neden hayat bu kadar acımasız???

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
atla diyen bendim fakat..
sana demedim bi arkadaş 'yaşamaya mecburmuyuz' gibi bi açıklama yapmış kahren ona dedimm. düşüncesinin yanlış olduğunu söyledim ama yanlış anlamışsın..:oke:

Evet ben de en son yazdığımı o şahsa yazdım ama eksik yazmışım ceren abla yanlış anladı.:)

ouSahin

ouSahin

Üye
biraz olgun düşünürsek

bir anne için özellikle bir genç anne için hayat zor gelebilir...Çnkü ev işleri evdeki sorunlar bebegiyle ilgilenmesi gibi türlü türlü onu sıkabilecek sorunlara sahip...Bir annenin sorunu bence herzaman en büyüktür..

O yüzden biraz anlayışlı karşılmamız daha makbüldür...eger yapabilcegimiz bir şey olursa herzaman yanında olabiliriz her üyemiz için geçerlidir..:oke: sonuçta biz bir aileyiz...her üyemizin ayrı bir degeri var..

saygılarımla

iremm

iremm

Üye
anne olduğunu bilmiyordum çok genç bi annesin aile sorumluluğunu üstlenmek çok buyuk sorumluluk ister hele senin yaslarında anne olunmussa bu daha da zorlasır gün geçtikce insanı hayattan uzaklastırır yorar ve bir süre sonra isyanlar bas gösterir hayat çekilmez hale gelir ev iş çocuk koca derken insan kendini unutur bir süre sonra aklı basına gelincede kişi durumunun farkına varır ve sürekli hayatı suçlamaya baslar henüz hiçbirsey için geç deil bundan sonra senin için önemli olan sey çocuğun, hayattan bıktığın anda bile çocuğunu aklına getirdiğinde tebessüm ediyorsan henüz hiçbir sey için geç deil çocuğunla esinle güzel bir hayat sizi bekliyor bunun tadını çıkar dediğim gibi herseyden zevk almaya çalıs bı sorunun olursada gerek sitedeki arkadaslar gerekse ben yardımcı oluruz özel sorunlarında da pm atabilirsin :)

ouSahin

ouSahin

Üye
anne olduğunu bilmiyordum çok genç bi annesin aile sorumluluğunu üstlenmek çok buyuk sorumluluk ister hele senin yaslarında anne olunmussa bu daha da zorlasır gün geçtikce insanı hayattan uzaklastırır yorar ve bir süre sonra isyanlar bas gösterir hayat çekilmez hale gelir ev iş çocuk koca derken insan kendini unutur bir süre sonra aklı basına gelincede kişi durumunun farkına varır ve sürekli hayatı suçlamaya baslar henüz hiçbirsey için geç deil bundan sonra senin için önemli olan sey çocuğun, hayattan bıktığın anda bile çocuğunu aklına getirdiğinde tebessüm ediyorsan henüz hiçbir sey için geç deil çocuğunla esinle güzel bir hayat sizi bekliyor bunun tadını çıkar dediğim gibi herseyden zevk almaya çalıs bı sorunun olursada gerek sitedeki arkadaslar gerekse ben yardımcı oluruz özel sorunlarında da pm atabilirsin :)

:allalla::allalla::blink: iremden estantaneler bunları irem yazdı vışşş... nese katılıyorum:oke:

iremm

iremm

Üye
Nazy

Nazy

Üye
hayat okadar acıkkı ben bazen yasamak bıle istemıyorum ama yasamak oldugumunda farkındayım ama slında hayat deil insanlar acımasız sızler ne dusunuyorsunuz arkadaslar varmı benı destekleyen:(
C.C. Ablamız... aramızda ençok sizin hayatı sevmeniz ve Bağlı Olmanız Gerekir...
Çocuğunuzun Güldüğü Anda Hayatınızın Renklenmesi Gerekmelidir
Keşke Benim de Çocuğum Olsa
Şunu Unutmayın
Herkesin Dertleri var Zengininde Fakirinde, Aşığında, Aşk Peşinde Koşanında,
Gecenin de Gündüzünde, Benimde Sizinde:)...
Allah Kimseye Ağırığını Kaldıramıyacağı Ne Mutluluk Verir Nede Dert...
Acımasız İnsanlar Olduğunu Düşündüğünüz Kadar iyi İnsanlarda Var Ve Emin Olun İyiler Daha Fazla
Bir Forum Sayfasında Bu Soruyu Cevaplamak veya Sizi Rahatlatmak Çok Zor Ama
Her Anne Mutluluğu Hak Ediyor... Hak Allah Demektir ... Kusursuzdur...
Sadece İçinizde Biraz Saklı Kalmış Mutluluk Hepsi Bu:)
Birtakım Ufak Değişiklikler Yapın Hayatınızda... Hiç İzlemediğiniz Tarzda Bir Film İzlemek Bile
Düşüncelerinizi Değiştirecektir:)
Hiç Sevmediğiniz Bir Şarkıyı 10 15 kere dinleyin
Sonra Dalga Geçin
Olumsuz Şeylerin Hepsiyle Dalga Geçin ki
Kafanızda Olumlu Güzel Şeylere Yer Kalsın:)

iremm

iremm

Üye
ya ha vışşş ha vısss halla halla neyse yawww kavga etmek istemiyorum :ehe

zaten morelim bozuk yaa bu sitedeki herkesin moreli bozuk bana da geçti yaa birisi benide teselli etsin :agla

Nazy

Nazy

Üye
zaten morelim bozuk yaa bu sitedeki herkesin moreli bozuk bana da geçti yaa birisi benide teselli etsin :agla
Moraliniz mi Bozuk Yada Moreliniz mi desek
1000 MaxiPuana Teselli Edilir

ouSahin

ouSahin

Üye
ya ha vışşş ha vısss halla halla neyse yawww kavga etmek istemiyorum :ehe

bende etmek istemiyorum..:oke:

mservank

mservank

Üye
Seve seve teselli edebilirima ama nazy nin de dediği gibi maxipuan lazım nazy istersen yardımcın olurum %40 benim olur.:ehe

Nazy

Nazy

Üye
%50 olsun kardeş payı amaç paylaşmak nede olsa:)

iremm

iremm

Üye
görende diyecek nazyden bişi istesem simdi yapacakk tövbeeee

mservank

mservank

Üye
Tamam tamam abarttık kabul ediyorum.Siz yeter ki üzülmeyin.500 puana indirdik.:ehe

iremm

iremm

Üye
Tamam tamam abarttık kabul ediyorum.Siz yeter ki üzülmeyin.500 puana indirdik.:ehe
hadi behhh istemez sizden teselli meselli herseyiniz maxipuan olmuss

--------------- Ekleme ---------------

senile kutuplarımız uyuşmuyor ben ne anlatmaya çalışıyorum sen ne anlıyorsun:ehe
Tayfun İle Mustafa Topaloğlunun Olayına Döndü İzlemeni Tavsiye Ederim
bende onu diyorum zaten bişe istdinde gerimi çevirdik....
:sahan:

anladım nazyycim demek istiyorum kii sanki istesem yapacaktaaaa anlatamadım orda düzelttim

Nazy

Nazy

Üye
hadi behhh istemez sizden teselli meselli herseyiniz maxipuan olmuss

:sahan:

anladım nazyycim demek istiyorum kii sanki istesem yapacaktaaaa anlatamadım orda düzelttim
istersen bir konu aç bütün üyelere sor Nazy hiç sizi geri çevirdimi diye:)

iremm

iremm

Üye
tamam ya anladık ii aferin hep böyle ol :ehe :ehe