanta yemek istemeyenler de uslu dursun:islik:ehe:ehe

kyoman

kyoman

Üye
Hayatın acımasız falan olduğu yok kadere inanıyorsanız ki inandığınızı umuyorum ; olanların hepsinin Allahtan geldiğine ve sizin de bunların karşıısnda sabredip şükretmeyi bilmeniz lazım. Benim düşüncem bu

canturgay

canturgay

Üye
niye bayan olmak şartmı bende bayaa. bi tecrübeliyim hayat yolunda..:)
zirâ matematik hocam demiştiki bana
' tecrübe= hayatta yenen kazıkların bileşkesidir..'
bende çok kazık yedim bende çooooooook tecrübeliyim'
bilgi verebilecek kadar..:oke:

Nazy

Nazy

Üye
arkadaslar hayat güzel bu kadar karamsar olmayın hayatın sadece olumsuz taraflarını görmeyin bize sunulan bu kadar seyin kıymetini bilip tadını çıkarın hayat herseye rağmen yasamaya değer acılarıyla sevinçleriyle herseyiyle arkadaslar gençsiniz simdiden böyle düşünüyosanız ohooo geleceğinizi düşünmek istemiyorum aile sorumluluğunu üstlendiğiniz zmn bugunlerinizi hatırlayıp neden diye kendinize çok soru sorup pişman olmadan önce bugunlerin tadını çıkarın ne biliyim herseyden zevk alın hayat felsefeniz yapılan hataların ardından üzülmek olmasın gelecekte bu hataları tekrarlamamak olsun dediklerimi unutmayın arkadas tavsiyesi :oke:
ben neden bu yazıyı görmedim:utan
kelimesi kelimesine katılıyorum:oke:

ukalgs

ukalgs

Üye
çok zorda onun için

CEREN

CEREN

Üye
bana atla dıen oldu okursa iyice gorurusun hayatım yaşımıda soranlar 23 yasındayım arasıra insanlar bunalım takılabılır insan yasamayınca anlayamaz tabı dedımya bazen büyümekte büyütmekte cok zor ama tek ümidim bebeğim o olmasaydı cok mutsuz olurdum.

canturgay

canturgay

Üye
walla..yaaa..şimdi etrafına bak.en yüksek hangi binayı görüyorsan çık.atla gitsin beee....:nono:
atla diyen bendim fakat..
sana demedim bi arkadaş 'yaşamaya mecburmuyuz' gibi bi açıklama yapmış kahren ona dedimm. düşüncesinin yanlış olduğunu söyledim ama yanlış anlamışsın..:oke: