neden hayat bu kadar acımasız???

Sponsorlu Bağlantılar

ceyda_ceren

Üye
    Konu Sahibi
neden hayat bu kadar acımasız???
hayat okadar acıkkı ben bazen yasamak bıle istemıyorum ama yasamak oldugumunda farkındayım ama slında hayat deil insanlar acımasız sızler ne dusunuyorsunuz arkadaslar varmı benı destekleyen:(

• Beğen
Tepkiler: fehmi_1905

refe

refe

Üye
evet haklısın ben insanların bu kadar acımasız olabileceğini tahmin etmiyordum,fakat hayat yinede yaşamaya değer.:bilmem:

• Beğen
Tepkiler: fehmi_1905
neslein

neslein

Üye
insan donem donem hayattan kopsa bile herseye ragmen yasamaya deger ama dedigin gibi cok acımasız insan war onlarada dicek bişey yok sadece ole insanların inadına hayata sımsıkı tutunup yasamaya dewam etmelisin :oke:

iremm

iremm

Üye
arkadaslar hayat güzel bu kadar karamsar olmayın hayatın sadece olumsuz taraflarını görmeyin bize sunulan bu kadar seyin kıymetini bilip tadını çıkarın hayat herseye rağmen yasamaya değer acılarıyla sevinçleriyle herseyiyle arkadaslar gençsiniz simdiden böyle düşünüyosanız ohooo geleceğinizi düşünmek istemiyorum aile sorumluluğunu üstlendiğiniz zmn bugunlerinizi hatırlayıp neden diye kendinize çok soru sorup pişman olmadan önce bugunlerin tadını çıkarın ne biliyim herseyden zevk alın hayat felsefeniz yapılan hataların ardından üzülmek olmasın gelecekte bu hataları tekrarlamamak olsun dediklerimi unutmayın arkadas tavsiyesi :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
bütün suçu hayata atmayın çünkü hayatı siz yaşıyorsunuz hayat bize sunuyor Allahın verdigi akılla fikirle biz dogruyu yanlış yapıyoruz..

Yaptıgımız hataları hayatımız bize yap demiyor biz kendi düşüncelerimizle hareket ediyoruz..

ve İrem hayat sana güzel olabilir ama Kimine göre çok acımasız

bence Hayat yaşamasını bilene güzel;)

Nazy

Nazy

Üye
Tıp:(

mservank

mservank

Üye
Hayat ve insanlar acımasız ama yaşamak zorundayız.Hayatı güzele çevirmek te senin elinde.

sonbela

sonbela

Üye
Acımasız Hayat İnsanlar degil Hayat Bence Acımasız Her alemde iyilik ve Guzelliklerin zıttı var Öbür dünyada da Var cehennem ve cennet var Bu Alem Böyle Dönüyor Kötülük olmasa iyiliklerin Kıymeti kalmaz Unutmayın Güzel Olan Herşeyin bir zıttı Oldugunu Sadece İyilik Güzellik Yaşamak İçin Bu dünyada Degiliz Sadece İyilik Güzelllik Olsa dunyanın Bir anlamı Olmaz Cünkü Mutluluk Olmaz Hangimiz Sabah Uyandıgımız İçin seviniyoruz...Hayatı Güzele Cevirmek Bakış acısına Göre değişir Bazıları Bunu hayatla Dalga Gecerek yada hiçbir seyi Takmayarak ve tur Acılarla Hayatı Yaşanabilri güzel Hale Getirebilir fakat acı üzüntü herkez Yaşar Buda Dogruluk, güzellik vb Gibi İnsanı Mutlu yapıcak seylerin Zıttının Oldugundan bence Ama Unutmayın Ki Onlar Olmasa Hayatın Bir Anlamı Olmaz... Bende ayattan Nefret ediyorum Dogdugum O güne Lanet Olsun böyle Düşünmemin nedeni Ben Hiç bir sekilde Mutlu Olmadım Hayat hep benle dalga gecti hala da geciyor:(:(:(

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
mecburmuyuz yaşamaya

mservank

mservank

Üye
Binadan atlayarak kimse yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak istemez sanırım.

FerreT

FerreT

Üye
Konuyu özetlemek gerekirse..Suanki yaşamın olması gereken en iyi yaşam..Bundan iyisi olamaz keşkelerle yakınmakla hayat geçmez..Durumuna şükür edip ne olacağım denmeli

dreamgirls

dreamgirls

Üye
mecburmuyuz yaşamaya
bu dünyaya gelinmişse yaşamak zorundasınız, ne olursa olsun...:oke:
hayatı güzelleştirmek bizim elimizde...
acımasızlaştıran da bizleriz üstelik, insanoğlu...
inanın yaşamın güzelliğine, mutlu olun...

iremm

iremm

Üye
hayatı güzel yasamak bizim elimizde sen en bastan karamsarlığı seçmişsin hep negatif bakıyosun dünyaya o yüzden hayat sana acımasız geliyo
(abi biz burda kızı rahatlatmak bu düşünceden soyutlanmasını sağlamak istiyoruz siz demişsiniz git bilmem binadan atla bilmem acımasız hepinizin psikoloğa ihtiyacı var yada hepiniz asıksınız :ehe)

ouSahin

ouSahin

Üye
aşka inanasım yok artık :ss